Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται οτι στα ραπανακια μου το εγραψα αυτο που ειχες πει αλλα μου αρεσει να δειχνω την ποιοτητα των επιχειρηματων σου.Θα προτιμουσα να μιλαγαμε φιλικα και ομορφα αλλα φαινεται οτι δεν θελεις.Αν αλλαξεις τακτικη,εγω εδω ειμαι.:-D

Εγω παντως δεν σε προσβαλλα ετσι?Τωρα απαντησε μου σε παρακαλω(liopyr εδω προσεξε ετσι?)

Σεβαστες φιλε Status οι αποψεις σου αλλα εχω παρατηρησει οτι εχεις ερθει να ποσταρεις σε αυτο το νημα πανω απο 10 φορες ,δειγμα οτι σε ενδιαφερει,αποκλειω δε να κανεις trolling για λογους διαλεκτικης ευγενειας..Απαντησε μου λοιπον σε παρακαλω,ακουσες το video του Cambell που διαρκει 45 λεπτα?

Το ότι σου καταφέρομαι έτσι δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την διατροφή σου, αλλά αφού είναι έξω από το κεφάλι σου μπορώ να την σχολιάσω είτε καυστικά είτε φρόνιμα, και επειδή εγώ φρόνιμος δεν είμαι, λάβε ταύτα, τώρα εαν θεωρείς ότι έπεσες θύμα του κακού στάτους που θέλει να σε τρολλάρει κλπ, δικό σου θέμα, έτσι γράφω και εαν σου αρέσει.;ρ

Για το βίντεο τώρα, οχι, γιατί προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπημένη δια(σ)τροφή, όσο μου αρέσει το κρέας μου αρέσουν και τα λαχανικά και πάντα βρίσκεται μια σαλάτα στο τραπέζι ανεξαρτήτως του πρώτου πιάτου, το να αποκλείσω εντελώς μια διατροφική ομάδα το θεωρώ κακό ως προς την ψυχολογία μου, πρώτον και δεύτερο όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα, γιατί να στεριωθούμε μερικές απολαύσεις;

Όντας από κρήτη, είχαμε μια τέτοια συζήτηση σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι, μαζί μας ήταν και ένας treehuger σαν εσένα, και μας τα είχε κάνει νταούλια με το ότι βοσκάει μόνο, ενώ στο τραπέζι ήταν το 90% των πιάτων ήταν με λαχανικά...τράτζικ σου λέω, τράτζικ, μερικοί είναι τόσο Pompus που δεν βλέπουν ούτε μπροστά τους.;ρ

Παω για έναν καφέ τώρα.;ρ

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι σου καταφέρομαι έτσι δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την διατροφή σου, αλλά αφού είναι έξω από το κεφάλι σου μπορώ να την σχολιάσω είτε καυστικά είτε φρόνιμα, και επειδή εγώ φρόνιμος δεν είμαι, λάβε ταύτα, τώρα εαν θεωρείς ότι έπεσες θύμα του κακού στάτους που θέλει να σε τρολλάρει κλπ, δικό σου θέμα, έτσι γράφω και εαν σου αρέσει.;ρ

Για το βίντεο τώρα, οχι, γιατί προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπημένη δια(σ)τροφή, όσο μου αρέσει το κρέας μου αρέσουν και τα λαχανικά και πάντα βρίσκεται μια σαλάτα στο τραπέζι ανεξαρτήτως του πρώτου πιάτου, το να αποκλείσω εντελώς μια διατροφική ομάδα το θεωρώ κακό ως προς την ψυχολογία μου, πρώτον και δεύτερο όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα, γιατί να στεριωθούμε μερικές απολαύσεις;

Όντας από κρήτη, είχαμε μια τέτοια συζήτηση σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι, μαζί μας ήταν και ένας treehuger σαν εσένα, και μας τα είχε κάνει νταούλια με το ότι βοσκάει μόνο, ενώ στο τραπέζι ήταν το 90% των πιάτων ήταν με λαχανικά...τράτζικ σου λέω, τράτζικ, μερικοί είναι τόσο Pompus που δεν βλέπουν ούτε μπροστά τους.;ρ

Πηγαινε στο San francisco στην μεκα των vegans για καφε με λιπος απο μπεικο: http://www.urbandaddy.com/sfo/food/5428/Pirate_Radio_Caf_Your_New_Drinkable_Bacon_San_Francisco_SFO_Mission_Restaurant

Δημοσ.

Φρουτα τρως?

Δημοσ.

Benign και φιλοι vegans. Δεν μας νοιαζει τι τρωτε. Αν εσεις βρηκατε την ΣανγκριΛα στο veganism, μπραβο σας. Μην μας πριζετε ομως οτι αυτο που κανετε ειναι η απολυτη λυση. Καντε το εσεις, δεν σας ρωτησε κανεις γιατι το κανετε. Μην λετε ακυρα πραγματα ομως που προσβαλουν την νοημοσηνη καποιου ανθρωπου με κριτικη σκεψη.

Φιλικα, οι παμφαγοι φιλοι σας.

Ναι το θεμα ειναι ομως οτι δεν λεμε ακυρα πραγματα. (Βασικα εσυ λες ακυρα πραγματα που προσβαλουν την νοημοσυνη καποιου ανθρωπου με κριτικη σκεψη)

Και οτι συνεχιζεις να υπεκφευγεις και να μην σχολιαζεις την ουσια.

Οτι(η ουσια) οι περισσοτερες(για να μην πω ολες) ερευνες δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι το κρεας, τα γλυκα, κλπ οδηγουν σε καταστροφη μικρη ή μεγαλη ή πολυ μεγαλη της υγειας. Και οτι η "χορτοφαγια" ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πολυ πιο υγιεινος δρομος και πολυ πολυ πολυ καλυτερος για την υγεια!

Εγω προσωπικα(και νομιζω και ο Benign) δεν λεω οτι αφου ισχυει αυτο πρεπει να υιοθετησετε την χορτοφαγια, εγω λεω να πειτε την γνωμη σας τεκμηριωμενα πανω σε αυτο.

Ειτε να το αποδεχτειτε και να πειτε ναι τρωω ανθυγιεινα και βλαπτω την υγεια μου, ειτε να το απορριψετε και να πειτε τους λογους για τους οποιους το απορριπτετε. Τις ερευνες εννοω να απορριψετε και γιατι πιστευετε οτι λενε λαθος πραγματα.

Δημοσ.

Φρουτα τρως?

Κάτσε ρε φίλε επειδή δεν είμαι vegan θα πει ότι δεν τρώγω λαχανικά και φρούτα;

Δημοσ.

Ναι το θεμα ειναι ομως οτι δεν λεμε ακυρα πραγματα. (Βασικα εσυ λες ακυρα πραγματα που προσβαλουν την νοημοσυνη καποιου ανθρωπου με κριτικη σκεψη)

Και οτι συνεχιζεις να υπεκφευγεις και να μην σχολιαζεις την ουσια.

Οτι οι περισσοτερες(για να μην πω ολες) ερευνες δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι το κρεας, τα γλυκα, κλπ οδηγουν σε καταστροφη μικρη ή μεγαλη ή πολυ μεγαλη της υγειας. Και οτι η "χορτοφαγια" ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πολυ πιο υγιεινος δρομος και πολυ πολυ πολυ καλυτερος για την υγεια!

Εγω προσωπικα(και νομιζω και ο Benign) δεν λεω οτι αφου ισχυει αυτο πρεπει να υιοθετησετε την χορτοφαγια, εγω λεω να πειτε την γνωμη σας τεκμηριωμενα πανω σε αυτο.

Ειτε να το αποδεχτειτε και να πειτε ναι τρωω ανθυγιεινα και βλαπτω την υγεια μου, ειτε να το απορριψετε και να πειτε τους λογους για τους οποιους το απορριπτετε. Τις ερευνες εννοω να απορριψετε και γιατι πιστευετε οτι λενε λαθος πραγματα.

Ρε δεν μας νοιαζει αν πεθανουμε επειδη φαγαμε πανσετες, ποσες φορες θα το πουμε? Τα πρεπει στο σωμα σου, οχι στο δικο μου/μας.

Επισης το οτι η φρουκτοζη και ο υδατανθρακας κανει καλο μου αρεσει πολυ σαν ιδεα, αλλα οσο και να λατρευω τις πατατες, δεν ειναι αληθεια αυτο.

Benign, τις παρωπιδες σου θα μου δωσεις να μην βλεπω το thread?

Επισης την γαργαρα σου για να κανω γαργαρα και εγω το οτι θα ψοφησω επειδη σημερα το menu εχει μπαρμπουνι με λαχανικα... oh wait.

Και καμια μπανανα αν δεν τις φας ολες.

Quoted for emphasis

Ρε τι γελιο που εχει αυτο το παιδι! :lol:

Αφου σου γραφω εδω και μερες απο την αρχη του νηματος οτι δεν τρωω μελι,οπως δεν τρωω κρεας?Αρα τι μου λες για τις μελισσες?

Αφου λοιπον ακουσες την διαλεξη του Camπbell πες μου τωρα ακριβως σε τι διαφωνεις.

LOL εισαι αστειος. Ακομα και τωρα δειχνεις οτι δεν διαβασες τιποτα και συνεχιζεις να λες τα δικα σου. Το gif απο την αρχη καθε αλλο παρα τυχαιο ειναι:

NX1mm.gif

Για να σε βοηθησω γιατι αντιθετα με τους vegans, δεν εχω την hollier than thou νοοτροπια σας. Εδω και χρονια οι μελισσες ξεκληριζονται. Οπως σου ειπα 3 ειδη μελισσας στην ΑΓΓΛΙΑ και μονο εχουν εξαφανισθει. Στην αρχη δεν ξερανε τι παιζει ακριβως, αλλα βρεθηκε πριν απο κατι βδομαδες ενα link μεταξυ των πιο διασημων ΦΥΤΟφαρμακων, και στο οτι οι μελισσες δεν την παλευουν.

Researchers led by biologist Chensheng Lu of Harvard University report a direct link between hive health and dietary exposure to imidacloprid, a so-called neonicotinoid pesticide linked to colony collapse disorder, the mysterious and massive die-off of bees across North America and Europe.

Δημοσ.

Αλήθεια πιστεύεις(Benign) πως το σωματικό βάρος κάποιου έχει αντίκτυπο και στο βάρος των απόψεών του;

Σε σχεση με το φαγητο?

Συνηθως ναι!

Εννοειται. Εννοειται οτι οι υπερβαροι υπεραμυνονται της μεγαλης τους αγαπης, το φαγητο δηλαδη.

Δημοσ.

Τουφας με ειρωνευεσαι για να ξερω δηλαδη αν ειναι να κανουμε πλακιτσα?:devil:

Ο ανθρωπος λεει τα αυτονοητα,βασικες σωστες αρχες διατροφης,μια χαρα τα λεει ,δεν εχω προβλημα.

Πουθενα δεν καταδικαζει τα φρουτα και μαλιστα καταληγει στην προτελευταια σελιδα πριν τις παραπομπες σε βιβλιογραφια:

http://science.howst...y/fat-cell3.htm

Καμμια απολυτως αντιρρηση δεν εχουν οι vegans με τις θεσεις του γιατρου αυτου.Απλα παιρνουν αυτες τις κατηγοριες θρεπτικων συστατικων απο φρουτα και οσπρια.Τα οσπρια ειναι full σε πρωτεινη και δεν ειναι υποδεεστερη της ζωικης σε καμμια περιπτωση.

Δεν καταλαβαινω γιατι μου εστειλες το λινκ που περιγραφει τους βασικους μηχανισμους που μεταβολιζει το σωμα την τροφη που τους ξερει και η κουτση Μαρια.Δεν εχει ουτε σκια κριτικης κατα της φυτοφαγιας.

Δεν μου απαντησες στην δικη μου ερωτηση αν παρακολουθησες πληρως τηε διαλεξη του καθηγητη Campbell στην πρωτη σελιδα του νηματος?Αποφευγεις?Γιατι ο επιστημονας αυτος παραθετει αποτελεσματα ιατρικων και κλινικων μελετων. Δηλαδη σοβαρα ιατρικα δεδομενα.

Περι της ποιοτητας των φυτικων προτεινων που δεν εχουν τιποτε να ζηλεψουν απο τις ζωικες να τι λεει ενας αλλος σημαντικοτατος επιστημονας που περα απο παθολογος,εχει Master διατροφολογιας απο το Harvard ειναι και δικηγορος και συγγραφεας. Λεγεται Terry Shintani. Διαβασε εδω ποσο επιφανης ανθρωπος ειναι επιστημονικα και κοινωνικα.

http://en.wikipedia..../Terry_Shintani

ΟΙ διακρισεις του:

Και εδω το 6αλεπτο video για τις φυτικες πρωτεινες:

http://www.youtube.c...h?v=2HHAq89SccQ

Λοιπον αυτο το λνικ με κατηγορει ο Τουφας οτι δεν διαβασα,το δικο του λινκ,που αναφερει οτι οι υδατανθρακες ειναι χρησιμοι. :-D

Δημοσ.

Απο την αρχη σου ειπα, οτι ολοι οι υδατανθρακες δεν ειναι ιδιοι, και αν θες να χασεις βαρος κοψε ρυζι πατατες και ψωμι απο τους υδατανθρακες σου.

Τωρα φτυσε την γαργαρα σου γιατι εχει και κουκουτσια ομως.

Αν εσυ νομιζεις πως η φρουκτοζη εχει καμια διαφορα απο την ζαχαρη στο σωμα σου, ε τοτε what we've got here is failure to communicate.

Τωρα θα μου πεις για τις μελισσες που τοσο αγαπας για αυτο δεν τρως το μελι τους (αλλα η μαγια ειναι οκ κατα καποιον τροπο) αλλα τις σκοτωνεις για να τρως το λαχανακι σου?

Δημοσ.

Οτι(η ουσια) οι περισσοτερες(για να μην πω ολες) ερευνες δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι το κρεας, τα γλυκα, κλπ οδηγουν σε καταστροφη μικρη ή μεγαλη ή πολυ μεγαλη της υγειας. Και οτι η "χορτοφαγια" ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πολυ πιο υγιεινος δρομος και πολυ πολυ πολυ καλυτερος για την υγεια!

Ρε δεν μας νοιαζει αν πεθανουμε επειδη φαγαμε πανσετες, ποσες φορες θα το πουμε? Τα πρεπει στο σωμα σου, οχι στο δικο μου/μας.

Μαλλον απαντας χωρις να διαβαζεις σε τι απαντας.... :-(

Διαβασε καλυτερα τι ειπα γιατι σε αυτο που απαντας ειπα ακριβως το ιδιο με αυτο που λες οτι δεν με νοιαζει τι θα κάνεις με το σωμα σου. Γινε 700 κιλα. Δεν με νοιαζει. Αλλο ειναι το θεμα και με επιβεβαιωνεις που δεν απαντησες ενω εκανες quote σε αυτο.

Για να σε βοηθησω γιατι αντιθετα με τους vegans, δεν εχω την hollier than thou νοοτροπια σας. Εδω και χρονια οι μελισσες ξεκληριζονται. Οπως σου ειπα 3 ειδη μελισσας στην ΑΓΓΛΙΑ και μονο εχουν εξαφανισθει. Στην αρχη δεν ξερανε τι παιζει ακριβως, αλλα βρεθηκε πριν απο κατι βδομαδες ενα link μεταξυ των πιο διασημων ΦΥΤΟφαρμακων, και στο οτι οι μελισσες δεν την παλευουν.

Τελικα σιγουρα δεν διαβαζεις τις απαντησεις!

Ο ανθρωπος(Benign) σου ειπε 3 φορες οτι δεν τρωει μελι. Οποτε τι συνεχιζεις και του δινεις παραδειγματα για τις μελισσες?? :fear: :-(

Δημοσ.

Ρε Τουφα σου ειπα εγω να κανω κουμαντο στο τι τρως?Εχεις χασει την βασικη επαφη με την λογικη?Εσυ βρε δεν ηρθες πρωτος εδω στο νημα που κατηγορουσε τους vegan στο πρωτο post αποκαλωντας τους λαμογια,νημα που δεν ξεκινησα καν εγω???Επιστημονες ολκης με 30 και 40 χρονια εφαρμογης της επιστημης του και ολους τους χορτοφαγους τους κατηγορουσε ως ασχετους ?

Δημοσ.

Μαλλον απαντας χωρις να διαβαζεις σε τι απαντας.... :-(

Διαβασε καλυτερα τι ειπα γιατι σε αυτο που απαντας ειπα ακριβως το ιδιο με αυτο που λες οτι δεν με νοιαζει τι θα κάνεις με το σωμα σου. Γινε 700 κιλα. Δεν με νοιαζει. Αλλο ειναι το θεμα και με επιβεβαιωνεις που δεν απαντησες ενω εκανες quote σε αυτο.

Τελικα σιγουρα δεν διαβαζεις τις απαντησεις!

Ο ανθρωπος(Benign) σου ειπε 3 φορες οτι δεν τρωει μελι. Οποτε τι συνεχιζεις και του δινεις παραδειγματα για τις μελισσες?? :fear: :-(

Για το πρωτο οντως λαθος μου, blame my a.d.d.

Για το 2ο, τα εχω κανει 50αρακια εδω και 2 σελιδες, ξαναδιαβασει τι γραφω/λινκαρω.

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε επειδή δεν είμαι vegan θα πει ότι δεν τρώγω λαχανικά και φρούτα;

Τουφας ακους?Ορμα του!:devil:

Φιλε ο Τουφας υποστηριζει οτι τα φρουτα μας βλαπτουν!:lol:

Δημοσ.

Ρε Τουφα σου ειπα εγω να κανω κουμαντο στο τι τρως?Εχεις χασει την βασικη επαφη με την λογικη?Εσυ βρε δεν ηρθες πρωτος εδω στο νημα που κατηγορουσε τους vegan στο πρωτο post αποκαλωντας τους λαμογια,νημα που δεν ξεκινησα καν εγω???Επιστημονες ολκης με 30 και 40 χρονια εφαρμογης της επιστημης του και ολους τους χορτοφαγους τους κατηγορουσε ως ασχετους ?

Σου απαντησε ο haldol, o spyros7 & o lyopir σχετικα με αυτο. Το να συγκρινω την mercedes με το γαιδουρι δεν κανει την mercedes το απολυτο αμαξι του δρομου και αυτο που θα ΠΡΕΠΕΙ να παρουν ολοι. Υπαρχουν και αλλες επιλογες ευτυχως.

Και επειδη καποια πραγματα στο σωμα μου αρχιζουν να πρηζονται, θα μου πεις για τις μελισσες η σαν σωστος κωλοτουμπας θα προσπαθησεις ακομα να αλλαξεις το θεμα?

Ηδη εχεις κανεις τα κλασικα κολπα των debate, να προσπαθησεις να μειωσεις τον συνομιλητή σου <=> να μειωθει η γνωμη του προς τους αλλους, να αλλαξεις το θεμα με δραματικες φανφαρες, να το παιξεις θυμα κλπ κλπ.

Απο την αρχη σου λεω πως ειμαι εντελως κατα της μαζικης εκτροφης ζωων, οτι πρεπει να τρωει πιο λιγο φιλετακι ο κοσμος, eat the seasons κλπ κλπ. Εσυ οταν τρως ντοματες το καταχειμωνο νομιζεις πως κανεις καλο. Οτι του φανει του λωλοστεφανη ακομα.

Δημοσ.

Απο την αρχη σου ειπα, οτι ολοι οι υδατανθρακες δεν ειναι ιδιοι, και αν θες να χασεις βαρος κοψε ρυζι πατατες και ψωμι απο τους υδατανθρακες σου.

Τωρα φτυσε την γαργαρα σου γιατι εχει και κουκουτσια ομως.

Αν εσυ νομιζεις πως η φρουκτοζη εχει καμια διαφορα απο την ζαχαρη στο σωμα σου, ε τοτε what we've got here is failure to communicate.

Τωρα θα μου πεις για τις μελισσες που τοσο αγαπας για αυτο δεν τρως το μελι τους (αλλα η μαγια ειναι οκ κατα καποιον τροπο) αλλα τις σκοτωνεις για να τρως το λαχανακι σου?

Ενταξει το πιστευεις με γεια σου και καμαρι σου.

Στην διαλεξη που λες οτι ακουσες διαψευδεται αυτη η αποψη και εγω σου ειπα οτι μετα απο 8 μηνες με την διατροφη που εσυ επικρινεις εγω εχασα 7 επιπλεον κιλα.Εχω την θεωρια και την προσωπικη εμπειρια

Εισαι υποχρεωμενος να την δεχτεις η να την πιστεψεις?Σαφως και οχι αλλα μην μας ζαλιζεις με τα ιδια και τα ιδια σαν το γκομενακι που πληκτρολογει ακαταπαυστα.(Αν με ρωτας μαλλον ονειρωξη εχει και κοιμαται ορθια.:devil:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...