yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Τις προάλλες ήρθε στη δουλειά μια κοπέλα και έκανε δήθεν ενημέρωση για ιατρικά θέματα ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να πουλήσει κάτι βιβλία. Αυτά που μου είπε πάντως μου φάνηκαν ενδιαφέροντα και σκέφτηκα πώς θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα θέμα με μικρές ιατρικές συμβουλές όπως: 1. Αν κάποιος μεθύσει και θέλουμε να προκαλέσουμε γρήγορα εμετό, του δίνουμε ένα ποτήρι αλατόνερο. 2. Αν ένα παιδί καταπιεί κάτι επικίνδυνο όπως ένα τσιγάρο, πρέπει να έχουμε στο σπίτι ενεργό άνθρακα τον οποίο τον διαλύουμε σε νερό και το δίνουμε να πιει μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 3. Αν νιώσουμε οξύ πόνο στο στήθος σα να έρχεται έμφραγμα, πρέπει να βήχουμε διαρκώς μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο. Για ρίχτε και σεις μερικά. Αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, θα κάνω update το ποστ αυτό για να είναι όλες οι συμβουλές μαζεμένες σε μια σελίδα.
RottenLungs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αλατόνερο στα σκυλιά δίνουμε για να κάνουν εμετό, άμα φάνε φόλα. Τώρα για τον άνθρωπο το πιο σίγουρο είναι το δάχτυλο...
traganeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αλατόνερο στα σκυλιά δίνουμε για να κάνουν εμετό, άμα φάνε φόλα. Τώρα για τον άνθρωπο το πιο σίγουρο είναι το δάχτυλο... που????
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εγω ξερω στο .... Αυτι :/ σωστος. πρωτα στο αυτι κ μεταα στη μυτη..φιλε traganeus αχχαχα
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Τις προάλλες ήρθε στη δουλειά μια κοπέλα και έκανε δήθεν ενημέρωση για ιατρικά θέματα ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να πουλήσει κάτι βιβλία. Αυτά που μου είπε πάντως μου φάνηκαν ενδιαφέροντα και σκέφτηκα πώς θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα θέμα με μικρές ιατρικές συμβουλές όπως: 1. Αν κάποιος μεθύσει και θέλουμε να προκαλέσουμε γρήγορα εμετό, του δίνουμε ένα ποτήρι αλατόνερο. 2. Αν ένα παιδί καταπιεί κάτι επικίνδυνο όπως ένα τσιγάρο, πρέπει να έχουμε στο σπίτι ενεργό άνθρακα τον οποίο τον διαλύουμε σε νερό και το δίνουμε να πιει μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 3. Αν νιώσουμε οξύ πόνο στο στήθος σα να έρχεται έμφραγμα, πρέπει να βήχουμε διαρκώς μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο. Για ρίχτε και σεις μερικά. Αν δω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, θα κάνω update το ποστ αυτό για να είναι όλες οι συμβουλές μαζεμένες σε μια σελίδα. είχε έρθει μια κοπέλα πριν 2 χρονιά στο μαγαζί κ μου λεγε για κάτι ιατρικά. ότι πρέπει κ εμείς οι άντρες να κατουράμε καθιστοί να μη κρατάμε την εκσπερμάτιση γιατί προκαλούμε ζημιά στον προστάτη και άλλα που δε θυμάμαι.. στο τέλος μου σκάει για τα βιβλία..ε...και εκεί χαιρετηθήκαμε
RottenLungs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 είχε έρθει μια κοπέλα πριν 2 χρονιά στο μαγαζί κ μου λεγε για κάτι ιατρικά. ότι πρέπει κ εμείς οι άντρες να κατουράμε καθιστοί να μη κρατάμε την εκσπερμάτιση γιατί προκαλούμε ζημιά στον προστάτη και άλλα που δε θυμάμαι.. στο τέλος μου σκάει για τα βιβλία..ε...και εκεί χαιρετηθήκαμε Αδελφέ χωρίς να το καταλάβεις παίζει να μου έλυσες πρόβλημα. Εγω κάποιες μετά απο σέξ ένιωθα συνέχεια οτι θέλω να πάω τουαλέτα, πήγαινα αλλα σχεδόν τίποτα δεν έβγαζα, δεν πέρναγε ένα λεπτό πάλι το ίδιο. Τις τρείς φορές που μου έχει συμβεί πάιζει να είχα πάει απο 20-25 φορές για κατούρημα. Το είχα ψιλιαστεί οτι έχει σχέση με την το σέξ αλλα δεν είχα εντοπίσει οτι είναι το κράτημα. Θα πάθαινα ζημιά απο το πουθενά ρε αδελφέ.
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αδελφέ χωρίς να το καταλάβεις παίζει να μου έλυσες πρόβλημα. Εγω κάποιες μετά απο σέξ ένιωθα συνέχεια οτι θέλω να πάω τουαλέτα, πήγαινα αλλα σχεδόν τίποτα δεν έβγαζα, δεν πέρναγε ένα λεπτό πάλι το ίδιο. Τις τρείς φορές που μου έχει συμβεί πάιζει να είχα πάει απο 20-25 φορές για κατούρημα. Το είχα ψιλιαστεί οτι έχει σχέση με την το σέξ αλλα δεν είχα εντοπίσει οτι είναι το κράτημα. Θα πάθαινα ζημιά απο το πουθενά ρε αδελφέ. axaxaxxa τι λες ρε φίλε? αυτό όλοι το παθαίνουμε..δεν ξέρω από τι είναι αλλά μου χει τύχει κ μένα. νομίζεις ότι θα κατρισεις στα βρακιά σου...αλλά όταν πας τουαλέτα στεγνός 2-3 σταγονίτσες και άντε πάλι τα ίδια.
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Α δηλαδή κι άλλοι δε μπορούν να κατουρήσουν αμέσως μετά απ'το μπήδουλο; Ελπίζω μόνο να μην είναι όντως πρόβλημα.
RottenLungs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Όχι ακριβώς. Συνήθως δεν υπάρχει θέμα, μόνο το κλασσικό τσούξιμο που απο ότι ξέρω είναι λογικό. Αυτό που λέω παραπάνω μου έχει τύχει μόνο τρείς φορές τα 7 χρόνια σεξουαλικής ζωής. Τι είναι αυτό ρε παιδιά;;; Ας πεί κανας γιατρός. Εγω πάντως άμα το πάθαινα συχνά σίγουρα θα πήγαινα να το κοιτάξω.
traganeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μήπως μπουκώνει το μπέκ? Που βάζετε βενζίνη????
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Α δηλαδή κι άλλοι δε μπορούν να κατουρήσουν αμέσως μετά απ'το μπήδουλο; Ελπίζω μόνο να μην είναι όντως πρόβλημα. 2-3 φορές μου έτυχε...ρε λες να ναι από αυτό?? που ναι ρε κάνας γιατρός να μας σώσει...ρεηηηηηηηηηη
minaras_tio Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πως φτασαμε στο πηδημα; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα