Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεε καλά, μην τρελαίνεστε!! Με 10 ευρώ παίρνετε το πακέτο με τις 4 μπαταρίες!

Με λίγα λόγια και χωρίς να είναι στο Crazy Sundays ...πάλι είναι προσφορά! :P

Δείτε εδώ --> http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.NLP0102

Υ.γ. ΑΞΙΖΟΥΝ όμως, είναι ΦΟΒΕΡΕΣ μπαταρίες, κάτι που μπορείτε να καταλάβετε και από τα σχόλια/βαθμολογίες!

• Moderators
Δημοσ.

5 ευρω για δυο ΑΑΑ δεν ειναι καλη τιμη φυσικα απο την στιγμη που βρισκει κανεις 4αδα απο 8 ευρω. (υπαρχει παλιοτερο θεμα που τα εχουμε συζητησει αναλυτικα και εχουμε δωσει πολλα λινκ για eneloop)

Για το υστερογραφο του john:

Οι eneloop ειναι μια χαρα, αλλα:

Τα σχολια-βαθμολογιες στο eshop δεν εχουν νοημα και δεν πρεπει να τα κοιταζει κανεις αφου οταν κατι δεν τους "αρεσει" δεν το δημοσιευουν. 2 φορες εγραψα (ευγενικοτατα) σχολια αναφεροντας ελλειψεις και προβληματα προιοντων και τις δυο δεν τα δημοσιευσαν. Αυτα ολα πριν παψω να ειμαι πελατης τους, Πανω απο 1-2 χρονια πριν.

Δημοσ.

Για το υστερογραφο του john:

Οι eneloop ειναι μια χαρα, αλλα:

Τα σχολια-βαθμολογιες στο eshop δεν εχουν νοημα και δεν πρεπει να τα κοιταζει κανεις αφου οταν κατι δεν τους "αρεσει" δεν το δημοσιευουν. 2 φορες εγραψα (ευγενικοτατα) σχολια αναφεροντας ελλειψεις και προβληματα προιοντων και τις δυο δεν τα δημοσιευσαν. Αυτα ολα πριν παψω να ειμαι πελατης τους, Πανω απο 1-2 χρονια πριν.

Συμφωνώ μαζί σου φίλε, έτσι είναι! Προσωπικά το είπα αυτό μιας και τις έχω και γω και απλά συμφωνώ με τα σχόλια! ^_^ Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση οι μπαταρίες αυτές με αλκαλικές ή απλές επαναφορτιζόμενες!

Δημοσ.

5 ευρω για δυο ΑΑΑ δεν ειναι καλη τιμη φυσικα απο την στιγμη που βρισκει κανεις 4αδα απο 8 ευρω. (υπαρχει παλιοτερο θεμα που τα εχουμε συζητησει αναλυτικα και εχουμε δωσει πολλα λινκ για eneloop)

Φίλε matrrixx, δε διαφωνώ οτι υπάρχει παλιότερο θέμα. Αν αυτή την εποχή/στιγμή έχεις κάποιο link με την 4αδα 8€ δημοσίευεσε το, τόσο το καλύτερο σε όσους θέλουν να αγοράσουν.

@Φυσικά δεν υπολογίζω τη τιμή του PC1 8,14€ για ευνόητους λόγους... (προσωπικά δε με συμφέρει λόγω απόστασης, έξοδα μεταφοράς κτλ)

Με εκτίμηση,

Δημοσ.

Όπως σωστά έθεσε ο απο πάνω, είναι και τα μεταφορικά. Οπότε είναι προσφορά και μάλιστα καλή. Την 4άδα δεν την θέλουν όλοι, οπότε γιατί να κάθονται

Οι μπαταρίες αυτές αν χρησιμοποιηθούν σωστά είναι "αθάνατες".

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε matrrixx, δε διαφωνώ οτι υπάρχει παλιότερο θέμα. Αν αυτή την εποχή/στιγμή έχεις κάποιο link με την 4αδα 8€ δημοσίευεσε το, τόσο το καλύτερο σε όσους θέλουν να αγοράσουν.

@Φυσικά δεν υπολογίζω τη τιμή του PC1 8,14€ για ευνόητους λόγους... (προσωπικά δε με συμφέρει λόγω απόστασης, έξοδα μεταφοράς κτλ)

Με εκτίμηση,

Σε πολλα μαγαζια, αλλα αν δεν ειναι κοντα σου και δεν θες να ψωνισεις και κατι αλλο, εδω πχ

http://www.ebay.com/...=item3372db5b68 ακριβως 8 ευρω η τετραδα και με θηκουλα - του eshop δεν ειχε θηκη.

χωρις μεταφορικα, σπιτι σου. Μαλιστα το eshop εχει επισης μεταφορικα, πρεπει να τρεχεις να τις παρεις και να φας αλλα 1-2-3...x ευρω σε βενζινη ή εισιτήρια εκτος αν εισαι στο 1% που ειναι διπλα σου.

Φιλε kill bill 2 υπαρχει ανθρωπος που χρειαζεται μονο 2 μπαταριες; Δεν εχει αλλη συσκευη; :confused: Αν ναι οκ. 5 ευρω εχουν οι 2 και απο ebay και με θηκη σε κανονικη τιμη και οχι προσφορα "crazy" και μαλιστα σπιτι σου ;) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290

Δημοσ.

Γενικά από τις καλύτερες μπαταρίες που έχω χρησιμοποιήσει. Εγώ τις αγοράζω από ebay.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

ΑΑ http://viewitem.eim.ebay.gr/SANYO-eneloop-4-x-AA-NiMH-Rechargeable-Battery-w-Case/270948206904/item

ΑΑΑ http://viewitem.eim.ebay.gr/SANYO-eneloop-4-x-AAA-NiMH-Rechargeable-Battery-wCase/270944850696/item

Δημοσ.

Αγαπητοί καλώς ή κακώς υπάρχουν αρκετά άτομα (μάλλον η πλειοψηφία) οι οποίοι δεν αγοράζουν απο το εξωτερικό για διάφορους λόγους (πόσο μάλλον μέσω web).

Τα eshop καταστήματα καλύπτουν πολύ πάνω απο το 1% που γράφεις παραπάνω ανα την Ελλάδα και ίσως ένα μεγάλο ποσοστό περνάει απεξω ή απο κοντά πηγαίνοντας για δουλεια, ψώνια, βόλτα και δεν το ξέρει...

Αγοράζοντας απο το εξωτερικό ρισκάρεις το αν θα παραλάβεις (ταχυδρομεία, γειτονες κτλ ), το πότε θα παραλάβεις (ειδικά τους τελευταίους 2-3 μήνες απο ebay περνάνε και 30 μέρες η παραλαβή) και τέλος τη ποιότητα (ειδικά απο ebay αν είναι original, μούφα κτλ).

Φυσικά εφόσον φίλε Greatape & Matrixx τις έχετε πάρει/δοκιμάσει τις συγκεκριμένες απο τους συγκεκριμένους πωλητές είναι οτι καλύτερο σε τιμή αρκεί να μη τις βιάζεται κάποιος.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλησα για καλυψη, μιλησα ποσοι μπορουν να πανε με τα ποδια ειναι δλδ σε αποσταση ας πουμε 10 μετρων, αντε 1χιλιομετρου απο τα καταστηματα τους. Προσωπικα που ειμαι και σε εναν απο τους μεγαλυτερους δημους της Αθηνας και της Ελλαδας, δεν μπορω να παω με τα ποδια ουτε δεν ειναι ο δρομος μου απο εκει παρα σπανια, οποτε στην τιμη θα μπουν ετσι και αλλιως αλλα 2-3 ευρω. Αυτο ειπα. Και αυτο ειναι το συνηθεστερο. (και βεβαια ξερω που υπαρχουν καταστηματα τους, απο πολυ παλια, απο τοτε που ηταν μονο ενα στο Χαλανδρι και ηταν πραγματικα υπεροχο. Μετα χαλασε το πραγμα. :-) )

Ο καθενας οπως βολευεται εν πασει περιπτωσει... Οσο θα υπαρχουν ακομα διαφορα μαγαζακια καλο ειναι στο κατω κατω, μπορει μια φορα το χρονο να βγει κανεις και κερδισμενος απο αυτα παιρνοντας μια "τσιχλα". :rolleyes:

Δημοσ.

Γενικά από τις καλύτερες μπαταρίες που έχω χρησιμοποιήσει. Εγώ τις αγοράζω από ebay.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

ΑΑ http://viewitem.eim.ebay.gr/SANYO-eneloop-4-x-AA-NiMH-Rechargeable-Battery-w-Case/270948206904/item

ΑΑΑ http://viewitem.eim.ebay.gr/SANYO-eneloop-4-x-AAA-NiMH-Rechargeable-Battery-wCase/270944850696/item

Μιας και βοηθησες τοσο, αν μπορεσεις να προτεινεις και εναν απλο φορτιστη για αυτες τις δυο κατηγοριες μπαταριων θασαι σουπερ.

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα κάτι που δεν έχω δοκιμάσει φίλε μου. Οι μπαταρίες είναι από Κορέα κατευθείαν από την πηγή :P.

Γενικά άμα αγοράζεις από ebay έχεις πιθανότητες να είναι μούφα αν είναι από Κίνα , ειδικά Hong Kong αν είναι πολύ φτηνό. Επίσης ρίχνεις και μια ματιά στις αξιολογήσεις για να είσαι σίγουρος.

Όσον αφορά την ταχύτητα αποστολής οι μπαταρίες συγκεκριμένα μου ήρθανε την επόμενη εβδομάδα. Επίσης οι μπαταρίες αυτές είναι οι 3UTGA και όχι οι 3UTG το οποίο σημαίνει ότι είναι πιο καινούριες και αντέχουν 1500 κύκλους φόρτισης και όχι 1000 κλπ.

Για φορτιστή που θες φίλε φορτίζουν σε όποιον θες αλλά για καλύτερα πάρε της Sanyo. Μία συμβουλή μόνο, μην χρησιμοποιείς ταχυφορτιστές διότι καταστρέφεις τις μπαταρίες.

Δημοσ.

έχω από παλιά ένα φορτιστή από το IKEA.

Κάνει αυτός;

δε λέει να αγοράζουμε και φορτιστή γιατί θα βγούμε εκτός budget

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...