Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Που ακριβως εχω γραψει σε καποιον να τρωει τα παντα και οσο θελει? Επισης η προσωπικη σου αποψη δεν ειναι επιχειρημα οταν μιλαμε για κατι μη φιλοσοφικο. Θες να μην τρως κατι? Μην το κανεις. Μην μας τα πρηζεις οτι ειναι το πιο σωστο ομως και οτι ολοι κανουμε λαθος. Απο την αρχη στον benign λεω το ιδιο πραγμα: αν θες να χασεις βαρος οπως λες κοψε 2-3 πραγματα και θα δεις διαφορα. Ποτε δεν του ειπα ΦΑΕ ΚΡΕΑΣ. Ποτε δεν του ειπα οτι αυτο που κανω εγω ειναι το απολυτα σωστο οπως εκεινος και ουτε του ειπα οτι ειναι σωστος αλλα εγω δεν το κανω για δικους μου λογους οπως εσυ. Τρωω οτι θελω επειδη αυτο θελω. Δεν χρειαζετε να εξηγήσω τις προτημησεις μου, οπως ο luci δεν χρειαζετει να μου εξηγησει γιατι ακουει την μουσικη που ακουει. Ειναι αυτο που θελει. Επειδη ξερω πως δουλευει μια κουβεντα, σου λεω: ή θα μιλας με επιχειρηματα ή φτιαξε ενα blog και γραψε την αποψη σου εκει. Σου εχει δωθει απαντηση σε οτι εχεις πει σε πιο παλλιες σελιδες που δεν ησουν στο thread. Απο την αρχη δεν διαβασες ολο το θεμα και μας λες πραγματα που εχουν απαντηθει ηδη. Αν εσυ βαριεσε να διαβασεις δεν με ενδιαφερει οπως σου ειπα απο την αρχη. Αλλα οχι να γυρναμε στα ιδια θεματα επειδη εσυ βαριεσε να διαβασεις. Και το οτι βαριεσε να διαβασεις ειναι το μονο σιγουρο. Απο το αλλο thread σου εχουν παρουσιαστει ενα σωρο δεδομενα και δεν διαβασες τιποτα και συνεχιζες να λες τις μπουρδες σου και για αυτο το κλεισανε.
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εκεινο το θεμα κλειδωθηκε οποτε δεν μπορω να γραψω τιποτα. Το οτι εσυ ισως θελεις να γινεις 700 κιλα τρωγωντας ο,τι να'ναι δεν μας αφορα και δεν θα ακουμε δικαιολογιες εδω περα οτι δεν βλαπτει αυτο την υγεια. κομπλεξικός ?
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Φουφης σημαινει αυτο που ειδα σε εσενα. Για αυτο ειπα οτι εσυ εισαι φουφης και οχι εγω, απλως επειδη δεν μπορεις να το παραδεχτεις οτι εισαι το προσδιδεις σε αλλους. Καποτε θα το παραδεχτεις..... Αχ οχι μην με λες φουφη!!!!!11
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Για τα δικαιωματα των μελισσων.Απο vegan site.Οι vegans δεν τρωνε μελι ,οι vegetarians τρωνε. http://www.think-dif...es_page_two.htm Οι μπανανες που τρωω ειναι απο το Ecuador αυτη η χωρα εχει τροπικο κλιμα ,οι μπανανες φυτρωνουν εκει all year round και βοηθω την οικονομια μια φτωχης χωρας.Αλλα σιγουρα υπαρχουν μερικα φρουτα λαχανικα που αναγκαστικα τα παιρνεις out of season ,αλλα τι αλλο να κανει καποιος?Απο την στιγμη που δεν θελει να φαει κρεας το οποιο ολοι αναγνωριζουν σαν δικαιωμα του?Να πεθανει της πεινας? At the moment is Ecuador the world's premier exporter of Bananas which are available all year round due to the 0.00 Latitude that the country sits on therefore enjoying all year round tropical climates. Currently the country exports to the main countries of the United States, Russia, Japan, China and the European Union. Επισης συνεχως αγνοουν καποιοι μαλλον εσκεμμενα ,οτι οι καλλιεργειες και υπερκαλλιεργειες που γινονται για να συντηρηθουν τα δισεκατομμυρια ζωα που σφαγιαζονται καθε χρονο,κανουν πολυ μεγαλυτερο κακο και θα ηταν πολυ μικροτερο το προβλημα αν γινονταν καλλιεργειες μονο για ανθρωπους για να υποστηριχτει μια plant based diet.Επισης η κρεατοφαγια συμβαλει στην παγκοσμια φτωχεια και πεινα.(Τοποθετηση του λινκ για δευτερη φορα.) http://www.time.com/...1839995,00.html Quotes για οσους βαριουνται να διαβασουν,η ειναι πολυ troll για να το βουλωσουν ευκολα.Καποιος αλλος ευγενικος συζητητης χρησιμοποιησε αυτην την λεξη και εγω την δανειζομαι,απλα. 1. The head of the U.N.'s Nobel Prize–winning Intergovernmental Panel on Climate Change, Pachauri on Monday urged people around the world to cut back on meat in order to combat climate change. "Give up meat for one day [per week] at least initially, and decrease it from there," Pachauri told Britain's Observer newspaper. "In terms of immediacy of action and the feasibility of bringing about reductions in a short period of time, it clearly is the most attractive opportunity." So, that addiction to pork and beef isn't just clogging your arteries; it's flame-broiling the earth, too. Read more: http://www.time.com/...l#ixzz1rpN7dGY2 2. In a 2006 report, the U.N. Food and Agriculture Organization (FAO) concluded that worldwide livestock farming generates 18% of the planet's greenhouse gas emissions — by comparison, all the world's cars, trains, planes and boats account for a combined 13% of greenhouse gas emissions. Much of livestock's contribution to global warming come from deforestation, as the growing demand for meat results in trees being cut down to make space for pasture or farmland to grow animal feed. Livestock takes up a lot of space — nearly one-third of the earth's entire landmass.Read more: http://www.time.com/...l#ixzz1rpO5uQgk 3. ][/b]Then there's manure — all that animal waste generates nitrous oxide, a greenhouse gas that has 296 times the warming effect of CO2. And of course, there is cow flatulence: as cattle digest grass or grain, they produce methane gas, of which they expel up to 200 L a day. Given that there are 100 million cattle in the U.S. alone, and that methane has 23 times the warming impact of CO2, the gas adds up. Read more: http://www.time.com/...l#ixzz1rpOM7TCI 4. Producing all that meat will do more than just warm the world; it will also raise pressure on land resources. The FAO estimates that about 20% of the planet's pastureland has been degraded by grazing animals, and increased demand for meat means increased demand for animal feed — much of the world's grain production is fed to animals rather than to humans.Read more: http://www.time.com/...l#ixzz1rpOd7ncL Rabe μην συγχιζεσαι ρε,διασκεδασε το οπως εγω.Αντε εισαι νεος και αγνος και δεν ξερεις ακομη απο troll bashing.Θα μαθεις.Αν κουραζεσαι,με καποια old trolls απλα βαλτα στο ignore list.Ετσι δεν θα σε απασχολει τι λαλακιες γραφουν.Εγω δεν το κανω γιατι σπαω τρομερη πλακα.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Βenign εισαι τυφλος? Σου ειπε κανεις οτι βλαπτεις τις μελισσες επειδη τρως/δεν τρως μελι? 10 φορες εχω βαλει τα ιδια links kαι δεν διαβασες τιποτα. * Επισης εσυ που νοιαζεσαι για τον πλανητη, το ecuador νομιζεις οτι ειναι διπλα απο την καλαματα? Εισαι σοβαρος? *ελα πες τωρα για το 45λεπτο video που δεν ειδαμε, αντε πασες σου κανω σε αδειο τερμα.
sabpaxa Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ρεαλιστης.... κωλοτουμπας!!??? μη με σβησεις παλι
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Βenign εισαι τυφλος? Σου ειπε κανεις οτι βλαπτεις τις μελισσες επειδη τρως/δεν τρως μελι? 10 φορες εχω βαλει τα ιδια links kαι δεν διαβασες τιποτα. * Επισης εσυ που νοιαζεσαι για τον πλανητη, το ecuador νομιζεις οτι ειναι διπλα απο την καλαματα? Εισαι σοβαρος? *ελα πες τωρα για το 45λεπτο video που δεν ειδαμε, αντε πασες σου κανω σε αδειο τερμα. Οχι ρε συ ποια Καλαματα.Μονο απο Ecuador ψωνιζω λεμε.Η Καλαματα οταν βγαζει εποχιακα φρουτα και λαχανικα,τοτε μονο αγοραζω για να ειμαι σωστος.Τα διαβασα τα λινκς σου,σωστα ειναι σαν τα δικα μου.Και οι δυο δικιο εχουμε.Απλα η κρεατοφαγια κανει πιο κακο.Εκτος και αν ο ΟΗΕ διευθυνεται απο Σιωνιστες Vegans και παραχαρασει την πραγματικοτητα. Ξερεις απο ποδοσφαιρο η μου εκανες μπασκετικη πασα? Ελα Rabe αφιερωμενο ειδικα για σενα για να γελασεις λιγο.Ο φιλαρακος μου ο Harley σε ενα απο τα very best του. http://www.youtube.com/watch?v=jl3v3PEfA5I&feature=g-user-u&context=G2d414f4UCGXQYbcTJ33bPl2Zm6Ivbm99zIBt9PgepmExSyiTjhR8
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Συνεχιζεις να λες τα δικα σου Α: οι μελισσες ψοφανε απο τα φυτοφαρμακα. Ασχετα με το αν τρως μελι ή οχι Β: Για να ερθει η μπανανα απο το ecuador δεν ερχετε με διακτινισμο, αλλα με παπορι. Εκτος αν νομιζεις οτι αυτο ειναι οκ για το περιβαλλον. Εγω παντως νομιζω οτι ειναι πιο οκ να τρωω οτι βγαζει ο τοπος που ζω. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα πρηζω τους παντες λεγοντας πως εχω το απολυτο δικιο. Edit: απο εδω πηγε απο εκει πηγε, παλι στον μπανανα ηρθαμε. Ειδες που σου ειπανε οτι ο εγγεφαλος χριαζετε και αμινοξεα? Αν δεν το δες, ξαναδες το video του μπανανα.
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Συνεχιζεις να λες τα δικα σου Α: οι μελισσες ψοφανε απο τα φυτοφαρμακα. Ασχετα με το αν τρως μελι ή οχι Ε ωραια και τι να σου κανει ο Benign για αυτο? Γιατι του το αναφερεις?
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ε ωραια και τι να σου κανει ο Benign για αυτο? Γιατι του το αναφερεις? Εχει απαντηθει, διαβασε ολο το thread.
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εχει απαντηθει, διαβασε ολο το thread. Deja vu. Τωρα το μόνο που μενει ειναι να σε ρωτησω αν υπαρχει στο thread η απαντηση. BTW για την τοτε ερωτηση, ειπες ναι, αλλά δεν καθησα να διαβασω περα απο την 2η σελιδα, αλλά το ναι σου ηταν πραγματι ειλικρινες ή απλως υπεκφυγη ωστε να μην μου απαντησεις? Εγω παντως το πιστεψα και απλως βαρεθηκα να τα διαβασω ολα αυτα περαν της 2ης σελιδας. (αν ξεχασες για τι μιλαω, αναφερομαι στην δικαιολογηση του: "Btw, οσοι ειναι χορτοφαγοι/vegans επειδη θελουν να προστατεψουν τα ζωα κανουν το ιδιο μεγαλο κακο με εναν παμφαγο ανθρωπο. ") Ανεφεροσουν στα φυτοφαρμακα πχ?
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μου κανεις πλακα τωρα ετσι? Ελα παιδια ποιανου ειναι το account?
rabesatratana Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μου κανεις πλακα τωρα ετσι? Ελα παιδια ποιανου ειναι το account? Ποτέ δεν κανω πλακα εαν δεν καταστησω σαφες οτι κανω πλακα, οποτε στην δεδομενη περιπτωση φυσικα και ΔΕΝ σου κανω πλακα. Εξαλλου γιατι θεωρεις οτι σου κανω πλακα? Ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις σε αυτο το απλο που σε ρωτησα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις