Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι οι vegans ουσιαστικά λένε ότι αφού τρως κρέας θα πας από τροχαίο, καλύτερα είναι; ;ρ

Δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που ειπες και φυσικα το οτι εκανες quote σε αυτα που ειπα χωρις να σχολιασεις αυτα που ειπα ειναι τραγικο.

Αυτο το δεν εχω να πω τιποτα σε αυτα που λεει ο αλλος και πεταω μια εξυπναδα και τελος, ειναι τραγικο και κουραστικο.... :-(

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που ειπες και φυσικα το οτι εκανες quote σε αυτα που ειπα χωρις να σχολιασεις αυτα που ειπα ειναι τραγικο.

Αυτο το δεν εχω να πω τιποτα σε αυτα που λεει ο αλλος και πεταω μια εξυπναδα και τελος, ειναι τραγικο και κουραστικο.... :-(

Μονο ετσι μπορουνε τα trolls ρε συ Rabe.Εδω o status αρχικα στο πρωτο του post με ειχε βρισει αισχρα και τον εκανα report και σβηστηκε η βρισια του αλλα φαινεται ο φιλος liopyr δεν προλαβε να το δει αυτο.

Δημοσ.

Benign, εσυ δεν εχεις δει κανενα λινκ απο οσα σου εχω βαλει και μου λες ακομα και τωρα για τον μπανανα. Ακομα νομιζεις πως το ξυγκι απο το αρνι ειναι το λιπος του οργανισμου. Ειναι σαν να προσπαθω να δειξω στον θρησκο την θεωρια της εξελιξης και να μου λεει μα ο θεος (που ειναι αραπη) δεν τα εκανε ετσι!

Ραβεσατρανα, μην γαμησεις και αυτο το thread. Το να γραφεις "εγω κανω αυτο αλλα δεν σας λεω γιατι επειδη θα ειναι μεγαλη απαντηση" ενω γραφεις 3 σελιδες απαντηση απο κατω ειναι λιγο υποκρισια.

Επισης υπαρχει και η συναισθηματικη παραμετρος που ειναι επισης σημαντικη για μενα :

http://www.youtube.com/watch?v=8spCa3OZVqU

Τα κουνελια,ποντικια,αρουρια και οι μελισσες δεν σε νοιαζουν προφανως.

Δημοσ.

Μονο ετσι μπορουνε τα trolls ρε συ Rabe.Εδω o status αρχικα στο πρωτο του post με ειχε βρισει αισχρα και τον εκανα report και σβηστηκε η βρισια του αλλα φαινεται ο φιλος liopyr δεν προλαβε να το δει αυτο.

τρατζικ, τουλάχιστον.:)

Και σιγά τις προσβολές ρε συ, φάε ένα καρότο και θα σου περάσει;ρ

Δημοσ.

Τα κουνελια,ποντικια,αρουρια και οι μελισσες δεν σε νοιαζουν προφανως.

Ολα με νοιαζουν αλλα τι επιλογες εχω?Κανω το λιγοτερο κακο.Και αλλη μια αποδειξη οτι εσυ δεν με διαβαζεις!Ποσες φορες εγραψα οτι δεν τρωω μελι?

Ρε liopyr τον βλεπεις?Διαβασε εσυ σε παρακαλω λιγες σελιδες πριν να δεις ποσες φορες το εχω πει οτι δεν τρωω μελι και μετα πες μου αν εισαι οντως αντικειμενικος.

Δημοσ.

Αγαπητε Τουφα μια ερωτηση μονο.Εγω διαβασα το λινκ σου,θυμασαι ετσι?Εσυ ακουσες την διαλεξη ακομη?

Μα την ακουσα ναι. Δεν διαβασες τιποτα αν ακομα μου λες οτι η φρουκτοζη και ο υδατανθρακας κανει καλο στον οργανισμο και τα παϊδακια γινονται λιπος στο σωμα.

Δημοσ.

