GoodWill Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, επειδή η οικογένεια μου τα καλλιεργεί. Η ωρίμανση του ακτινιδίου γίνεται οκτώβριο, και η διάθεση συνήθως από οκτώβριο μέχρι μάιο. Μιλάω για Ελλάδα πάντα έτσι;
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τεσσερα ακτινιδια τρωω το πολυ. Οκ, thanks τωρα λειτουργει ενταξει το ειδα.Καλες γιορτες mr Τουφας. Με εννοείς τι εννοώ; Οι ποσότητες που είπα είναι εντελώς ενδεικτικές, εαν ξεπερνάς το μέτρο τότε την γάμησες, είτε τρως φρούτα είτε λαχανικά είτε κρέας. Συν ότι οι χημικές διατροφές δεν είναι και ότι καλύτερο μπαι δεν γούει.;ρ
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Οι κρεατοφάγοι βλάπτουμε το ζωικό βασίλειο άμεσα σκοτώνοντας ζώα και τρώγοντάς τα. Οι φυτοφάγοι σκοτώνουν ζώα έμμεσα, μέσω φυτοφαρμάκων ή διατταράτοντας τα οικοσυστήματα (δε νομίζω ότι η μπανανιά είναι φυτό που φυτρώνει παντού και πάντα). Λαθος. Το σωστο: Οι κρεατοφάγοι βλάπτουμε το ζωικό βασίλειο άμεσα σκοτώνοντας ζώα και τρώγοντάς τα αλλά και έμμεσα, μέσω φυτοφαρμάκων ή διατταράτοντας τα οικοσυστήματα. Οι φυτοφάγοι σκοτώνουν ζώα έμμεσα, μέσω φυτοφαρμάκων ή διατταράτοντας τα οικοσυστήματα. Αποτελεσμα: Τα φυτοφαρμακα και η διαταραξη των οικοσυστηματων λογω αυτων, δεν οφειλονται αποκλειστικα στους χορτοφαγους αλλά ΚΑΙ στους υπολοιπους ανθρωπους(κρεατοφαγους με την εννοια του να τρωνε και κρεας-παμφαγους με λιγα λογια) εκτός απο τους αποκλειστικα κρεατοφαγους που ομως ειναι μια ελαχιστη μεριδα ανθρωπων και δεν μιλαμε για αυτους ουτως ή αλλως. Οποτε ολα τα παρακατω που λες πανε περιπατο..... Εάν και εφόσον, ένας βίγκαν το έψαξε σχετικά και είδε ότι η ζημιά της δεύτερης περίπτωσης είναι μικρότερη από την πρώτη, τότε καλώς να μου κάνει κύρηγμα. Σε άλλη περίπτωση, ας βουλώνει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως το ξαναποστάρω: Οκ πλεον ειμαι σιγουρος Οταν δεν εχεις τι να πεις και στερευουν τα επιχειρηματα τοτε επιτιθεσαι με χαρακτηρισμους στον αλλο. Κλασικη αντιδραση! Εισαι τραγικος. Σε εκανα ριπορτ και εαν δεν σου σβησουν το μηνυμα θα σε αποκαλω τρολ οταν διαφωνω και εγω μαζι σου.
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 [quote name='rabesatratana' timestamp='1334229202' post='4681182' Οταν δεν εχεις τι να πεις και στερευουν τα επιχειρηματα τοτε επιτιθεσαι με χαρακτηρισμους στον αλλο. Κλασικη αντιδραση! Εισαι τραγικος. Σε εκανα ριπορτ και εαν δεν σου σβησουν το μηνυμα θα σε αποκαλω τρολ οταν διαφωνω και εγω μαζι σου. Τι ευθιξία είναι αυτή ρε παιδιά;
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, επειδή η οικογένεια μου τα καλλιεργεί. Η ωρίμανση του ακτινιδίου γίνεται οκτώβριο, και η διάθεση συνήθως από οκτώβριο μέχρι μάιο. Μιλάω για Ελλάδα πάντα έτσι; Περιεργο, οτι βρισκω για ευρωπη λεει οτι εβαλα. Αυτο που λες εσυ λεει πως ειναι για το αλλο ημισφαιριο. Για να το λες εσυ που ειναι κατα καποιο τροπο η ζωη σου θα εχεις δικιο. Καταλαβες παντως τι ηθελα να πω (αντι για ακτινιδιο βαλε ενα αλλο φρουτο/λαχανικο εκτος εποχης) Επισης θα με λεει troll ενα account απο το 2011? Θα γεμισω δακρυα το μεσημεριανο μου...
GoodWill Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 www.venusgrowers.gr/greek/fresh_kiwis.htm www.fruit.com.gr/season.php?lang=gr
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Περιεργο, οτι βρισκω για ευρωπη λεει οτι εβαλα. Αυτο που λες εσυ λεει πως ειναι για το αλλο ημισφαιριο. Για να το λες εσυ που ειναι κατα καποιο τροπο η ζωη σου θα εχεις δικιο. Καταλαβες παντως τι ηθελα να πω (αντι για ακτινιδιο βαλε ενα αλλο φρουτο/λαχανικο εκτος εποχης) Επισης θα με λεει troll ενα account απο το 2011? Θα γεμισω δακρυα το μεσημεριανο μου... Είσαι νουμπ είσαι ;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επισης θα με λεει troll ενα account απο το 2011? Θα γεμισω δακρυα το μεσημεριανο μου... can't triforce...
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Οι κρεατοφάγοι βλάπτουμε το ζωικό βασίλειο άμεσα σκοτώνοντας ζώα και τρώγοντάς τα αλλά και έμμεσα, μέσω φυτοφαρμάκων ή διατταράτοντας τα οικοσυστήματα. Λάθος. Δεν ξέρω κανέναν σαρκοφάγο που να του καυλώνει να τρώει 50 μπανάνες τη μέρα χωρίς να είναι η εποχή τους. Οπότε το επιχείρημα παραμένει: Ποιός κάνει μεγαλύτερο κακό, αυτός που τρώει ζώα και διαταράττει το οικοσύστημα λίγο ή αυτός που δεν τρώει ζώα και διαταράττει το οικοσύστημα πολύ; Δε χρειάζεται να απαντήσεις, είναι ρητορικό.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Λάθος. Δεν ξέρω κανέναν σαρκοφάγο που να του καυλώνει να τρώει 50 μπανάνες τη μέρα χωρίς να είναι η εποχή τους. Οπότε το επιχείρημα παραμένει: Ποιός κάνει μεγαλύτερο κακό, αυτός που τρώει ζώα και διαταράττει το οικοσύστημα λίγο ή αυτός που δεν τρώει ζώα και διαταράττει το οικοσύστημα πολύ; Δε χρειάζεται να απαντήσεις, είναι ρητορικό. www.venusgrowers.gr/greek/fresh_kiwis.htm www.fruit.com.gr/season.php?lang=gr το +1 ηταν απο μενα, εκανα λαθος.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εχω την αισθηση ότι στα τελευταία 505 ποστ με ελάχιστες εξαιρέσεις το θέμα τρολάρεται ασύστολα. Πλεον αρκει καποιος να παραθεσει το 1ο λινκ που του εβγαλε το google και τον βολευει, ασχετως αν η πηγη ειναι σωστή ή οχι για να σχηματισει μια απόλυτη αποψη και να προσπαθησει να επιβληθεί σε κάποιον που κάνει ακριβως το ιδιο, δεν ξέρω αν βαριέστε τόσο πολύ και το κάνετε αυτό αλλά προσωπικά το θεωρω εντελώς ηλίθιο.
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επισης θα με λεει troll ενα account απο το 2011? Θα γεμισω δακρυα το μεσημεριανο μου... Αφου εισαι τρολ. Ενα τρολ και ολοκληρο, ουτε καν μισο κρινοντας απο αυτα που λες εδω περα. Επειδη εσυ κανεις κακιστη διατροφη και εχεις εγωισμο, δεν παραδεχεσαι οτι η διατροφη σου ειναι τραγικη ως προς την υγεια σου και λες τα 1002 τραγικα ωστε να το δικαιολογησεις ολο αυτο. Αργησα να το καταλαβω αλλά τελικα αφου δεν παραθετεις επιχειρηματα, αποσιωπας σε οτι δεν σε συμφερει και διαστρευλωνεις τα λεγομενα του αλλου κατα το δοκουν. Και τρολ και τραγικος.... Επισης το οτι κρινεις καποιον ανθρωπο απο την ημερομηνια εγγραφης του σε ενα φορουμ σε κανει ακομα πιο τραγικο απο οτι εισαι.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δεν θα γραφεις μεχρι να γραψεις τεκμηριωμενα επιχειρηματα. Η απλοποιηση με τις μελισσες προς τα πανω που εκανες πιο πριν ηταν αστεια παντως. Συνεχισε να αλλαζεις θεμα. Εγω παντως ακομα περιμενω τις πολλες ουσιες που παραγει η κανναβη και το ποσο επιβλαβη ειναι για την υγεια. Ειδες? Σε βοηθαω να αλλαξεις θεμα τι σημαινει φουφης??? Απολυτως τιποτα για μενα. Αλλα εχει πλακα να πετας ασχετες λεξεις σε ατομα που πανικοβαλλονται ευκολα και να τα βλεπεις να αφριζουν απο το κακο τους, ψαχνοντας κρυφες εννοιες σε αυτο που εγραψες.
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δεν θα γραφεις μεχρι να γραψεις τεκμηριωμενα επιχειρηματα. Αυτο πρεπει να το πεις στον εαυτο σου. Ετσι λοιπον δεν θα πρεπει να γραφεις μεχρι να γραφεις με επιχειρηματα! Εγω δεν ειμαι φασιστας οπως εσυ να σου λεω βουλωστο κλπ. Σου υποδεικνυω τι πρεπει να κάνεις αλλά σου λεω οτι εχεις δικαιωμα και να μην το κάνεις. Εγω απο την αλλη θα γραφω ο,τι θελω γιατι γραφω με επιχειρηματα. Η απλοποιηση με τις μελισσες προς τα πανω που εκανες πιο πριν ηταν αστεια παντως. Συνεχισε να αλλαζεις θεμα. Εγω παντως ακομα περιμενω τις πολλες ουσιες που παραγει η κανναβη και το ποσο επιβλαβη ειναι για την υγεια. Ειδες? Σε βοηθαω να αλλαξεις θεμα μικρε τρολλε. Εκεινο το θεμα κλειδωθηκε οποτε δεν μπορω να γραψω τιποτα. Το οτι εσυ ισως θελεις να γινεις 700 κιλα τρωγωντας ο,τι να'ναι δεν μας αφορα και δεν θα ακουμε δικαιολογιες εδω περα οτι δεν βλαπτει αυτο την υγεια. Απολυτως τιποτα για μενα. Αλλα εχει πλακα να πετας ασχετες λεξεις σε ατομα που πανικοβαλλονται ευκολα και να τα βλεπεις να αφριζουν απο το κακο τους, ψαχνοντας κρυφες εννοιες σε αυτο που εγραψες. Φουφης σημαινει αυτο που ειδα σε εσενα. Για αυτο ειπα οτι εσυ εισαι φουφης και οχι εγω, απλως επειδη δεν μπορεις να το παραδεχτεις οτι εισαι το προσδιδεις σε αλλους. Καποτε θα το παραδεχτεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις