Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Σκέψου καμιά ερώτηση...

- Βάλε αν το Facebook σας κάνει πιο παραγωγικούς...πιο

αποδοτικούς...πιο αποτελεσματικούς...

- Ρε συ, όλα αυτά το ίδιο δεν είναι;

- Χέσε με τώρα ρε Μαράκι, γράψε εκεί 2 βλακείες 10 λεπτά

να τελειώνουμε να πάμε για κανάν καφέ.

Όχι δεν είναι το ίδιο.

Αποτελεσματικότητα = κατα πόσο επιτυγχάνονται οι στόχοι της συγκεκριμένης δουλειάς

Παραγωγικότητα = ο όγκος της εργασίας που παράχθηκε με βάση τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν

Αποδοτικότητα = το οικονομικό κέρδος που παράχθηκε με βάση την επένδυση που έγινε

Συνεπώς κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το FB με κάνει λιγότερο παραγωγικό επειδή χαζεύω και δεν βγάζω τόσο πολύ δουλειά, αλλά είμαι περισσότερο αποτελεσματικός στον λιγότερο όγκο εργασίας που παράγω (γιατί ξέρω γω με χαλαρώνει) και με κάνει πιο αποδοτικό γιατί με μηδενική επένδυση μπορώ π.χ. να προωθώ τις υπηρεσίες/προϊόντα μέσω social media marketing αντί για μια άλλη συμβατική μορφή διαφήμισης που κοστίζει.

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtobF9zel9lWjZzYU9MMzM3Q2J6YWc6MQ

Απάντησα και εγώ στο ερωτηματολόγιο το οποίο δεν ξέρω γιατί δεν άρεσε σε μερικούς αλλά εμένα μου φάνηκε μια χαρά. ^_^

Δημοσ.

Πισω λιγουρια

δεν ειμαστε λιγουρια να τσι βοηθήσουμε θελουμε στην εργασία τους αν και

με τρέχουν τα σαλάκια μου οταν ακουω για φοιτήτριες σλορπ

συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο , αν θέλετε τίποτα άλλο στείλτε μου pm κοριτσα :mellow:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαστε φοιτήτριες του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας και στα πλαίσια της πτυχιακής μας εργασίας διεξάγουμε έρευνα σχετικά με την κοινωνική δικτύωση και το Facebook. Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας αρκεί να είναι χρήστες του Facebook.To ερωτηματολόγιο είναι αρκετά μικρό και η συμπλήρωση του δεν θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά. Για να το συμπληρώσετε πατήστε στο παρακάτω link!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtobF9zel9lWjZzYU9MMzM3Q2J6YWc6MQ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...