Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 bud, 30 κιλα σε εναμιση χρονο και δεν αλλαξα τιποτα στην διατροφη μου. 8 σε 4 μηνες οταν εκοψα μονο τους απλους υδατανθρακες και τα φρουτα. Ποιος περασε πιο καλα? Και ξαναλεω: Και επειδη καποια πραγματα στο σωμα μου αρχιζουν να πρηζονται, θα μου πεις για τις μελισσες η σαν σωστος κωλοτουμπας θα προσπαθησεις ακομα να αλλαξεις το θεμα? Ηδη εχεις κανεις τα κλασικα κολπα των debate, να προσπαθησεις να μειωσεις τον συνομιλητή σου <=> να μειωθει η γνωμη του προς τους αλλους, να αλλαξεις το θεμα με δραματικες φανφαρες, να το παιξεις θυμα κλπ κλπ. Απο την αρχη σου λεω πως ειμαι εντελως κατα της μαζικης εκτροφης ζωων, οτι πρεπει να τρωει πιο λιγο φιλετακι ο κοσμος, eat the seasons κλπ κλπ. Εσυ οταν τρως ντοματες το καταχειμωνο νομιζεις πως κανεις καλο. Οτι του φανει του λωλοστεφανη ακομα.
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 bud, 30 κιλα σε εναμιση χρονο και δεν αλλαξα τιποτα στην διατροφη μου. 8 σε 4 μηνες οταν εκοψα μονο τους απλους υδατανθρακες και τα φρουτα. Ποιος περασε πιο καλα? Φιλε μου μακαρι να περνας καλα και να εχεις την υγεια σου και να τρως τα κοψιδια σου.Κανενα προβλημα με εμενα.Αν περασες καλα χαιρομαι. Οταν ετρωγα κρεας ,δεν μπορω να πω ,μου αρεσε αλλα τωρα υστερα απο τοσους μηνες ,δεν αισθανομαι την αναγκη να ξαναφαω κρεας.Τα φρουτα τα λατρευω και οπως ειπες και εσυ υπαρχει πολυ καλη vegan κουζινα. Τωρα θα ριξεις κανενα δυο συνταγες για πιατακια vegan για μας τους κακους φυτοφαγους για να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης η εισαι κακος ανθρωπος ? Τελος Τουφας δεν ξανασυζητω μαζι σου,δεν καταλαβαινομαστε.Το μονο που θελω απο σενα ειναι 3,4 vegan recipes.Peace out. Οχι τιποτε αλλο,αλλα εχω ξεκινησει ενα ενδιαφερον φιλοσοφικο/θρησκευτικο debate με ενα Ραββινο σε ενα ξενο site και με εχει απορροφησει.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Οχι θα πρεπει να σου πω πως οι μελισσες πεθαινουν απο τα φυτοφαρμακα τρως δεν τρως εσυ μελι (σου θυμιζει κατι το στυλακι?) Επειδη ειμαι καλο παιδι: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/tarkadal_90055
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τουφας ακους?Ορμα του! Φιλε ο Τουφας υποστηριζει οτι τα φρουτα μας βλαπτουν! ένα δίκιο το έχει, εάν φας 2 κιλά ακτινιδια θα χεζεις για τρεις μέρες συνεχόμενα, το ανάποδο εάν φας 15 μπανάνες ;ρ μετρό καταλαβαίνεις τι θα πει; Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ένα δίκιο το έχει, εάν φας 2 κιλά ακτινιδια θα χεζεις για τρεις μέρες συνεχόμενα, το ανάποδο εάν φας 15 μπανάνες ;ρ μετρό καταλαβαίνεις τι θα πει; Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Τεσσερα ακτινιδια τρωω το πολυ. Οκ, thanks τωρα λειτουργει ενταξει το ειδα.Καλες γιορτες mr Τουφας.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Οχι θα πρεπει να σου πω πως οι μελισσες πεθαινουν απο τα φυτοφαρμακα τρως δεν τρως εσυ μελι (σου θυμιζει κατι το στυλακι?) Καλά ακόμα να χωνέψεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει για τις μέλισσες; Είναι κλασική vegan τακτική αυτή (και γενικά αυτό το κάνουν όλοι οι φανατισμένοι, χριστιανοί, παοξήδες κλπ), όταν τους δείχνεις κάτι που δεν μπορούν να το αντικρούσουν. Κατά τ' άλλα οι βίγκανζ είναι ευαισθητοποιημένοι με τα ζωάκια, άσχετα αν οι πατάτες για να έρθουν από την Αίγυπτο απαιτούν πετρέλαιο που βλάπτει τα ζωάκια. Α, επίσης, Τούφα, κατάλαβε και κάτι άλλο: Δεν ενδιαφέρονται για τις μέλισσες. Ενδιαφέρονται μόνο για τα μεγάλα και χνουδωτά ζωάκια.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ξεχνας τα δερματινα παπουτσια τους και τα δερματινα αξεσουαρ τους.
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Είναι κλασική vegan τακτική αυτή (και γενικά αυτό το κάνουν όλοι οι φανατισμένοι, χριστιανοί, παοξήδες κλπ), όταν τους δείχνεις κάτι που δεν μπορούν να το αντικρούσουν. Αυτο το κανουν και ολοι οι μη-χορτοφαγοι οταν δεν μπορουν να απαντησουν. ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΝ. Είναι κλασική vegan τακτική αυτή (και γενικά αυτό το κάνουν όλοι οι φανατισμένοι, χριστιανοί, παοξήδες κλπ), όταν τους δείχνεις κάτι που δεν μπορούν να το αντικρούσουν. Κατά τ' άλλα οι βίγκανζ είναι ευαισθητοποιημένοι με τα ζωάκια, άσχετα αν οι πατάτες για να έρθουν από την Αίγυπτο απαιτούν πετρέλαιο που βλάπτει τα ζωάκια. Και ποιος σου ειπε οτι δεν μπορουν να το αντικρουσουν? Το κανω εγω για αυτους: Αν νοιαζονταν για ολο το ζωικο βασιλειο οι χορτοφαγοι τοτε θα κινδυνευαν να πεθανουν οι ιδιοι και για τον λογο που ανεφερες, οποτε τι το συζηταμε καν? Το βασικο ειναι(και εαν το κανουν και για φιλοζωικους λογους) οτι προσπαθουν να περιορισουν οσο το δυνατον τις απωλειες οντων του ζωικου βασιλειου. Και με το να μην τρωνε κρεας το καταφερνουν. Περιοριζουν οσο μπορουν. Αν ενδιαφερονταν και για τις μελισσες και για τα κουνουπια και για ολα τα εντομα κλπ και δεν θα επρεπε να χρησιμοποιουνται φυτοφαρμακα τοτε η ζωη τους(των vegans) θα κινδυνευε απο ασιτια αφου ολες οι παραγωγες θα καταστρεφονταν. Ειπαμε οτι προσπαθουν να περιορισουν οσο το δυνατον τις απωλειες οντων του ζωικου βασιλειου. ΔΕΝ προσπαθουν να σωσουν ΟΛΑ τα οντα του ζωικου βασιλειου γα αυτο δεν τρωνε κρεας. Σε αυτο εχεις να απαντησεις κατι?
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Sοrry αλλα οι μελισσες ειναι λιγοτερο σημαντικες απο τις αγελαδες? Ειμαστε σοβαροι? Ισως απο τους μεγαλους ρυθμιστες του οικοσυστηματος και εσυ μου λες για ηθικη? θα κανει pollinate ο vegan τα φυτα μονος του? Που θα βρει τον χρονο αφου πρεπει να πρηξει κοσμο και να τους πει οτι κανουν λαθος. Εγω προσπαθω να μειωσω τις απωλειες στα ζωα με το να τρωω κομματια που δεν τρωει το 95% του κοσμου. Τρωω κατα 99% ελευθερας βοσκης, ακομα και αν τρωω λιγοτερο. Τα λαχανικα μου ειναι επισης κατα 99% βιολογικα. Πανακριβο hobby ειδικα οταν εισαι αναγκασμενος να καθεσαι σπιτι, αλλα τι να κανουμε? Να λεμε ψευτο ηθικες μπουρδες σε forums? Η διατροφη μου πλεον ειναι μονο εποχικη, το carbon footprint μου ειναι ελαχιστο. Επισης αρχισα να φυτευω σπιτι μου πιπεριες και ηδη εχω μαιντανο και θυμαρι στο παραθυρο μου. Σε σπιτι χωρις μπαλκονι ολα αυτα. Στην ελλαδα σπιτι μου εκτος απο κατι οπωροφορα και μια καρυδια εχουμε σχεδον οτι λαχανικο θελει ενα σπιτι εκτος απο πατατε. Καθε φορα στην μανα μου θα παω σπορους για φυτα. Εσυ φιλε vegan τι κανεις για αυτο? Τρως ακτινιδια τον δεκεμβριο?
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Sοrry αλλα οι μελισσες ειναι λιγοτερο σημαντικες απο τις αγελαδες? Ειμαστε σοβαροι? Ισως απο τους μεγαλους ρυθμιστες του οικοσυστηματος και εσυ μου λες για ηθικη? Που ειπα εγω οτι οι μελισσες ειναι λιγοτερο σημαντικες απο τις αγελαδες??????? Γιατι φαντασιωνεσαι οτι ειπα πραγματα που δεν ειπα? ΤΡΑΓΙΚΟ και ΤΡΑΓΙΚΟΣ!
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Που ειπα εγω οτι οι μελισσες ειναι λιγοτερο σημαντικες απο τις αγελαδες??????? Γιατι φαντασιωνεσαι οτι ειπα πραγματα που δεν ειπα? ΤΡΑΓΙΚΟ και ΤΡΑΓΙΚΟΣ! Το να πεθανει ενα γουρουνι (ζωο που τρωγετε ολοκληρο απο την μυτη ως και την ουρα) ειναι λιγοτερο κακο απο το να ξεκληριστει η μελισσα για να φαει ο vegan ντοματες. Αντελαβου τωρα? Και μιλας εσυ για φαντασιωσεις? Εσυ με τις "ενα σωρο ουσιες παραγονται απο το μαυρο" ?
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αυτο το κανουν και ολοι οι μη-χορτοφαγοι οταν δεν μπορουν να απαντησουν. ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΝ. Και ποιος σου ειπε οτι δεν μπορουν να το αντικρουσουν? Το κανω εγω για αυτους: Αν νοιαζονταν για ολο το ζωικο βασιλειο οι χορτοφαγοι τοτε θα κινδυνευαν να πεθανουν οι ιδιοι και για τον λογο που ανεφερες, οποτε τι το συζηταμε καν? Το βασικο ειναι(και εαν το κανουν και για φιλοζωικους λογους) οτι προσπαθουν να περιορισουν οσο το δυνατον τις απωλειες οντων του ζωικου βασιλειου. Και με το να μην τρωνε κρεας το καταφερνουν. Περιοριζουν οσο μπορουν. Αν ενδιαφερονταν και για τις μελισσες και για τα κουνουπια και για ολα τα εντομα κλπ και δεν θα επρεπε να χρησιμοποιουνται φυτοφαρμακα τοτε η ζωη τους(των vegans) θα κινδυνευε απο ασιτια αφου ολες οι παραγωγες θα καταστρεφονταν. Ειπαμε οτι προσπαθουν να περιορισουν οσο το δυνατον τις απωλειες οντων του ζωικου βασιλειου. ΔΕΝ προσπαθουν να σωσουν ΟΛΑ τα οντα του ζωικου βασιλειου γα αυτο δεν τρωνε κρεας. Σε αυτο εχεις να απαντησεις κατι? Οι κρεατοφάγοι βλάπτουμε το ζωικό βασίλειο άμεσα σκοτώνοντας ζώα και τρώγοντάς τα. Οι φυτοφάγοι σκοτώνουν ζώα έμμεσα, μέσω φυτοφαρμάκων ή διατταράτοντας τα οικοσυστήματα (δε νομίζω ότι η μπανανιά είναι φυτό που φυτρώνει παντού και πάντα). Εάν και εφόσον, ένας βίγκαν το έψαξε σχετικά και είδε ότι η ζημιά της δεύτερης περίπτωσης είναι μικρότερη από την πρώτη, τότε καλώς να μου κάνει κύρηγμα. Σε άλλη περίπτωση, ας βουλώνει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως το ξαναποστάρω:
GoodWill Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μια διευκρίνιση, τα ακτινίδια συλλέγονται σεπτέμβριο και οκτώβριο. Επειδή είναι ανθεκτικά φρούτα, αποθηκεύονται για πολύ καιρό και παραμένουν φρέσκα. Οπότε το να τα τρώμε τον δεκέμβριο είναι απολύτως φυσιολογικό. Η διάθεση διαρκεί από οκτώβριο μέχρι μάιο περίπου
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μια διευκρίνιση, τα ακτινίδια συλλέγονται σεπτέμβριο και οκτώβριο. Επειδή είναι ανθεκτικά φρούτα, αποθηκεύονται για πολύ καιρό και παραμένουν φρέσκα. Οπότε το να τα τρώμε τον δεκέμβριο είναι απολύτως φυσιολογικό. http://www.eattheseasons.co.uk/Archive/kiwi_fruit.htm
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το να πεθανει ενα γουρουνι (ζωο που τρωγετε ολοκληρο απο την μυτη ως και την ουρα) ειναι λιγοτερο κακο απο το να ξεκληριστει η μελισσα για να φαει ο vegan ντοματες. Αντελαβου τωρα? Καμια μελισσα δεν πρεπει να ξεκληριστει για να φαει ο vegan ντοματες. Αυτα ειναι δικα σου και εκανες bold και με +4 γραμματοσειρα το λαθος κειμενο, ενω επρεπε να κάνεις την λεξη dispute. Που σημαινει οτι αυτο που εκανες bold και με +4 γραμματοσειρα δεν ειναι επιβεβαιωμενο απλως το λεει μια ερευνα ενω υπαρχει διαμαχη επιστημονων και ερευνων σχετικα με αυτο. Ασε που επισης ανεφερα οτι φυσικα και καθε ανθρωπος θα κοιταξει πρωτα τον εαυτο του και εαν ειναι να πεθανουν 10000 μελισσες αντι για αυτον θα προτημησει τις 10000 μελισσες. Και απλως θα προσπαθει παντα(παντα υπο το πεπλο του πρωταρχικου στοχου να ζησει ο ιδιος) να μειωνει τις απωλειες των αλλων ζωντανων οργανισμων που ανηκουν στο ζωικο βασιλειο. Και μιλας εσυ για φαντασιωσεις? Εσυ με τις "ενα σωρο ουσιες παραγονται απο το μαυρο" ? Συνεχως διαστρευλωνεις αυτα που λεω. Εισαι τραγικος. Εγω μιλησα για πολλες ουσιες που παραγονται απο την κανναβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις