Προς το περιεχόμενο

211 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιος νομίζετε πως ευθύνεται περισσότερο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα;

• Οι Έλληνες πολίτες.
    • Οι Έλληνες πολιτικοί.
    • Οι ισχυρές χώρες της ΕΕ.
    • Οι τράπεζες.
    • Το καπιταλιστικό σύστημα εν γένει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν έρθει από το Harvard μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για το δημόσιο?

Όλοι αυτοί που σπούδασαν Ελλάδα και βρήκαν δουλειά στο εξωτερικό, με βύσμα τη βρήκαν και το πτυχίο τους δεν πιάνει μία? :confused:

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και ειμαι πολιτης της αγγλιας που ειπες (ασχετα που πρεπει να μπλεκω με τους τεμπεληδες της ελληνικης πρεσβειας για το διαβατηριο μου οπως ολοι οι αγγλοι πολιτες) ξερω οτι υπαρχει δημοσιος τομεας εδω.

Αλλα δεν υπαρχει μονιμοτητα, και αναλογικα ειναι πολυ μικροτερος. Δεν εχω κατι με το δημοσιο οταν παραγει εργο βλεπεις.

Επισης, πως γινεται ρε παιδι μου, ΟΛΟΙ οι παραγωγικοι να θελουν να μπουν δημοσιο αλλα το δημοσιο να ειναι ο πιο αντιπαραγωγικος τομεας της ελλαδας. Ο συστεμικος καρκινος που λεγεται δημοσιο δεν θελει νεα ατομα μιας και τα αφομοιωνει πληρως.

Μου αρεσει που μπηκε το ελληνικο πανεπιστημιο στην κουβεντα. Ή αλλιως το ελληνικο νηπιαγωγειο για το πως θα πρεπει να φερετε ο σωστος ξυστης. Φραπεδια, σημειωσεις απο τις παραταξεις, καμια εκδρομουλα και θα παρουμε μεχρι και το μεταπτυχιακο στην πλατη αυτου που ελιωσε τον κωλο του στο θρανειο (γιατι ναι υπαρχουν και τετοια ατομα στα ελληνικα πανεπιστημια)

Και για να σε προλαβω, λαμογια πολιτικους εχει η καθε χωρα. Στην χωρα που ζω ομως με το παραμικρο τους πετανε εξω και χανουν το δικαιωμα του εκλεγεσθε. Δεν τους ξαναψηφιζουν συνεχεια.

Δηλαδή αν έρθει από το Harvard μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για το δημόσιο?

Θα τα σκασει Δοαταπ, γιατι βλεπεις πρεπει να αναγνωρισθει το πτυχιο. Αχ αυτη η αγνωστη σχολη το harvard...

Δεν μπορω να βρω το thread με εκεινον που ηταν καθηγητης ή εκανε master σε ενα ελληνικο πανεπιστημιο και οτι προτεινε για εργασια/τμημα/ερευνα ειχε την ιδια απαντηση "καλη ιδεα, αλλα κατσε να παρουμε καμια επιδοτηση"

Δημοσ.

Θα τα σκασει Δοαταπ, γιατι βλεπεις πρεπει να αναγνωρισθει το πτυχιο. Αχ αυτη η αγνωστη σχολη το harvard...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Όποιος έχει σπουδάσει Harvard δικαιούται να μπει στο δημόσιο, ενώ όποιος έβγαλε Πάντειο και πέρασε και στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, να πάει να μαζέψει τομάτες?

Δημοσ.

Αν και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές βγει πάλι στην εξουσία κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα τότε θα αλλάξω την ψήφο μου και θα παραδεχθώ στο ότι φταίνε οι πολίτες. Προς το παρών επιμένω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη των πολιτικών η κατάντια της χώρας και θα πρέπει να κρεμαστούν για εσχάτη προδοσία.

Δημοσ.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Όποιος έχει σπουδάσει Harvard δικαιούται να μπει στο δημόσιο, ενώ όποιος έβγαλε Πάντειο και πέρασε και στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, να πάει να μαζέψει τομάτες?

Ειπα εγω οτι δικαιουται να μπει στο δημοσιο? Σου λεω τι θα πρεπει να κανει αν θελει να μπει.

Δεν νομιζω οτι καποιος που εβγαλε ενα harvard ή ενα αλλο ivy league ιδρυμα να θελει να κατσει να ξυνετε μια ζωη.

Εξηγησα πιο πριν τι θεωρω το δημοσιο, και οι λεξεις που εβαλα δεν ειναι τυχαιες.

Αν και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές βγει πάλι στην εξουσία κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα τότε θα αλλάξω την ψήφο μου και θα παραδεχθώ στο ότι φταίνε οι πολίτες. Προς το παρών επιμένω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη των πολιτικών η κατάντια της χώρας και θα πρέπει να κρεμαστούν για εσχάτη προδοσία.

Οταν βγει (οχι αν) ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα, ομως να κρεμαστουν οι ψηφοφοροι τους για εσχατη προδοσια ετσι?

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω το thread με εκεινον που ηταν καθηγητης ή εκανε master σε ενα ελληνικο πανεπιστημιο και οτι προτεινε για εργασια/τμημα/ερευνα ειχε την ιδια απαντηση "καλη ιδεα, αλλα κατσε να παρουμε καμια επιδοτηση"

Ποιος τις δίνει Τούφα τις επιδοτήσεις? Ο κακός πολίτης? Λαμόγια καθηγητές δεν έχει το Harvard? Είδες κανέναν βρετανό πολιτικό να δώσει ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις στους καθηγηταράδες, για μελέτες και έρευνες της πλάκας?

Δημοσ.

Ποιος τις δίνει Τούφα τις επιδοτήσεις? Ο κακός πολίτης? Λαμόγια καθηγητές δεν έχει το Harvard? Είδες κανέναν βρετανό πολιτικό να δώσει ανεξέλεγκτα επιδοτήσεις στους καθηγηταράδες, για μελέτες και έρευνες της πλάκας?

Ο πολιτικος δινει τα λεφτα για τις επιδοτησεις????????

0jK5N.gif

Δημοσ.

Πεστα τούφα να μη γράφω μόνο εγώ.

Και μάλιστα δρας και ενάντια στο συμφέρον σου, γιατί εσένα σε συμφέρει να μην αλλάξουν τα πιστεύω τους οι έλληνες εντός ελλάδας για τα τους δανείζεις συνέχεια σα βρετανός πολίτης και να βγάζεις συνέχεια τόκους από αυτούς (εύκολα λεφτά δηλαδή).

Δημοσ.

H κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Οι Ελληνες πολίτες δημιουργήσαν διεφθαρμενους Ελληνες πολιτικούς ή οι Ελληνες πολιτικοί έκαναν τους Ελληνες πολίτες διεφθαρμένους.

Για μένα είναι ενας φαυλος κύκλος με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κατά την γνώμη μου σε αυτούς που κυβερνησαν και κυβερνούν, αφού αυτός που κυβερνά πρέπει να επιδεικνύει την μεγαλύτερη αρετή σε σχέση με την εξουσία που του εμπιστεύονται οι πολίτες. Οι πολιτες από την μεριά τους πρέπει άμεσα να τον αντικαταστήσουν στο πρώτο δείγμα διαφθοράς και οχι να μετατραπούν σε άβουλα βολεμένα οντα με μοναδικό σκοπό να διαιωνήσουν την κατάταση που τους βολεύει.

Τώρα για τις τράπεζες τον καπιταλισμό και τα λοιπά μέλης της ΕΕ και το κατα πόσο φταίνε είναι σαν να άφησες τις πόρτες του σπιτιού ολάνοιχτες και να αναρωτιέσε οταν γυρνας σπίτι γιατι σου ξήλωσαν ακόμα και τα πλακάκια. Αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν.

Δημοσ.

Ποιος τις δίνει? Ο gifάκιας?

Ειναι γνωστο πως ο εκαστοτε υπουργος/βουλευτης εχει σαν την κεντρικη του απασχοληση τον διαμιρασμο των επιδοτησεων.

Skiabox, δυστυχως δεν ειμαι ακομα βρετανος πολιτης. Ακομα πρεπει να μπλεκω με τους τεμπεληδες της ελληνικης πρεσβειας εδω. 2μιση μηνες για ενα fax απο την στρατολογια μονο αυτο σου λεω.

Α και οι βρετανοι δεν δινουν λεφτα για καμια στηριξη στο ευρω.

Δημοσ.

Μιας και ειμαι πολιτης της αγγλιας που ειπες (ασχετα που πρεπει να μπλεκω με τους τεμπεληδες της ελληνικης πρεσβειας για το διαβατηριο μου οπως ολοι οι αγγλοι πολιτες) ξερω οτι υπαρχει δημοσιος τομεας εδω.

Αλλα δεν υπαρχει μονιμοτητα, [...]

Είσαι σίγουρος ή υποθέτεις; Στα αλήθεια πιστεύεις πως στην Αγγλία οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ωρομίσθιοι, συμβασιούχοι ή εθελοντές;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ή υποθέτεις; Στα αλήθεια πιστεύεις πως στην Αγγλία οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ωρομίσθιοι, συμβασιούχοι ή εθελοντές;

Ελληνας φιλος μου ηταν στο υπουργειο εσωτερικων και απολυθηκε πριν απο λιγο καιρο επειδη κλεισανε το τμημα και τωρα ειναι στην deloitte.

Και για σενα δηλαδη, μονιμοτητα σημαινει οτι δεν ειναι συμβασιουχος/ωρομισθιος? Κανεις πλακα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...