Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Επισης, benign τι εχεις να πεις για τους θανατους των μελισσων απο τα φυτοφαρμακα? http://news.mongabay.com/2012/0405-hance_colonycollapse_pesticides.html?utm_campaign=General+news&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics Α και επειδη δεν σε πειθει κατι, δεν το κανει λιγοτερο αληθινο. Μερικους δεν τους πειθει η θεωρια της εξελιξης, αλλα κοιτα να δεις που ειναι αληθινη,
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κοιτα λιγο ισως,αλλα οχι σε σημειο προσβλητικο,και αυτο γιατι ειμαι πειραχτηρι απο την φυση μου. λίγο, ίσως? με δουλεύεις? τόσο λίγο που χαίρομαι που δεν ερχόμουν στα meetings στο Θησείο, γιατί από ότι έμαθα κι εκεί τα ίδια θα άκουγα...
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 I love animals, eatting them and fucking them, δοκίμασε το και εσύ, δεν ξέρεις την χάνεις.;ρ Σοβαρά τώρα, η χορτοφαγία εμπίπτει στην κατηγορία gay. Εαν είσαι και το δηλώνεις είσαι απελευθερωμένος (κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέπτη) αλλά αν πει ένας στρειτ ότι πηδάει μνια τότε είναι σοβινιστής.;ρ Για το έντιτ σου, μια χαρά κόπανοι είναι το μεγαλύτερο ποσοστό τον χορτοφάγων που έχω γνωρίσει. "Η πως το τρως αυτό; Κάποτε βοσκούσε, δεν το λυπάσαι;" Α στα διάλα tree hugers... Και επειδή έχει επιβεβαιωθεί ότι τα φυτά έχουν αισθήματα, λάβε ταύτα κίναιδε, τρως κάτι ζωντανό που πονάει;ρ Οχι δεν κανω υποδειξεις στους φιλους μου τι να φανε οταν βγαινουμε για παρεα.Καποτε,καποια στιγμη με ρωτησαν τους λογους,τα ειπαμε μια φορα,τελειωσε.Δεν επιμενω ,ουτε κουραζω τους αλλους με τις αποψεις μου.Βασικα το νημα δεν το ξεκινησα καν εγω,απλα επειδη ο topic starter αναφερθηκε σε μενα που βαζω στο status μου αποψεις vegan ,σκεφτηκα να απαντησω,αυτο ειναι ολο. Σχετικα με την σεξουαλικοτητα μην ανησυχεις,ειμαι straight και practising male με σημαντικες επιτυχιες λογω καλυτερης κυκλοφοριας του αιματος.
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Bacon the gateway meat. Ελπιζω παντως να μην εισαι σαν αυτους που παιρνουν χορτοφαγικα λουκανικα και αλλες τετοιες αηδιες.
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Bacon the gateway meat. Ελπιζω παντως να μην εισαι σαν αυτους που παιρνουν χορτοφαγικα λουκανικα και αλλες τετοιες αηδιες. Toufa.. Το seitan θα το έπαιρνα μόνο και μόνο λόγο ονομασίας.
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 λίγο, ίσως? με δουλεύεις? τόσο λίγο που χαίρομαι που δεν ερχόμουν στα meetings στο Θησείο, γιατί από ότι έμαθα κι εκεί τα ίδια θα άκουγα... Τι?Aυτα ειναι σκανδαλωδεις διαδοσεις!Ποτε δεν τους τα επρηξα!Ποιος το ειπε?You are trolling mr Thresh!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τι?Aυτα ειναι σκανδαλωδεις διαδοσεις!Ποτε δεν τους τα επρηξα!Ποιος το ειπε?You are trolling mr Thresh! αν κρίνω βάση σύγκρισης με το παραπάνω post σου, κάτι μου λέει ότι δεν trollάρω
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Bacon the gateway meat. Ελπιζω παντως να μην εισαι σαν αυτους που παιρνουν χορτοφαγικα λουκανικα και αλλες τετοιες αηδιες. Οχι δεν τρωω τετοια,αυτα οντως ειναι αηδιες και marketing.Εγω τρωω κατα βαση οσπρια,ρυζι,πατατα βραστη με λιγο λαδι και λεμονι,πολλα φρουτα και λαχανικα.Και χανω βαρος ενω διατηρω την μυικη μου μαζα.Αν ερθεις σε καποια insomniacs συναντηση θα με δεις. Λοιπον τωρα μολις ειχα μια ιδεα λογω του Thresh.Ενα Vegan Insomniacs meeting!
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ποσα κιλα ξεκινησες και ποσα εφτασες? Και χωρις γυμναστηκη ομως. Το before and after μου υπαρχει στo forum.
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ποσα κιλα ξεκινησες και ποσα εφτασες? Και χωρις γυμναστηκη ομως. Το before and after μου υπαρχει στo forum. Πριν 5 χρονια ειμουν 127 κιλα και παχυσαρκος και τωρα ειμαι 93-95 με μυικοτητα και μια σχετικη γραμμωση,αλλα εχω πολυ δουλεια ακομη για να βρεθω εκει που θελω ,δηλαδη να ειμαι ripped and muscular. Για να μην ψαχνω στο φορουμ που ειναι αχανες στο Μπλα Μπλα ,μπορεις να μου πεις το before και after σου?
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 στα 5 χρονια μονο vegan? Για κοψε τις πατατες και οτι λευκο υδατανθρακα τρως και τρωε οσπρια να δεις πως θα χασεις πιο πολλα.
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αλλα φανταζομαι συμφωνεις πως δεν κανει καλο για τον μεσο ανθρωπο να τρωει καθε μερα κρεας,ετσι? Φαντάζομαι πως όχι. Όπως φαντάζομαι πως δεν κάνει καλό και να μην τρώει ποτέ, αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να είμαι σίγουρος για όποιο απ' τα δύο.
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Φαντάζομαι πως όχι. Όπως φαντάζομαι πως δεν κάνει καλό και να μην τρώει ποτέ, αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να είμαι σίγουρος για όποιο απ' τα δύο. Ρωτα την φλωρα.
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ρωτα την φλωρα. Α, ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΥΦΑ, εκεί είναι η διαφορά μου από τον TS: αυτόν τον νοιάζει η υγεία των συνανθρώπων του, εμένα η δικιά μου κι ας τρώνε όλοι βρούβες ή πετσοξύγκια!
benign Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 στα 5 χρονια μονο vegan? Για κοψε τις πατατες και οτι λευκο υδατανθρακα τρως και τρωε οσπρια να δεις πως θα χασεις πιο πολλα. Οσπρια ειναι η βασικη μου διατροφη!Φακες,φασολια,αρακας,χαμος γινεται!Απο εκει παιρνω πρωτεινες τωρα που ειμαι vegan. Οχι vegan ειμαι εδω και 8 μηνες μονο!Μεχρι πριν ετρωγα κρεας και γαλακτοκομικα κανονικα.Αλλαξα γνωμη και αποφασισα να δοκιμασω απο τον περασμενο Ιουλιο. Εκανα μια νορμαλ,την λεγομενη ''ισορροπημενη'' διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες αλλα ειχα χτυπησει πλατω,δεν ειχα βελτιωση και ηθελα να δοκιμασω κατι το καινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις