Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε φιλε μου εδω τον εχω φλομωσει σε επιστημονικα αρθρα και διαλεξεις και αυτος αναφερεται σε εναν τυπο που εγραψε καποιο βιβλιο του κωλου,'' the 4 day diet'' η καπως ετσι που δεν ειναι καν γιατρος.Τι να λεμε τωρα?

Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι ο υδατανθρακας και η φρουκτοζη βοηθανε στην δημιουργια λιπους και οχι τα ξυγκια. Ξυπνα

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
[...]

benign, δεν αναφερόμουν σε σένα, αλλά στον Fidelio. Κατανοώ πως εσύ το κάνεις για λόγους υγείας: το δοκίμασες, είδες διαφορά, σου αρέσει αυτό που συμβαίνει στον εαυτό σου με αυτή τη διατροφή, all cool κι ωραία. Αλλά τα περί συναισθημάτων κτλ ε, δε μου κάνουν.

Αυτά, πάω γιατί θα κρυώσει το πιάτο μου.

Το κίτρινο μέρος είναι καθαρά vegan.

veg1.jpg

veg2.jpg

Δημοσ.

Ασε φιλε μου εδω τον εχω φλομωσει σε επιστημονικα αρθρα και διαλεξεις και αυτος αναφερεται σε εναν τυπο που εγραψε καποιο βιβλιο του κωλου,'' the 4 day diet'' η καπως ετσι που δεν ειναι καν γιατρος.Τι να λεμε τωρα?

Δεν μπορω να παρω θεση περαν της 2ης σελιδας γιατι δεν τα διαβασα αλλά εως την 2η σελιδα βλεπω εσενα να μιλας με επιστημονικα επιχειρηματα και τους αλλους ολους εκτός απο εναν να μιλανε με την λογικη "ουαααουου κρεας ρε ουαουουου γλυκα γιατι ετσι μας αρεσει ουουζουολουα", ενω ο ενας απανταει με επιχειρηματα τα οποια ομως εχουν μεσα τους επαγωγικη λογικη και γενικευσεις σε ενα σημειο, που του το ειπες κιολας οτι λαθος καταλαβε, αλλά ουτως ή αλλως το ολο θεμα ειναι ασαφες και ισχυει οτι δεν μπορει να δειχτει ποιος εχει δικιο καθως ακομα η επιστημη δεν εχει καταληξει σε κατι 100% περι του αν η πληρης χορτοφαγια δυναται να συντηρησει το ιδιο καλα εναν ανθρωπο με την μη χορτοφαγια και εαν και η παραμικρη ληψη κρεατος ειναι καταστροφικη ή οχι καταστροφικη.

Αυτα που ειπα παντως παραπανω και ενας με ονομασε τρολ ειναι αληθεις αποψεις και πιστευω της υγιεινιστικης επιστημης και εγω παντως τα πιστευω γιατι τα επιχειρηματα τους και η αναλυση τους ειναι απολυτως λογικη, αν και δεν τα εφαρμοζω.

• Moderators
Δημοσ.

Σόρυ, αλλά δεν κρατιέται, πρέπει να το πω, επειδή κανείς δεν στο έχει πει ακόμα:

Καταλαβαίνεις ότι από τη στιγμή που -αρκετές σελίδες πιο πίσω- έγραψες το εξαιρετικό "οι επιστήμονες που έχω επιλέξει να ακολουθώ", κανείς δεν πρόκειται να λάβει στα σοβαρά ότι επιχείρημα και να παραθέσεις, έτσι;

Δημοσ.

benign, δεν αναφερόμουν σε σένα, αλλά στον Fidelio. Κατανοώ πως εσύ το κάνεις για λόγους υγείας: το δοκίμασες, είδες διαφορά, σου αρέσει αυτό που συμβαίνει στον εαυτό σου με αυτή τη διατροφή, all cool κι ωραία. Αλλά τα περί συναισθημάτων κτλ ε, δε μου κάνουν.

veg1.jpg

veg2.jpg

10% αλατι 5% ζαχαρη 85% νερο και οτι μπαχαρικα θες, και ασε το κρεας 2-3 ωρες μεσα. Μετα μαγειρεψε το κανονικα χωρις να βαλεις αλλο αλατι. You'll thank me later.

Δημοσ.

veg1.jpg

veg2.jpg

Δηλαδη αν μας καλεσει ο Fidelio για να μας κανει vegan γευμα δεν θα ερθεις?:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι γιατι το προβλημα το δημιουργει η κρεατοφαγια αν διαβασεις το αρθρο.Το ξερω οτι δεν τρωνε οι κρεατοφαγοι καθε μερα κρεας ,αυτο ειναι αυτονοητο και καλα κανουν.

Αλλα η διαπιστωση των επιστημονων ειναι οτι πρεπει να τρωμε λιγοτερο κρεας.Εσυ μπορει να εισαι σε σωστη,νορμαλ δοσολογια ,αλλοι μπορει να ξεσκιζονται καθε μερα.Μην το παιρνεις προσωπικα.

ναι αλλά εσύ σε όλα τα posts τους βάζεις ΟΛΟΥΣ στο ίδιο σακί, δεν βλέπω να κάνεις κάποιο διαχωρισμό για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ κατανάλωση κρέατος, μιλάς μόνο για κατανάλωση κρέατος...

όπως έχεις γράψει ότι οι "κρεατοφάγοι" είναι υπέρβαροι και κοιλαράδες, μεγαλύτερο τσουβάλιασμα από αυτό έχω καιρό να διαβάσω...

Δημοσ.

10% αλατι 5% ζαχαρη 85% νερο και οτι μπαχαρικα θες, και ασε το κρεας 2-3 ωρες μεσα. Μετα μαγειρεψε το κανονικα χωρις να βαλεις αλλο αλατι. You'll thank me later.

Εγω θελω να μου φτιαξεις vegan πιατα.Για τα αλλα sorry.:P

ναι αλλά εσύ σε όλα τα posts τους βάζεις ΟΛΟΥΣ στο ίδιο σακί, δεν βλέπω να κάνεις κάποιο διαχωρισμό για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ κατανάλωση κρέτος, μιλάς μόνο για κατανάλωση κρέατος...

Ωραια να το ξεκαθαρισω.

Θεωρω οτι η μη καταναλωση κρεατος ειναι καλυτερη για την υγεια.Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη.

Αλλα αν ενας ανθρωπος τρωει λογικες ποσοτητες κρεας και αρκετα φρουτα,λαχανικα κ.τ.λ. και γυμναζεται οσο μπορει πιο συχνα(το σεξ μπορει να θεωρηθει ικανη γυναστικη)μπορει να ειναι υγιεστατος και δεν επιβαρυνει την φυση.

Satisfied?

Δημοσ.

αυτο τι ειναι?μαρινατα?

βαζουμε το κρεας σε μια λεκανη κ το αφηνουμε με αυτο το μαγικο ματζουνι?

δωσε ινφο.δωσε ινφο

Δημοσ.

όπως έχεις γράψει ότι οι "κρεατοφάγοι" είναι υπέρβαροι και κοιλαράδες, μεγαλύτερο τσουβάλιασμα από αυτό έχω καιρό να διαβάσω...

Οχι δεν υποστηριζω οτι οι περισσοτεροι κρεατοφαγοι ειναι κοιλαραδες.

Αυτο που λεω ειναι οτι οι περισσοτεροι που ειναι κοιλαραδες και προγουλαδες και καρδιοπαθεις και παθαινουν καρκινο,ειναι σε 99% απο καταναλωση κρεατος.Προφανως υπερβολικη και επισης δεν γυμναζονται ουτε τρεφονται σωστα.

Δημοσ.

Εγω θελω να μου φτιαξεις vegan πιατα.Για τα αλλα sorry.:P

Ωραια να το ξεκαθαρισω.

Θεωρω οτι η μη καταναλωση κρεατος ειναι καλυτερη για την υγεια.Αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη.

Αλλα αν ενας ανθρωπος τρωει λογικες ποσοτητες κρεας και αρκετα φρουτα,λαχανικα κ.τ.λ. και γυμναζεται οσο μπορει πιο συχνα(το σεξ μπορει να θεωρηθει ικανη γυναστικη)μπορει να ειναι υγιεστατος και δεν επιβαρυνει την φυση.

Satisfied?

καλως ηρθες και παλι φιλε Vegan.+1

Δημοσ.

ναι αλλά εσύ σε όλα τα posts τους βάζεις ΟΛΟΥΣ στο ίδιο σακί, δεν βλέπω να κάνεις κάποιο διαχωρισμό για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ κατανάλωση κρέατος, μιλάς μόνο για κατανάλωση κρέατος...

Ε ισως εννοει οτι η μη υπερβολικη καταναλωση κρεατος ειναι 1 φορα τον μηνα ή 2 φορες τον μηνα οποτε μιας και ο μεσος ανθρωπος ή το 99.99% των ανθρωπων τρωει κρεας 3-20 φορες την εβδομαδα τοτε μπορεις να πεις οτι ολοι εχουν υπερβολικη καταναλωση κρεατος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Satisfied?

kinda :P

πιστεύω ότι πάνω κάτω (εκτός της γυμναστικής :P ) οι λογικοί παμφάγοι σε αυτή την κατηγορία πέφτουν :-)

Οχι δεν υποστηριζω οτι οι περισσοτεροι κρεατοφαγοι ειναι κοιλαραδες.

Αυτο που λεω ειναι οτι οι περισσοτεροι που ειναι κοιλαραδες και προγουλαδες και καρδιοπαθεις και παθαινουν καρκινο,ειναι σε 99% απο καταναλωση κρεατος.Προφανως υπερβολικη και επισης δεν γυμναζονται ουτε τρεφονται σωστα.

αν τα έγραφες αυτά, πιστεύω ότι θα γλύτωνες ένα μεγάλο μέρος "γκρίνιας"-αντίδρασης...

Ε ισως εννοει οτι η μη υπερβολικη καταναλωση κρεατος ειναι 1 φορα τον μηνα ή 2 φορες τον μηνα

1 φορά την βδομάδα δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολική κατανάλωση κρέατος (στο κρέας βάζω και το κοτόπουλο/γαλοπούλα μέσα)...

Δημοσ.

...Αλλά τα περί συναισθημάτων κτλ ε, δε μου κάνουν.

Είσαι τόσο σίγουρος; Θα με πείσεις μόνο αν μου ανεβάσεις βίντεο με εσένα να ξεκοιλιάζεις το ζώο σου στο κήπο σου ξέρω γω, εκτός από τις φωτό με το μεσημερινο σου.

Εχεις δει αληθεια σφαγή καποιου ζώου απο κοντα; Εχεις σφάξει εσύ κάποιο ζώο; Αν ναι και δεν σε χάλασε , τότε καλή ορεξη, ωραίος. no drama

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...