Βεβαια αυτα τα αναλυει διεξοδικα ο Cambell στο 45λεπτο video που κανεις μεχρι τωρα δεν εχει ακουσει απο τους φανατικους κρεατοφαγους,γιατι οπως ανοητα μου εστειλε το λινκ για να με πειραξει πριν ο Toufas δεν εχουν το θαρρος φαινεται να διαβασουν κατι που θα γκρεμισει το μοντελο διατροφης τους.

Το χειροτερο ομως ξερεις ποιο ειναι?

Οτι το παιζουν τυφλοι και χαζοι ενω δεν ειναι(αγνοωντας ή υπεκφευγοντας των στοιχειων που λενε μερικες ερευνες), μόνο και μόνο για να μην αναγκαστουν να δουνε τα στοιχεια που ειναι ξεκαθαρα.

Και εγω δεν θελω να σταματησω να τρωω κρεας κλπ, αλλά οταν δινεις ερευνα που λεει οτι το κρεας αυξανει τοσο και τοσο τους κινδυνους για το ενα και το αλλο, υποβαθμιζει την υγεια δηλαηδ, ΔΕΝ θα το προσπερασω, ΟΥΤΕ θα το αποσιωπησω σιωπηλα και θα προσπαθησω να το ξεχασω και να γραψω κατι αλλο ωστε να περασει η σελιδα και να ξεχαστει πισω στο τοπικ, ΟΥΤΕ θα κανω τον τυφλο ή εξυπνακια και θα πεταξω μια βλακεια περι οι vegans διατηρουν το γαλα τους παντα φρεσκο αφου το αφηνουν στην αγελαδα, κλπ, κλπ, αλλά θα το σχολιασω και θα παραδεχτω την αληθεια αφου τα στοιχεια ειναι αδιασειστα!!

Με το να τρωμε κρεας και γλυκα κλπ, καταστρεφουμε την υγεια μας, πολυ ή λιγο! Αυτο λενε οι ερευνες. Το αν πληγωνεται ο εγωισμος μας ξερω γω ουδεμια σημασια εχει.

Δημοσ.

Ολα με νοιαζουν αλλα τι επιλογες εχω?Κανω το λιγοτερο κακο.Και αλλη μια αποδειξη οτι εσυ δεν με διαβαζεις!Ποσες φορες εγραψα οτι δεν τρωω μελι?

Ρε liopyr τον βλεπεις?Διαβασε εσυ σε παρακαλω λιγες σελιδες πριν να δεις ποσες φορες το εχω πει οτι δεν τρωω μελι και μετα πες μου αν εισαι οντως αντικειμενικος.

Ειδες που δεν διαβασες τιποτα? Μου αρεσει που ακυρωνεσαι στην ιδια σελιδα: https://www.google.co.uk/search?q=bees+pesticides

Grave threat of pesticides to bees' billion-pound bonanza is now clear

Replacing the pollination of food crops that the UK's bees perform for free would cost £1.8bn. With hard data now linking pesticides to bees' rapid decline, there is no excuse for inaction

Three bumblebee species are already extinct.

A controversial new study of honeybee deaths has deepened a bitter dispute over whether the developed world’s most popular pesticides are causing an ecological catastrophe.

Το χειροτερο ομως ξερεις ποιο ειναι?

Οτι το παιζουν τυφλοι και χαζοι ενω δεν ειναι(αγνοωντας ή υπεκφευγοντας των στοιχειων που λενε μερικες ερευνες), μόνο και μόνο για να μην αναγκαστουν να δουνε τα στοιχεια που ειναι ξεκαθαρα.

Και εγω δεν θελω να σταματησω να τρωω κρεας κλπ, αλλά οταν δινεις ερευνα που λεει οτι το κρεας αυξανει τοσο και τοσο τους κινδυνους για το ενα και το αλλο, υποβαθμιζει την υγεια δηλαηδ, ΔΕΝ θα το προσπερασω, ΟΥΤΕ θα το αποσιωπησω σιωπηλα και θα προσπαθησω να το ξεχασω και να γραψω κατι αλλο ωστε να περασει η σελιδα και να ξεχαστει πισω στο τοπικ, ΟΥΤΕ θα κανω τον τυφλο ή εξυπνακια και θα πεταξω μια βλακεια περι οι vegans διατηρουν το γαλα τους παντα φρεσκο αφου το αφηνουν στην αγελαδα, κλπ, κλπ, αλλά θα το σχολιασω και θα παραδεχτω την αληθεια αφου τα στοιχεια ειναι αδιασειστα!!

Με το να τρωμε κρεας και γλυκα κλπ, καταστρεφουμε την υγεια μας, πολυ ή λιγο! Αυτο λενε οι ερευνες. Το αν πληγωνεται ο εγωισμος μας ξερω γω ουδεμια σημασια εχει.

Με το να διαβαζουμε μπουρδες ανεβαινει η πιεση επισης. Να σου θυμισω τα greatest hits σου για το μαυρο που βγαινουν ενα σωρο ουσιες απο αυτο?

Δημοσ.

Σχετικα με τον Τουφα,αν διαβασεις προσεκτικα απο την αρχη του νηματος,προσπαθησα να μιλησουμε φιλικα,αλλα αυτος συνεχως αναφερει πραγματα που δεν ισχυουν χωρις ποτε να ακουσει καν το πρωτο μου post με την διαλεξη που ειναι ο πυρηνας της διατροφικης μου αποψης.Ποσο φασιστικο και γελοιο ειναι αυτο? Απο σεβασμο και μονο στον συνομιλιτη του,εφοσον βεβαια τον ενδιαφερει η συζητηση σοβαρα.θα επρεπε να το κανει.Και οχι μονο δεν το κανει αλλα μου πεταει και ενα ειρωνικο χαζογκομενακι που πληκτρολογει χωρις να διαβασει υπονοοντας οτι αυτο κανω εγω ενω ειναι οτι πρεπει να περιγραψει αυτον?Και αφου διαβαζω δικο του λινκ απο εναν διατροφολογο,ενω ακομη αυτος δεν εχει ακουσει το βιντεο της πρωτης σελιδας,την πρωτη φορα που εγραψα την αποψη μου,και του ποσταρω αποδειξη απο το δικο του λινκ οτι εχει αδικο και οτι και εκεινος ο επιστημονας συνιστα υδατανθρακες ,αυτος συνεχιζει να αναμασα τα ιδια και τα ιδια και βρισκεις λαθος σε μενα,και με κατηγορεις για εγωιστικη συμπεριφορα?

Ναι πραγματικα αυτο ειναι ανω ποταμων!!!!

Δεν αξιζει μερικες φορες να ασχολεισαι.... :-(

Δημοσ.

τρατζικ, τουλάχιστον.:)

Και σιγά τις προσβολές ρε συ, φάε ένα καρότο και θα σου περάσει;ρ

Εννοειται οτι στα ραπανακια μου το εγραψα αυτο που ειχες πει αλλα μου αρεσει να δειχνω την ποιοτητα των επιχειρηματων σου.Θα προτιμουσα να μιλαγαμε φιλικα και ομορφα αλλα φαινεται οτι δεν θελεις.Αν αλλαξεις τακτικη,εγω εδω ειμαι.:-D

Εγω παντως δεν σε προσβαλλα ετσι?Τωρα απαντησε μου σε παρακαλω(liopyr εδω προσεξε ετσι?)

Σεβαστες φιλε Status οι αποψεις σου αλλα εχω παρατηρησει οτι εχεις ερθει να ποσταρεις σε αυτο το νημα πανω απο 10 φορες ,δειγμα οτι σε ενδιαφερει,αποκλειω δε να κανεις trolling για λογους διαλεκτικης ευγενειας..Απαντησε μου λοιπον σε παρακαλω,ακουσες το video του Cambell που διαρκει 45 λεπτα?

Δημοσ.

Ραβεσατρανα, μην γαμησεις και αυτο το thread. Το να γραφεις "εγω κανω αυτο αλλα δεν σας λεω γιατι επειδη θα ειναι μεγαλη απαντηση" ενω γραφεις 3 σελιδες απαντηση απο κατω ειναι λιγο υποκρισια.

Απορω για το τι λες.... :-(

Αρχικα σκεφτηκα να μην καθομαι να γραφω παλι "σεντονια" αλλά μετα επειδη ξανααναφερθηκε αποφασισα να τον γραψω τον λογο.

Αυτο τωρα το λαμβανω ως υπεκφυγη απο το θεμα καθως το θεμα δεν ειμαι εγω και τι ενδιαφεροντα εχω αλλά .....ξερεις ποιο ειναι το θεμα και αποφευγεις να μπεις στην ουσια.

Δημοσ.

Ειδες που δεν διαβασες τιποτα? Μου αρεσει που ακυρωνεσαι στην ιδια σελιδα: https://www.google.c...bees+pesticides

Grave threat of pesticides to bees' billion-pound bonanza is now clear

Replacing the pollination of food crops that the UK's bees perform for free would cost £1.8bn. With hard data now linking pesticides to bees' rapid decline, there is no excuse for inaction

Three bumblebee species are already extinct.

A controversial new study of honeybee deaths has deepened a bitter dispute over whether the developed world’s most popular pesticides are causing an ecological catastrophe.

Με το να διαβαζουμε μπουρδες ανεβαινει η πιεση επισης. Να σου θυμισω τα greatest hits σου για το μαυρο που βγαινουν ενα σωρο ουσιες απο αυτο?

Ρε τι γελιο που εχει αυτο το παιδι! :lol:

Αφου σου γραφω εδω και μερες απο την αρχη του νηματος οτι δεν τρωω μελι,οπως δεν τρωω κρεας?Αρα τι μου λες για τις μελισσες?

Αφου λοιπον ακουσες την διαλεξη του Camπbell πες μου τωρα ακριβως σε τι διαφωνεις.

Δημοσ.

Benign και φιλοι vegans. Δεν μας νοιαζει τι τρωτε. Αν εσεις βρηκατε την ΣανγκριΛα στο veganism, μπραβο σας. Μην μας πριζετε ομως οτι αυτο που κανετε ειναι η απολυτη λυση. Καντε το εσεις, δεν σας ρωτησε κανεις γιατι το κανετε. Μην λετε ακυρα πραγματα ομως που προσβαλουν την νοημοσηνη καποιου ανθρωπου με κριτικη σκεψη.

Φιλικα, οι παμφαγοι φιλοι σας.

ΥΓ: come to the dark side, we have bacon

Ρε τι γελιο που εχει αυτο το παιδι! :lol:

Αφου σου γραφω εδω και μερες απο την αρχη του νηματος οτι δεν τρωω μελι,οπως δεν τρωω κρεας?Αρα τι μου λες για τις μελισσες?

Αφου λοιπον ακουσες την διαλεξη του Camπbell πες μου τωρα ακριβως σε τι διαφωνεις.

LOL εισαι αστειος. Ακομα και τωρα δειχνεις οτι δεν διαβασες τιποτα και συνεχιζεις να λες τα δικα σου. Το gif απο την αρχη καθε αλλο παρα τυχαιο ειναι:

NX1mm.gif

Για να σε βοηθησω γιατι αντιθετα με τους vegans, δεν εχω την hollier than thou νοοτροπια σας. Εδω και χρονια οι μελισσες ξεκληριζονται. Οπως σου ειπα 3 ειδη μελισσας στην ΑΓΓΛΙΑ και μονο εχουν εξαφανισθει. Στην αρχη δεν ξερανε τι παιζει ακριβως, αλλα βρεθηκε πριν απο κατι βδομαδες ενα link μεταξυ των πιο διασημων ΦΥΤΟφαρμακων, και στο οτι οι μελισσες δεν την παλευουν.

Researchers led by biologist Chensheng Lu of Harvard University report a direct link between hive health and dietary exposure to imidacloprid, a so-called neonicotinoid pesticide linked to colony collapse disorder, the mysterious and massive die-off of bees across North America and Europe.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...