Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω το θρεντ τρώγοντας μπριζόλες, meat is murder and me liky:P

Και που στο καλό πήγε το "Παν μέτρο άριστο";

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ποτε τα φρουτα κανουν μπρατσα??????

http://en.wikipedia...._health_effects

Η σωστη ασκηση κανει μπρατσα για αυτο υπαρχουν και vegan bodybuilders αλλα ειναι νορμαλ οι μυς τους γιατι δεν παιρνουν αναβολικα.

Εξαλλου σου ειπα τα οσπρια κυριως εχουν πολυ περιεκτικοτητα σε πρωτεινη.

http://www.youtube.com/watch?v=Zk6NUAieNsY

Δημοσ.

Ο συσχετισμος της μπανανας με τα μουσκουλα που ειναι ομως??

Βλεπω σε ενδιαφερει σοβαρα το θεμα διατροφη.Μου αρεσει αυτο ασχετα αν διαφωνουμε σε καποια πραγματα.Οταν γινεται γονιμος διαλογος σε ηπιο τονο και με σεβασμο στην συνομιλητη ειναι ευχαριστο.

Οι μπανανες ειναι υδατανθρακες και χωρις υδατανθρακες δεν μπορεις να χτισεις μυς αλλα ουτε και αντοχη να εχεις ,ειναι το γλυκογονο στο μυικο συστημα που ειναι χρησιμο και σου δινουν ενεργεια.

Μινι βιντεακι παλι απο αθλητη τριαθλου.Διαβασε στο description ποιος ειναι,τι ηλικια εχει και ποσο fit ειναι.(Για να μην παρεξηγηθω,ο λογος που ποσταρω τα video ειναι για αποδειξη απο την ζωη,οτι μπορεις να εισαι vegan και να εχεις τρομερη ευεξια και υγεια.)

http://www.youtube.com/watch?v=QJIXQCAHRck&feature=endscreen&NR=1

Δημοσ.

Ναι και ξαναπαμε παλι στο αρχικο. Οι μπανανες εχουν φρουκτοζη => λιπωδες ιστος οπως σου ειπα πιο πριν. Επισης υδατανθρακες = λιπος και παλι απο την ινσουλινη.

http://woolypigs.blogspot.co.uk/2011/04/paleo-athlete-k.html

http://www.proteinpower.com/drmike/ketones-and-ketosis/metabolism-and-ketosis/

Δημοσ.

Η απαντηση που σου εδωσα ειναι οτι αυτη η θεωρια πρεπει να ειναι λανθασμενη γιατι και σε εμενα που ακολουθω αυτην την διαιτα εδω και 7 μηνες δεν ισχυει αλλα ουτε και σε κανεναν vegan αθλητη,ερασιτεχνη η επαγγελματια ισχυει.Η επιστημη ανανεωνεται,διαφοροποιειται και αλλαζει με τον χρονο.

Εχω υποψη μου την θεωρια της φρουκτοζης που για μενα και εκατομμυρια αλλους vegans ειναι μονο θεωρια αλλα οχι πραγματικοτητα.Αντιθετα η παχυσαρκια ειναι χαρακτηριστικο μονο των κρεατοφαγων ,γεγονος απολυτα φυσικο γιατι οι τροφες τους εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε λιπος.

Π.χ. ο Atkins που εβγαλε την ketogenic diet πεθανε απο εμφραγμα και παχυσαρκος το ηξερες αυτο? http://www.pcrm.org/search/?cid=1051

Εδω ειναι και ενα εξαιρετικο site απο γιατρους με πληροφοριες σε ολα αυτα που με ρωτας.

http://www.pcrm.org/

Δημοσ.

Ένας φίλος αγόρασε πριν μερικά χρόνια ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Κάθε μέρα το έπλενε, του έβαζε καινούργιο αποσμητικό κλπ. Κάθε φορά που το πήγαινε στο συνεργείο οι μηχανικοί του λέγανε πόσο τσίλικο είναι κλπ. Πριν μερικές μέρες λοιπόν, του λέω "ρε μιχαλάκη, τόσο καιρό το έχεις το εργαλείο, μια βόλτα δε με έχεις παει". Και ο μιχαλάκης μου απαντάει "βόλτα; Και να το χαλάσω; Πάμε με τα πόδια".

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η απαντηση που σου εδωσα ειναι οτι αυτη η θεωρια πρεπει να ειναι λανθασμενη γιατι και σε εμενα που ακολουθω αυτην την διαιτα εδω και 7 μηνες δεν ισχυει αλλα ουτε και σε κανεναν vegan αθλητη,ερασιτεχνη η επαγγελματια ισχυει.Η επιστημη ανανεωνεται,διαφοροποιειται και αλλαζει με τον χρονο.

Εχω υποψη μου την θεωρια της φρουκτοζης που για μενα και εκατομμυρια αλλους vegans ειναι μονο θεωρια αλλα οχι πραγματικοτητα.Αντιθετα η παχυσαρκια ειναι χαρακτηριστικο μονο των κρεατοφαγων ,γεγονος απολυτα φυσικο γιατι οι τροφες τους εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε λιπος.

Π.χ. ο Atkins που εβγαλε την ketogenic diet πεθανε απο εμφραγμα και παχυσαρκος το ηξερες αυτο? http://www.pcrm.org/search/?cid=1051

Εδω ειναι και ενα εξαιρετικο site απο γιατρους με πληροφοριες σε ολα αυτα που με ρωτας.

http://www.pcrm.org/

Πιο πολυ σε paleo διαιτα κινουμε. Αν και οι πατατες ειναι η ηρωινη μου... Η παχυσαρκια ειναι λογω των υδατανθρακων => δυτικο μοντελο διατροφης. Οχι του κρεατος. Με τον ατκινς δεν ειχα ασχοληθει να πω την αληθεια.

Δημοσ.

Δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα με τους χορτοφαγους. Ειμαι περηφανος γιαυτους. Μπορουμε να τρωμε ετσι περισσοτερο μπεικον οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Παρατήρησα τον τίτλο και πιστεύω δεν πρέπει να λείπει από τέτοιο thread:

howtospotavegan19972129.jpg

Σοβαρά πάντως, μετά από αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να ζήσει full vegan (είχαμε και στον στρατό έναν τέτοιονα), αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και επιλεκτικός στο τι τρώει, κατά την γνώμη μου χωρίς λόγο.

Κατά τα άλλα και πάλι από προσωπική άποψη, θεωρώ ότι η εικόνα παραπάνω κρύβει μια αλήθεια. Δεν θα πεθάνεις αν είσαι full vegan, ούτε όμως αν είσαι παμφάγος. Εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε κρέας και είναι υγιέστατοι, ενώ παράλληλα και αρκετοί vegans μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας λόγω της διατροφής τους.

Δεν υπάρχει λόγος να παθιάζεστε και να υπερβάλλετε σε κάποια πράγματα για να υποστηρίξετε το point σας.

Ο παλίκαρος στο στρατό, εκτός της απαίτησης από το μάγειρα για ξεχωριστό γεύμα (σεβαστό) μας τα είχα κάνει πασχαλινά αρτοσκευάσματα με τη vegan διατροφή. Μια εβδομάδα έμεινε νηστικός και ησύχασε :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχεις διαπιστώσει εσύ από την εμπειρία σου, αλλά εγώ 6-7 ανθρώπους που ξέρω και είναι χορτοφάγοι, είναι όλοι αδύναμοι και αρρωσταίνουν με το παραμικρό.

Επίσης, τα ζώα που είναι χορτοφάγα έχουν εντελώς διαφορετικό σύστημα από το δικό μας. Δεν βρίσκω τίποτα πιο αφύσικο από το να πολεμάμε τη φύση μας και ούτε πιστεύω ότι μπορεί ο άνθρωπος ως είδος να κατανοήσει σε σημαντικό βάθος τις διεργασίες που συμβαίνουν. Οπότε απλά ακολουθούμε όλα αυτά που εδώ και εκατομμύρια χρόνια συντήρησαν και εξέλιξαν το ζωικό βασίλειο.

Όσον αφορά τους ακαδημαϊκούς, έχω διαπιστώσει ότι πολλοί προσπαθώντας να προβληθούν, εκφράζουν απόψεις αντίθετες προς το κατεστημένο και είναι λογικό. Κανείς δεν ασχολείται με αυτόν που λέει κάτι προφανές. Τον οδοντίατρο που θα πει ότι είναι ανθυγιεινό να πλένεις τα δόντια σου θα βγάλουν στην τηλεόραση. Άλλωστε έχω διαβάσει άπειρες φορές ακαδημαϊκές έρευνες με στοιχεία και αντίθετα αποτελέσματα. Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν μπορεί να βγει από τη μέση και το άγνωστο θα είναι πάντα το τεράστιο κομμάτι σε σχέση με το γνωστό.

Δημοσ.

Πιο πολυ σε paleo διαιτα κινουμε. Αν και οι πατατες ειναι η ηρωινη μου... Η παχυσαρκια ειναι λογω των υδατανθρακων => δυτικο μοντελο διατροφης. Οχι του κρεατος. Με τον ατκινς δεν ειχα ασχοληθει να πω την αληθεια.

Αγαπητε φιλε Toyfas ,ποσταρα αρκετα λινκς απο γιατρους για τις καρδιοπαθειες και τον καρκινο που προκαλει το κρεας,το συγκλονιστικο video με τον Μακαρτνευ για την φριχτη συμπεριφορα στα ζωα(που προς τιμη σου συμφωνησες οτι οντως ειναι πολυ κακη) και video απο vegans που ειναι αθλητες η ερασιτεχνες αθλητες η απλοι ανθρωποι σε αριστη υγεια.

Πριν ξεκινησω την vegan διατροφη ηδη ειχα πετυχει μια πολυ καλη φυσικη κατασταση και δεν ειχα κανενα προβλημα υγειας.Αλλα προσωπικα,μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορα καινουργια πραγματα στην ζωη μου,ειδικα οταν εχουν επιστημονικη και λογικη βαση.

Και αφοτου ξεκινησα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος και υγιης.Αν εσυ εισαι ενταξει και εχεις προδοο με την διατροφη σου και την γυμναστικη σου,αυτο ειναι θετικο και συνεχισε ετσι.Εγω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν ουτε κανω προπαγανδα για αυτο αλλωστε εβαζα τις αποψεις μου με βιντεο στο status μου,μονο καθαρα πληροφοριακα.Οταν διαβαζουμε μια πληροφορια την αξιοποιουμε και βγαζουμε τα δικα μας συμπερασματα,ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.

Αλλα μονο για το video που εβαλα του Μακαρτνευ σε προηγουμενη σελιδα αυτου του νηματος,για ηθικους και περιβαλοντικους λογους,αξιζει να γινει καποιος vegan κατα την γνωμη μου απο την στιγμη που οχι μονο ειναι απολυτα ασφαλες αλλα και πιο υγιες.

Δεν ξέρω τι έχεις διαπιστώσει εσύ από την εμπειρία σου, αλλά εγώ 6-7 ανθρώπους που ξέρω και είναι χορτοφάγοι, είναι όλοι αδύναμοι και αρρωσταίνουν με το παραμικρό.

Επίσης, τα ζώα που είναι χορτοφάγα έχουν εντελώς διαφορετικό σύστημα από το δικό μας. Δεν βρίσκω τίποτα πιο αφύσικο από το να πολεμάμε τη φύση μας και ούτε πιστεύω ότι μπορεί ο άνθρωπος ως είδος να κατανοήσει σε σημαντικό βάθος τις διεργασίες που συμβαίνουν. Οπότε απλά ακολουθούμε όλα αυτά που εδώ και εκατομμύρια χρόνια συντήρησαν και εξέλιξαν το ζωικό βασίλειο.

Όσον αφορά τους ακαδημαϊκούς, έχω διαπιστώσει ότι πολλοί προσπαθώντας να προβληθούν, εκφράζουν απόψεις αντίθετες προς το κατεστημένο και είναι λογικό. Κανείς δεν ασχολείται με αυτόν που λέει κάτι προφανές. Τον οδοντίατρο που θα πει ότι είναι ανθυγιεινό να πλένεις τα δόντια σου θα βγάλουν στην τηλεόραση. Άλλωστε έχω διαβάσει άπειρες φορές ακαδημαϊκές έρευνες με στοιχεία και αντίθετα αποτελέσματα. Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν μπορεί να βγει από τη μέση και το άγνωστο θα είναι πάντα το τεράστιο κομμάτι σε σχέση με το γνωστό.

Εγω παλι οσους παχυσαρκους ξερω ολοι ειναι κρεατοφαγοι.Δεν σημαινει επισης οτι επειδη καποιος ειναι vegan ,οτι ξερει να τρεφεται σωστα,μπορει να κανει χοντρα λαθη στην διατροφη του,οπως ενας κρεατοφαγος μπορει να τρωει καθε μερα λουκανικα που ενας σωστοτερα τρεφομενος κρεατοφαγος να μην τρωει καθολου χοιρινο κρεας και να τρωει αφθονα φρουτα και σαλατες με το κρεας του.Ολα ειναι σχετικα Μανο.

Praetorianos,

Απο καθαρη περιεργεια ηταν σε καλη φυσικη κατασταση αυτος ο vegan που ηξερες στον στρατο?

Δημοσ.

Ναι, το οτι τα λαχανικα για να φυτρωσουν γαμας το οικοσυστημα της περιοχης δεν ειναι βαναυσο δηλαδη? Εκτος αν νομιζεις πως δεν εχει αγρια ζωα στις απειρες εκτασεις που φυτευουν.

Επισης κακομεταχειριση στο ζωο => σκατα κρεας. Προτιμω να φαω πιο λιγο παρα να φαω κοτοπουλο μαζικης παραγωγης.

Δημοσ.

Ναι, το οτι τα λαχανικα για να φυτρωσουν γαμας το οικοσυστημα της περιοχης δεν ειναι βαναυσο δηλαδη? Εκτος αν νομιζεις πως δεν εχει αγρια ζωα στις απειρες εκτασεις που φυτευουν.

Τωρα σοβαρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...