FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μην με ρωτήσετε πως και γιατί... αποφάσισα να καπνίσω δεν έχω ξανακαπνισει ποτέ θυμάμαι όμως πριν κάτι χρόνια ένας φίλος μου κάπνιζε τα black devil ο καπνός τους είχε ένα πλούσιο άρωμα βανίλιας το ίδιο και τα τσιγάρα.... Αγόρασα από ένα περίπτερο σήμερα τα ίδια αυτά τσιγάρα (Black Devil Special Flavor) 4€ με ζελατίνα σφραγισμένα κανονικά... τα άνοιξα αλλά τα τσιγάρα δεν μυριζανε καθόλου βανίλια... πολύ πολύ ελάχιστα αν βγάλω ένα από το κουτί και αρχίσω (σβηστό) να το κουναω πάνω κάτω γρήγορα αρχίζει και βγάζει μια πολύ πολύ λεπτή οσμή βανίλιας... στο κουτί όταν είναι πολλά μαζί απλά μυρίζουν καπνό... Όταν το ανάβω πάλι καταλαβαίνω μόνο καπνό... και κατά την εισπνοή αλλά και αν αφήσω το τσιγάρο να καίει στο τασάκι και εγώ απλά να μυρίζω τον καπνό που βγάζει... Επίσης θυμάμαι ότι τα τσιγάρα αυτά (όταν τα κάπνιζε ο φίλος μου) είχαν γυαλιστερό μαύρο χαρτάκι που έγραφε με χρυσά γράμματα black devil … για το “γυαλιστερό” δεν είμαι σίγουρος πια.. αλλά σίγουρα έγραφε και στο φίλτρο και στο χαρτάκι το όνομα… αυτά που πήρα εγώ έχουν μόνο γυαλιστερό μαύρο φίλτρο και για χαρτάκι έχουν ένα ξεβαμμένο-θαμπό μαύρο (σαν να έβαλες πολλές φορές μαύρη μπλούζα στο πλυντήριο ) και γράφει black devil μόνο στο φίλτρο Έχει πέσει η ποιότητα? έτυχε το συγκεκριμένο πακέτο? παίζει νοθεία ? Ξέρετε κανένα τσιγάρο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γεύση στον καπνό (να την καταλαβαίνεις όταν ρουφάς) δοκίμασα μέχρι στιγμής διάφορα πουράκια μικρά μεγάλα με φιλτρο και χωρίς υποτίθεται με γεύση σοκολατας,βανιλιας,κερασιου αλλά τίποτα! Τα περισσότερα από αυτά ούτε καν μυριζανε καμιά γεύση (σβηστά) ... μόνο πολύ βαρύς (για εμένα τουλάχιστον) καπνός... Τα Malboro μέντα μόνο κάτι κάνουν... πάλι όμως την μέντα σα γεύση δεν την καταλαβαίνω αλλά δροσίζεται το στόμα μου ... τα lucky strike τα μαύρα που τα πατάς στο φίλτρο και υποτίθεται αποκτούν γεύση πάλι μια από τα ίδια.. τίποτα... απλά πολύ ελαφριά μέντα (δηλαδή δροσιά όχι γεύση) Είναι τόσο δύσκολο να κάνουν τσιγάρα που να έχουν γεύση πραγματική??? θέλω να καπνίζω που και που (μαρεσει αυτό το σύντομο buzz της νικοτίνης) αλλά σιχαίνομαι την γεύση του καπνού... σαν ληγμένο τσάι είναι
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 γεύση καπνού δεν θα έχουν πάλι? δεν με νοιάζει η ποιότητα του πάνου.. το χαρμάνι η πως λέγεται... εμενα και ο καλός και ο μέτριος καπνός πάνω κάτω το ίδιο άσχημος μου φαίνεται .... θέλω να έχει μια γεύση που να καλύπτει αυτήν του κανονικού καπνού... όπως είπα το κάνω απλά για την μικρή "ζάλη" που δημιουργεί το τσιγάρο... κάνω κάνα 2,3 πολύ αραιά.. μπορεί και να περάσει και μηνας και να μην κάνω κανένα.. το χαρμάνι του καπνού δεν το θέλω καθόλου...
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 ξέρω και δεν με νοιάζει.. δεν θέλω να πουλήσω μούρη... να καπνίσω χωρίς να έχω την γεύση του καπνού θέλω.... δεν πα να έχουν τα πιο εκλεκτά φιλα καπνού και να τα δένουν παρθένες κουβανέζες ανάμεσα στα μουσκεμένα μπούτια τους? εγώ θέλω να έχουν γεύση σοκολάτα, βανίλια κάτι τέτοιο... αν έχουν τότε τι να κάνω θα μπω στα έξοδα χ0α0χα0χ0α0χα0χα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Golden Virginia κίτρινο με χαρτάκια γλυκόριζας!
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πάρε ηλεκτρονικό τσιγάρο...και αναλογα την ορεξη βαλε κ την γευση. πιτσα-T-bone steak-φραουλα-βανιλια και χιλιες δυο αλλες βλακιες βασικο!!! ποσο χρονων εισαι?
Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Golden Virginia κίτρινο με χαρτάκια γλυκόριζας! Συμφωνώ. Έχω την ίδια ιδέα για το τσιγάρο (την οποία θεωρώ εμμ, διαστροφική) και ξενέρωσα για το αν συνέβη αυτό με τα Black Devil, ήταν πραγματικά απολαυστικά, τουλάχιστον για μένα. Εναλλακτικά δοκίμασε Moods βανίλια, δυνατή γεύση, αλλά παραμένουν πουράκια και μπορεί να μην σου αρέσουν μετά από 5 τζούρες.
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 πάρε ηλεκτρονικό τσιγάρο...και αναλογα την ορεξη βαλε κ την γευση. πιτσα-T-bone steak-φραουλα-βανιλια και χιλιες δυο αλλες βλακιες βασικο!!! ποσο χρονων εισαι? θέλω να έχει νικοτίνη... (έχουν τα ηλεκτρονικά? ) είμαι αρκετά μεγάλος για να αποφασίζω χωρίς την μαμά μου
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 θέλω να έχει νικοτίνη... (έχουν τα ηλεκτρονικά? ) είμαι αρκετά μεγάλος για να αποφασίζω χωρίς την μαμά μου Ο.Κ απλα για τα πρακτικα.χαχα ναι εχει και με νικοτινη
pournaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν εχουν λεει..., αντι για μαυρους διαολους, βαρα ενα ηλεκτρονικο με 16αρα τουλαχιστον νικοτινη, και οτι γευση θες, και τα χρυσα γραμματα θα ερθουν μονα τους
Silverage Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 θέλω να καπνίζω που και που (μαρεσει αυτό το σύντομο buzz της νικοτίνης) αλλά σιχαίνομαι την γεύση του καπνού... σαν ληγμένο τσάι είναι Και σίγουρα σου αρέσει και αυτό το σύντομο buzz των 400+ καρκινογόνων χημικών του + του ραδιενεργού ράδιου + της πίσσας που πάει στα πνευμόνια σου και δεν καθαρίζει παρα μόνο μετά απο 15+ χρόνια έ; Τέλος πάντων ό,τι θες κάνε.Εγώ σου προτείνω όμως αφού έτσι και αλλιώς σιχαίνεσαι τον καπνό να πάρεις ένα ηλεκτρονικό.Έχουν με διάφορα ποσοστά νικοτίνης και απ'οτι ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν είναι επικίνδυνα.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το ξέρω οτι είναι σπαστικό να λές σε εναν καπνιστη να μην καπνίζει μιας κ εγώ κάπνιζα κάποια χρονάκια αλλά είναι θάνατος. Επέλεξε ηλεκτρονικό έστω και με νικοτίνη λίγοτερο επιβλαβές και αρκετά απολαυστικό..Οσο για τις γεύσεις οσες μπορείς να φανταστείς.
CROM271 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Απο οτι καταλαβαινω ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να καπνισεις με το ζορι (για μαγκια, γιατι καπνιζουν ολοι οι φιλοι σου κλπ) Δεν θα σου πω μην καπνιζεις γιατι θα σε βλαψει κλπ. Αν σου αρεσε ειναι επιλογη σου. Και παρολο που βλαπτει το τσιγαρο ειναι μια απο τις απολαυσεις της ζωης. Απλα αν δεν σου αρεσει ειναι διπλα ηλιθιο να προσπαθεις να καπνισεις με το ζορι. Κανεις κατι που δεν σου αρεσει και σου γ@μ@ει την υγεια. Ειναι ή δεν ειναι ηλιθιο?
agligoros Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το παιδι αναφερε οτι κανει 2-3 τσιγαρα το μηνα μπορει και καθολου.. αυτο για μενα περισσοτερο καλο μπορει να του κανει παρα κακο στην υγεια.. αλλο καταχρηση,εκει τα πραματα αλλαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα