runner69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 +1 στο oτι αρνητικο λενε τα παιδια για τις tronic.
idomeneas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μια χαρά είναι οι μπλε οι tronic για την τιμή τους . Αυτές που έφερνε παλιά κατι κόκκινες νομίζω ήταν για τα μπάζα.
papars Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πήρα μια 12αδα tronic στην τελευταία προσφορά του Lidl (για χρήση σε μη σοβαρή εφαρμογή) Οι 10 είναι για πέταμα αφού η χωρητικότητά τους είναι κάτω από 500mAh παρόλες τις προσπάθειες του φορτιστή. Αρκεί που με καλύπτουν για εκεί που τις ήθελα ... Ψάχνω τώρα για το μηχάνημα που παίρνει την πίεση και βλέπω τώρα κάτι eneloop XX. Τις έχει δοκιμάσει κάποιος; Από την άλλη κάτι duracell extreme έχουν τη μισή τιμή των eneloop.
nek4d Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 προσοχη οι eneloop xx ειναι δυνατοτερες αλλα για πολυ λιγοτερες φορτισεις!
Antonisjr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μήπως όμως η ENELOOP έχουν μικρή χωρητικότητα; Θέλω να αγοράσω 4 μπαταρίες ΑΑ για την ψηφιακή μου. Ψάχνοντας για τις ENELOOP είδα ότι πάνε μέχρι 2000mAh, ενώ υπάρχουν και άλλες μπαταρίες που πάνε μέχρι 2700mAh. Τι να επιλέξω;
nek4d Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 eneloop και ξερο ψωμι, μην το ψαχνεις! αν το ψαξεις ομως απλα θα το επιβεβαιωσεις. αξιζει να διαβασεις περισσοτερα. δες λιγο τα μοντελα της, εχει 3 σειρες στο εμποριο, αν τυχον θες παραπανω mah αλλα δεν ειναι αυτο που μετραει στην πραξη. και οι tronic εχουν 2500 και κυριολεκτικα ειναι για τα μπαζα αν τις συγκρινεις σε καθε τομεα. οχι πως δεν παιζουν για ψιλοπραγματα αλλα καμια σχεση με eneloop. η μοναδικη εταιρεια που εχει ψιλοβρει παρομοιο μυστικο με την sanyo ειναι η panasonic με τις infinium. ολες οι αλλες εταιρειες ακομη το ψαχνουν...
TAKE5 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Για να μην ψαχνεσται με προσφορές ή και με ερωτηματικά γνησιότητας http://eu.nkon.nl Εξαιρετικός είναι και ο φορτιστής Maha που έχει. Μερικές φορές υπάρχει και στο Δησιο
JohnnyX Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 eneloop εχει παλι το crazysundays http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=677074 μπορει να υπαρχει ζωη και περα απο τις eneloop
kondoras Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Απλά για πέταμα. [...] Οι λόγοι που οι Tronic είναι χαλια: [...] 3) 2 από τις 24 μου έβγαλαν υγρά χωρίς λόγο Σε γουστάρουν βρε! Και όσο τις «φτύνεις», τόσο αυτές θα βγάζουν υγρά για πάρτη σου. (μπορεί να ήταν στην εφηβεία, ποιός ξέρει...) Έχω και εγώ μια τετράδα Tronic ΑΑ. Ευτυχώς πήρα τις μαύρες. Οι δικές μου δεν έβγαλαν υγρά, αλλά χωρίς χρήση εκφορτίζουν πράγματι πολύ γρήγορα. Δεν είναι κακή επιλογή για τα λεφτά τους, αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία θέση σε θέμα με τίτλο Eneloop. Έχω παραγγείλει δυο οκτάδες eneloop από amazon. Όταν έρθουν, λέω να κρατήσω τέσσερις στην άκρη και να πάρω και τέσσερις καινούριες Tronic. Μετά θα γίνει το crash test του αιώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα