viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το "φτύνετε" δεν γράφεται με "αι", ούτε το τέννις είναι αερόβιο. Αλλά αφού δεν έχεις ιδέα κακώς το συζητάω γελω Όταν το πάρεις το τόξο έλα να σου πω που να κάνεις προπόνηση 3 σετακια κεντρο 2 σετακια κυκλο και γαλα μετα την προπονηση για τους μυες... Το φτωχο μυαλο μου δεν πολυ καταλαβε αλλ θα ηθελα να δω πως προλαβαινεις την μπαλα οταν ο αλλος σου καρφωνει στην αλλη πλευρα του γηπεδου ε τωρα τι δεν καταλαβαινεις? . . . τι δεν καταλαβαινεις?
kuzko21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το οτι η μπαλα εχει ταχυτητα 60 εως 120 χιλιομετρα την ωρα δεν σημαινει κατι, αφου αυτο που μετραει ειναι η ταχυτητα στον αξονα που ειναι παραλληλος με το φιλέ(net) και λογω του σχηματος του γηπεδου η ταχυτητα αυτη ειναι κλασμα (<0.33 οταν και οι 2 στεκονται στην γραμμη τους) της ταχυτητας που αναφερεις και πχ οταν και οι 2 στεκονται στην γραμμη τους η ταχυτητα στον αξονα που ανεφερα(τον "δεξια-αριστερα" του παικτη) ειναι απο 5.5 εως 11 περιπου μετρα το δευτερολεπτο και ο παικτης εχει να καλυψει περιοχη 8.5 μετρων περιπου οποτε δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ γρηγορο αθλημα. Δεν την προλαβαινεις. Αυτο δεν λεει κατι για το αν το τεννις ειναι γρηγορο αθλημα ή οχι. ουτε ρακετα παραλιας δεν εχεις παιξει ετσι; κατα τα αλλα , μπαλα ρε! ουγκ! μπαλα! 5χ5 ντριμπλα , γκολ! ουγκ!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν πάρεις το τόξο τελικά έχω κάτι καλούς στόχους υπόψη μου στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείς να επιλέξεις είτε Π.Συντάγματός είτε Π.Κοτζιά
SlackulatoR Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Φίλε κόψε το Skyrim γιατί σε βλέπω να σε κλείνουν μέσα
antuansupra Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Φίλε κόψε το Skyrim γιατί σε βλέπω να σε κλείνουν μέσα Dragons??? :D 10 χαρακτήρες
pournaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απο ποιον ανηλικο θες τελικα να αγορασεις το τοξο;
nikolas16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν θα κρατηθώ θα το πω I used to be an adventurer like you, and then i took an arrow in the knee I used to be an adventurer like you, and then i took a tennisball in the knee Το Skyrim δεν κανει καλο πρεπει να εχει καποια μορφη ψηφιακης νικοτινης (Εχει παρατηρησει κανεις οτι ολα τα θεματα στο Skyrim γυρνανε?)
Lanike71 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους,αλλά βάσει ερευνών το ποδόσφαιρο είναι από φυσικής άποψης το πιο απαιτητικό άθλημα.Μαραθωνοδρόμοι που δοκίμασαν έβγαλαν περίπου 30 λεπτά παίζοντας(μετά δεν έκαναν κανένα σπριντ). Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι,ούτε εμένα είναι το αγαπημένο μου άθλημα.Προτιμώ ένα ωραίο αγώνα τέννις με "μεγάλους" τους αθλήματος. Όσο για το φίλο μας με το τόξο,θα του συνιστούσα να πάει σε κάποιο όμιλο και να αθληθεί εκεί. Η τοξοβολία όπως και η σκοποβολή είναι αθλήματα που πρώτα πρέπει να νικήσεις τον εαυτό σου και απαιτεί κάποιες αρετές. Όσο για το σκάκι,δε σηκώνω κουβέντα...
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους,αλλά βάσει ερευνών το ποδόσφαιρο είναι από φυσικής άποψης το πιο απαιτητικό άθλημα. Ειδικά κάτι τερματοφύλακες και κάτι περίπτερα, φτύνουν αίμα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους,αλλά βάσει ερευνών το ποδόσφαιρο είναι από φυσικής άποψης το πιο απαιτητικό άθλημα. Α χα! Δηλαδή... τύφλα να έχουν αυτοί που κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση, πεταλούδα, αναρρίχηση. Μπορείς να παραθέσεις μία έρευνα, από τις (πολλές, και για αυτό και ο πληθυντικός, σύμφωνα με την Ελληνική γλώσσα) έρευνες που λες, σε διεθνές ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ περιοδικό που να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ αυτό που αναφέρεις;
RottenLungs Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Α χα! Δηλαδή... τύφλα να έχουν αυτοί που κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση, πεταλούδα, αναρρίχηση. Μπορείς να παραθέσεις μία έρευνα, από τις (πολλές, και για αυτό και ο πληθυντικός, σύμφωνα με την Ελληνική γλώσσα) έρευνες που λες, σε διεθνές ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ περιοδικό που να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ αυτό που αναφέρεις; Βρες μου έρυνα σε διεθνές ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ περιοδικό που να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ισχύει αυτό που λέει το παλικάρι.
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγώ προτείνω να κάτσεις να διαβάσεις τα αγγλικά σου για να καταλάβεις τι λέει εδώ http://www.wikihow.com/Make-a-Flat-Bow-and-Arrow μόλις το κανεις θα είσαι σε ηλικία να που θα μπορείς να βγάλεις άδεια θα έχεις μάθει μια γλώσσα και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις κάτι δικό σου... επίσης θα έχεις γίνει πιο ώριμος μέσα από όλη αυτή την διαδικασία! άσε τις αμερικανιές με τα τόξα που έχουν χίλια δυο άχρηστα κλαπατσίμπαλα... sxcrossbow 30001Σ RR
V for Vagelis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Βρες μου έρυνα σε διεθνές ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ περιοδικό που να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ισχύει αυτό που λέει το παλικάρι. lol δε πάει έτσι... Απ τη στιγμή που δεν παρατίθεται επιστημονική απόδειξη για την αρχική υπόθεση, απλά δεν ισχύει.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Βρες μου έρυνα σε διεθνές ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ περιοδικό που να λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ισχύει αυτό που λέει το παλικάρι. Ειχα διαβάσει σε αθλη-ιατρικό βιβλίο που συγκρινε τα ομαδικά αθληματα ότι πιο απαιτητικό ειναι το πόλο και μετά το μπασκετ, λογικό αν λάβουμε υποψιν μας τον τρόπο παιχνιδιου και τις εντάσεις που χρειάζονται τα παραπάνω αθληματα, το ποδόσφαιρο νομίζω ήταν 5ο πάνω από το χοκει.. Για τα ατομικά αθληματα δεν μπορώ να εχω γνώμη αλλά φαντάζομαι ότι απαιτουν πολύ πιο σοβαρή δεσμευση από τους αθλητές τους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αθλούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα