Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι eneloop εχουν συζητηθει πολλακις, τοσο σε αυτονομα θεματα οσο κ σε αλλα με φορτιστες κλπ.

Επειδη αξιζουν σαν θεμα να ειναι συγκεντρωμενες οι πολλες πληροφοριες, μηπως να φτιαξει καποιος ενα γενικο θεμα για τις eneloop και μεσα σε αυτο να γραφουμε και να συζηταμε καθε φορα την οποια τρεχουσα προσφορα?

Καθως και τους αξιοπιστους/δοκιμασμένους πωλητες απο amazon & ebay.

Ειναι κριμα να ξαναλεμε τα ιδια ή να μην γνωριζουν οι νεοι αναγνωστες τις σημαντικες πληροφοριες που εχουν ηδη αναφερθει.

Υ.Γ. matrixxx, για ποιον χτυπαει η καμπανα?! :-)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε πολλα μαγαζια, αλλα αν δεν ειναι κοντα σου και δεν θες να ψωνισεις και κατι αλλο, εδω πχ

http://www.ebay.com/...=item3372db5b68 ακριβως 8 ευρω η τετραδα και με θηκουλα - του eshop δεν ειχε θηκη.

χωρις μεταφορικα, σπιτι σου. Μαλιστα το eshop εχει επισης μεταφορικα, πρεπει να τρεχεις να τις παρεις και να φας αλλα 1-2-3...x ευρω σε βενζινη ή εισιτήρια εκτος αν εισαι στο 1% που ειναι διπλα σου.

Φιλε kill bill 2 υπαρχει ανθρωπος που χρειαζεται μονο 2 μπαταριες; Δεν εχει αλλη συσκευη; :confused: Αν ναι οκ. 5 ευρω εχουν οι 2 και απο ebay και με θηκη σε κανονικη τιμη και οχι προσφορα "crazy" και μαλιστα σπιτι σου ;) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290

Δεν είναι μόνο τα μεταφορικά αλλα και η αντικαταβολή που πουθενά δεν είναι δωρεάν είδικά για τέτοια μικροποσά. Οπότε όλα τα μαγαζιά εντός Ελλάδας τα ξεχνάς.

Για το ebay που λες, ψωνίζω και εγώ, αλλά όχι αν είναι στα ίδια λεφτά μην τρελαθούμε. Η για κανα 2 ευρό πάνω. Εκτος ότι 1) Αν είναι να βάζαμε ebay θα ακυρωνόντουσαν τα μισα thread εδώ 2) Δεν γνωρίζεις την γνησιότητα των προϊόντων ειδικά οι eneloops υπάρχουν απομιμήσεις. 3) Μην καταρρακώνεις την Ελληνική αγορά για να κερδίσεις απλα μια θήκη....

Και τέλος δεν παίρνουν όλες οι συσκευές επαναφορτιζόμενες. Παίρνουν, αλλα κουράζει. Π.χ. στο τηλεκοντρόλ δεν μπορείς να βάζεις εκτος αν θες κάθε 2-3 μήνες να φορτίζεις(χάνουν την φόρτισή τους ότι και να κάνεις), εκτός αν είναι lsd NIMH που τότε κρατάνε πιο πολύ(5-6 μήνες)

Ή σε ένα φακό LED που εκτός απο χαμηλή κατανάλωση, χρησιμοποιείται αραιά και που.

Ναι παιδιά κάνουν όλοι οι φορτιστές για ΝΙΜΗ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα μεταφορικά αλλα και η αντικαταβολή που πουθενά δεν είναι δωρεάν είδικά για τέτοια μικροποσά. Οπότε όλα τα μαγαζιά εντός Ελλάδας τα ξεχνάς.

Βρε kill_bill2 δεν παρακολουθησες ακριβως πως πηγε η κουβεντα, το "αν δεν ειναι κοντα σου" αναφεροταν στο pc1 μιας και ειπε ο αλλος φιλος οτι δεν ειναι κοντα του, δεν αναφερθηκα σε μαγαζια μικροτερα που βλεπει κανεις στο σκρουτζ για παραδειγμα. Κανενα απο αυτα που ειχα στο μυαλο μου δεν εχει αντικαταβολη, καποια δεν εχουν ουτε μεταφορικα για μεγαλυτερα ποσα γι αυτο και ειπα "ή αν δεν θες να ψωνισεις και κατι αλλο". Με την εννοια δλδ οτι μονο για 2 μπαταριες δεν συμφερει σιγουρα, η μονη λυση ειναι αν ειναι διπλα σου το eshop ή απο το ebay ιδια τιμη και με ενα plus την θηκη αφου εχεις και ενα μειον οτι θα περιμενεις.

Για το ebay που λες...

Και τέλος δεν παίρνουν όλες οι συσκευές επαναφορτιζόμενες. Παίρνουν, αλλα κουράζει. Π.χ. στο τηλεκοντρόλ δεν μπορείς να βάζεις εκτος αν θες κάθε 2-3 μήνες να φορτίζεις(χάνουν την φόρτισή τους ότι και να κάνεις), εκτός αν είναι lsd NIMH που τότε κρατάνε πιο πολύ(5-6 μήνες)

Για το ebay συμφωνουμε απολυτα.

Και για το αλλο συμφωνουμε τα εχω πει και εγω ακριβως αυτα που λες πριν κανενα μηνα, οτι δεν αξιζει για τηλεκοντρολ κλπ. http://www.insomnia....ost__p__4618203 Μιλησα για συσκευες που "τρωνε" ενεργεια. Αν δεν εχεις οκ! 

Δημοσ.

2xeneloop AA 4.95€ αυτη τη φορα

εδω συμφερει περισσοτερο σε σχεση με την προσφορα για τις 3Α αφου οι 4αδα παει 13€

πηρα μια τετραδα και ευχαριστη εκπληξη ειναι οτι ηρθανε οι 3UTGA που ειναι οι ποιο καινουργιες με 1500 κυκλους φορτισης

Δημοσ.

Καταθέτω και εγώ την εμπειρία μου, για τις Eneloop που αγόρασα πρόσφατα.

Μετά από αναζήτηση στο ebay, κατέληξα σε ένα site στη Seoul, Korea (έχω αδυναμία μιας και την έχω επισκεφτεί) που, εκτός από τη χαμηλή τιμή, είχε και δυνατότητα παζαρέματος (σήμερα που παρέλαβα και το δεύτερο πακέτο με τις ΑΑΑ, προσπάθησα να βρω πάλι στο ebay τη συγκεκριμένη προσφορά με το παζάρι, αλλά δεν την έβγαλε. Τελικά, για να μην αφήνουμε εσφαλμένες εντυπώσεις, από $10,40 που είχε την τετράδα 4UTGΑ-4BP 800mAh, με το πλαστικό κουτί, Made in Japan, και free shipping, μου την άφησε $10, ).

Οι μπαταρίες ήρθαν μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες στο χώρο μου και μαζί μια κάρτα που γράφει το site της εταιρίας www.oomma.com στο οποίο αναφέρει όλα τα είδη που διαθέτει.

Στη διεύθυνση http://oomma.com/camera-accessaries/battery.html έχει όλες τις μπαταρίες με τις εκπτωτικές τιμές.

Αυτές που αγόρασα τις έχει $10,45, δηλαδή όσο είχαν πριν από το παζάρι.

Πιστεύω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά (10/1,3= 7,69 ευρώ) και, κυρίως, χωρίς να χρειαστεί να βγω από την πόρτα μου.

Δημοσ.

+1 makfil, πολυ ενδιαφερον.

(Προτεινω παραυτα αγορα απο το μαγαζι του στο ebay για παν ενδεχομενο, εστω κ σε τιμη buy it now).

Tronic επαναφορτιζόμενες μπαταρίες απο Lidl!τα σπανε!γεμησα ολο το σπιτι μεχρι και τα ρολογια τοιχου!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχα, να'σαι καλά, γελάσαμε κ σήμερα!

Δημοσ.

Tronic επαναφορτιζόμενες μπαταρίες απο Lidl!τα σπανε!γεμησα ολο το σπιτι μεχρι και τα ρολογια τοιχου!

Απλά για πέταμα.

Έχω 24 τεμάχια από αυτές (6 τετράδες) και δε κάνουν ούτε για να τους βάλεις φωτιά και να τις κάνεις δυναμιτάκια (ειδικά η μπλε σειρά).

Υπάρχει και κόκκινη σειρά που είναι κάπως καλύτερες αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρούνται μπαταρίες της κλάσης ακόμα και της απλής σειράς (non-eneloop) των Sanyo.

Οι λόγοι που οι Tronic είναι χαλια:

1) Χάνουν τη φόρτιση σε σημαντικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε αδράνεια.

2) Έχουν πολύ γρήγορη αποφόρτιση όταν είναι σε χρήση.

3) 2 από τις 24 μου έβγαλαν υγρά χωρίς λόγο (μπορεί να ήταν στην εφηβεία, ποιός ξέρει...)

4) 4 από τις 24 πότε φορτίζονται και πότε όχι (αναβοσβήνει το alert για ελλατωματική μπαταρία του φορτιστή).

5) LIDL (ποιότητα Merkel).

Πολύ πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι (κατέγραψα τους πιο σημαντικούς για εμένα σύμφωνα με το δείγμα που είχα στα χέρια μου).

@makfil: Θα κοιτάξω το siτε που έστειλες γιατί ακούγεται ενδιαφέρουσα τιμή για πολλές τετράδες και γενικά θέλω αρκετές για φακούς, ρολόγια τοίχου, τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγια, ποντίκια κλπ... Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω διαβάσει κι' εγώ πολλά για τις Tronic.

Τώρα, όμως που αγόρασα το φορτιστή IQ328, θυμήθηκα ότι πριν από κάποια (πόσα άραγε; ) χρόνια, είχα αγοράσει μια τετράδα Tronic AA 1,V 2500mAh που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Τις έβαλα στο μηχανάκι και οι μεν 2 αποδείχτηκαν άχρηστες, ενώ οι άλλες 2 πήραν φόρτιση, εκφορτίστηκαν, επαναφορτίστηκαν και είναι έτοιμες για χρήση.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

το θεμα ειναι ποση χωρητικοτητα τους εχει απομεινει.

γιατι εαν φορτιζουν καμια 200 mAh παλι αχρηστες ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...