Προς το περιεχόμενο

211 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιος νομίζετε πως ευθύνεται περισσότερο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα;

• Οι Έλληνες πολίτες.
    • Οι Έλληνες πολιτικοί.
    • Οι ισχυρές χώρες της ΕΕ.
    • Οι τράπεζες.
    • Το καπιταλιστικό σύστημα εν γένει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πολιτικοί,οι τραπεζίτες,οικαναλάρχες,οι δημοσιογράφοι και λοιποί της παρέας θα χαμογελούσαν με νόημα βλέποντας ότι έπιασαν τόπο το "είμαστε διεφθαρμένη χώρα",το "είναι φασίστες όσοι διαμαρτύρονται"και το αμίμητο"μαζί τα φάγαμε".Αντί για απεργίες και πορείες,αυτομαστίγωμα στο Σύνταγμα.Μαζί με την ψήφο και δήλωση μετανοίας.Πανό με αίτημα πιο σκληρά μέτρα,πιο χαμηλές συντάξεις και ανεργία-γιατί μας αξίζει.

Στην τελική η Δημοκρατία φταίει-ψηφίζουν διεφθαρμένοι,ηλίθιοι,βολεμένοι και κάθε καρυδιάς καρύδι-να την καταργήσουμε.

Δημοσ.

δια της ατοπου και με καθαρη λογικη και μονο, ολοι οι παραγοντες της ψηφοφοριας προφανως και εχουν μεριδιο της ευθυνης αλλα η ερωτηση ειναι ποιος εχει το μεγαλυτερο μεριδιο οποτε

πολιτες, ολοι ξερουμε οτι οι μαζες γενικα μιλωντας αγονται ευκολα,δεν παιρνουν αποφασεις για την οικονομια και γενικοτερα,δεν ξερουν πραγματικα τι συμβαινει

πολιτικοι, προφανως και δεν εκλεγονται μονοι τους,επισης οποιοσδηποτε στην θεση τους κατεχοντας τοση δυναμη ευκολα η δυσκολα αργα η γρηγορα θα διαπλακει με συμφεροντα,οι λιγοι που δεν θα το κανουν ειτε θα απομονωθουν απο τους υπολοιπους πολιτικους και το συστημα ειτε δεν θα φτασουν καν σε θεσεις εξουσιας χωρις υποστηριξη συμφεροντων

οι ισχυρες χωρες της εε, κανουν απλα αυτο που θα καναμε και εμεις στην θεση τους,προασπιζουν τα συμφεροντα τους

οι τραπεζες, ειναι απλα ενα νευραλγικο κομματι του συστηματος,δεν καθοριζουν τους ορους και το πλαισιο

τι μενει?

με θλιψη μου λεω οτι περιμενα υπο τις παρουσες συνθηκες κατι καλυτερο απο το insomnia

Δημοσ.

Οι πολιτικοί,οι τραπεζίτες,οικαναλάρχες,οι δημοσιογράφοι και λοιποί της παρέας θα χαμογελούσαν με νόημα βλέποντας ότι έπιασαν τόπο το "είμαστε διεφθαρμένη χώρα"

ευτυχώς μας το 'παν στην τηλεόραση γιατί δε θα μου περνούσε ποτέ απ το μυαλό..
Δημοσ.
με θλιψη μου λεω οτι περιμενα υπο τις παρουσες συνθηκες κατι καλυτερο απο το insomnia

Πραγματικά κι εμένα αυτό με χαλάει περισσότερο. Δε με πειράζει τόσο το ότι εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, όσο με πειράζει που δεν καταλάβαμε έστω και εκ του αποτελέσματος ποιο ήταν το πρόβλημα (ή ποιοι είχαν δίκιο σε αυτά που έλεγαν όλα αυτά τα χρόνια).

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι όταν λέτε Έλληνες εννοείται και εμενα?Ρε παίδες εγώ σε τι φταίω?Ισα ισα πρόσφερα αρκετά στην Ελλάδα.Βοήθησα με την οποια εργασία σε εξαγωγές και πολύ καλή ποιότητα uphresiwn.Σας παρακαλώ μην με βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τους εαυτούς σας.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι όταν λέτε Έλληνες εννοείται και εμενα?Ρε παίδες εγώ σε τι φταίω?Ισα ισα πρόσφερα αρκετά στην Ελλάδα.Βοήθησα με την οποια εργασία σε εξαγωγές και πολύ καλή ποιότητα uphresiwn.Σας παρακαλώ μην με βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τους εαυτούς σας.

Ευχαριστώ!

από που κατάγεσαι?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι όταν λέτε Έλληνες εννοείται και εμενα?

Ειδικα εσενα.

Για σενα εγινε το poll.

:P

Οχι φιλε μου.

Την ελληνικη νοοτροπια εννοουμε.

Δημοσ.

νομίζω πως η κατάλληλη απάντηση είναι ο συνδυασμός όλων

μπα...

των 4ων πρώτων σίγουρα ομως...

Δημοσ.

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΓΩ

Ναι, εσύ φταις που ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του. Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ελληνική νοοτροπία και μαλακίες που ακούω συνέχεια.

Γενιέται κανείς με νοοτροπία? όχι, του την μεταφέρουν.

Ποιος είναι αρμόδιος να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία; Η ηγεσία του κάθε κράτους δηλαδή οι πολιτικοί.

Για παράδειγμα στην Ελλάδα είχαμε συνηθίσει στη διαφθορά. Οκ αν ήμουν άνεργος και ξαφνικά μάθαινα ότι μπορώ να έχω μια δουλειά στο δημόσιο των 1500€ ενώ δεν την άξιζα, χαζός θα ήμουν αν δεν την άρπαζα χωρίς σκέψη.

Αυτός που θα έπρεπε να βάλει ένα στοπ στο φαινόμενο αυτό είναι ο πολιτικός, η κεφαλή του κράτους, που έχει τη δυνατότητα να νομοθετεί και να ασκεί εξουσία.

Οι πολίτες είναι σαν το μαντρί, όταν τους δώσεις την ελευθερία θα την εκμεταλλευθούν ακόμα και όταν δεν την αξίζουν. Θα έπρεπε τόσαο χρόνια να είχε βρεθεί τρόπος από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν αυτή την ελευθερία γιατί ήταν οι μόνοι που μπορούσν. Αυτή είναι η θέση μου και όπως πολύ καλά φαντάζεστε ψήφισα το (2)

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο ΑΛΛΑ, ο πολιτικός που θα επιχειρήσει να αλλάξει το σύστημα πιστεύεις θα μείνει για πολύ πολιτικός; :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...