Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εχει ενας φιλος ενα παλιο σχετικα pc P4 στα 3,0 με 2 γιγα μνημη και σκληρο 120GB Στα καλα καθουμενα κολαει 5-6 φορες την ημερα και μονο με reset ξαναξεκιναει.Εκανα format δουεψε 2 μερες και παλι τα ιδια...Επανεφερα απο καλο ghost παλι δουλεψε λιγο καλα και ξανακανει τα ιδια. Εχει windows 7 Χωρις να ειμαι ειδικος μου ...μυριζει προβλημα hardware αλλα τι ??? Ξερω οτι η απαντηση δεν μπορει να ειναι απολυτη... Δισκος , μητρικη , επεξεργαστης , μνημες ??? Δεν τρεχει καμμια βαρια εφαρμογη. Υπαρχει καποιο αξιοπιστο διαγνωστικο προγραμμα ? Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πιθανοτατα οντως μιλαμε για hardware προβλημα.Εχω εδω συγκρεντρωμενα μερικα διαγνωστικα για καθε hardware part, ριξε μια ματια
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πιθανοτατα οντως μιλαμε για hardware προβλημα.Εχω εδω συγκρεντρωμενα μερικα διαγνωστικα για καθε hardware part, ριξε μια ματια Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα