Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Άνοιξα έναν δεύτερο λογαριασμό στο paypal και θέλω να τον κάνω verified.Μπορώ να βγάλω την κάρτα που χρησιμοποίησα για να κάνω verify τον πρώτο, να την βάλω σε αυτόν και να τον κάνω verify;

Ρώτησα και στο paypal αλλά μάλλον ή δεν ξέρουν αγγλικά ή δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν τί έγραψα και μου έστειλαν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την ερωτησή μου.

Δημοσ.

Καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Άνοιξα έναν δεύτερο λογαριασμό στο paypal και θέλω να τον κάνω verified.Μπορώ να βγάλω την κάρτα που χρησιμοποίησα για να κάνω verify τον πρώτο, να την βάλω σε αυτόν και να τον κάνω verify;

H κάρτα μπορεί να υφίσταται μόνο σε ενα λογαριασμό. Αν προσπαθήσεις να την βάλεις σε άλλο λογαριασμό, δεν θα σε αφήσει. Επισης αν ο πρώτος λογαριασμός ειναι περιορισμένος ή μπλοκαρισμένος πάλι θα εχεις προβλήματα.

Η λογικά ορθη διαδικασία ειναι να κάνεις διαγραφή της κάρτας απο τον πρώτο λογαριασμό, να περιμένεις 24-48 ώρες και να την περάσεις στο δεύτερο λογαριασμό.

Η καλύτερη λύση ειναι να βγάλεις καινουργια κάρτα και να την δηλώσεις στο δεύτερο λογαριασμό. Σίγουρα δεν θα εχεις προβλημα.

...

Ρώτησα και στο paypal αλλά μάλλον ή δεν ξέρουν αγγλικά ή δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν τί έγραψα και μου έστειλαν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την ερωτησή μου.

Λες στο paypal να μην ξέρουν αγγλικά; Μην τρελαθούμε!

Το αυτοματοποιημένο μήνυμα είναι απο λογισμικό και οχι απο άνθρωπο και βασίζεται σε λέξεις κλειδιά που χρησιμοποίησες. Απαντάνε σίγουρα σε ειδικές περιπτώσεις και σε θέματα που δεν αναφέρονται στο help.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...