gatokoritso Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Fc0iDsY6zBk 1:00 ουαχαχαχαχχαχααααα δεν υπαρχει αυτο το βιντεο!
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 1:00 ουαχαχαχαχχαχααααα δεν υπαρχει αυτο το βιντεο! αν ηταν λιγο πιο μεγαλες (10-15 κιλα, και 5-6χρονια) θα ειχα και εγω εναν δαιμονα για αυτες.
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 υπαρχουν κι αλλες αλλα ας ανοιξουμε λιστα. Εννοω φυσικα αυτες με τον διαχωρισμο που γινεται ως προς τις ενδομοριακες(ατομικες/ιοντικες) αλληλοσυνδεσεις. Και ειναι φυσικα μόνο 4 αυτες. Αν το πας για διαχωρισμο σχετικο με αλλαγη φασεων τοτε ναι υπαρχουν πολλες αλλά αυτος ο διαχωρισμος ειναι ολιγον απαρχαιωμενος.... Τελοσπαντων δεν τα ξερω και καλα αυτα απλως επιδερμικα αυτα.
firewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 KNO3 σε γεωπόνο που πουλάει λιπάσματα ή σε εγκαταστάσεις υδροπονίας ντομάτας. Υπάρχει σε κόκκο και σε πούδρα. Σε σακούλες 15~50 κιλά. Σαν οξειδωτικό για πυρίτιδα δεν είναι καλό. Είναι καλό για να παγώνεις μπύρες στο χωράφι όμως.
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μου συγκρίνεις τη ταινία με κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε όλη σου τη ζωή; Εντάξει, ελάχιστες οι πιθανότητες να προκληθεί ζημιά, αλλά εάν τύχει; Πρόπερσι είχε σκοτωθεί, εδώ που μένω, παιδάκι έξω από την εκκλησία, επειδή έσκασε δυναμιτάκι πάνω στο μάτι του. Για την Δροσια Χαλκιδος λες? Τραγικη ιστορια. Τουλαχιστον πιασανε τον βλακα που το πεταξε. Edit: Στην Δροσια ειχε γινει περυσι. Καρφωθηκε στο ματι του παιδιου του παπα φωτοβολιδα.
giorgos147 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Για την Δροσια Χαλκιδος λες? Τραγικη ιστορια. Τουλαχιστον πιασανε τον βλακα που το πεταξε. Edit: Στην Δροσια ειχε γινει περυσι. Καρφωθηκε στο ματι του παιδιου του παπα φωτοβολιδα. Άκυρο τότε. Ναι, για εκεί είχα ακούσει, και πώς τα είχα κάνει έτσι και νόμιζα ότι είχε γίνει εδώ που μένω (βέβαια μένω 15 χλμ. έξω από Χαλκίδα, ενιγουει), δε ξέρω. Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι τέτοια περιστατικά πρέπει να εξαλειφθούν.
RottenLungs Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τι νόημα έχει όλο αυτό ρε πούστη δεν μπορω να καταλάβω. Τα βεγγαλικά απο μακριά για εφέ έχουν κάτι το ωραίο αλλα να κάθεται ο κάθε #@!@# και να τα ρίχνει ανάμεσα στον κόσμο που είναι και μικρά παιδιά, τι νόημα έχει;;;; Τα 10χρονα πες δικαιολογούνται αλλα βλέπεις και κάτι καραγκιόζηδες μεγάλους να κάνουν τα ίδια. Κι εμείς μικροί πέρναμε γουρούνες κτλ και κάναμε μαλακίες αλλα κάπου απομονωμένα και όχι μεσα στον κόσμο. Το θυμάμαι και εγω αυτό με το παιδάκι, απλα έλεος.
giorgos147 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τα 10χρονα πες δικαιολογούνται Οι γονείς τους όμως, όχι.
RottenLungs Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Οι γονείς τους όμως, όχι. Οι γονείς όχι έχεις δίκιο αλλα εσύ όταν ήσουν μικρός δεν έκανες μαλακίες (γενικότερα, όχι για απαραίτητα για το συγκεκριμένο) που οι γονείς δεν μάθαιναν ποτέ τίποτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 KNO3 σε γεωπόνο που πουλάει λιπάσματα ή σε εγκαταστάσεις υδροπονίας ντομάτας. Υπάρχει σε κόκκο και σε πούδρα. Σε σακούλες 15~50 κιλά. Σαν οξειδωτικό για πυρίτιδα δεν είναι καλό. Είναι καλό για να παγώνεις μπύρες στο χωράφι όμως. More info. Πως γίνεται αυτό;
firewalker Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για να διαλυθεί το λίπασμα στο νερό παίρνει ενέργεια από το νερό γύρω του (ενδόθερμη αντίδραση). Όταν λοιπόν το ρίχνεις στον λιπαντήρα βάλεις και κουτάκια με μπύρες θα βγουν παγωμένα.
Muchacho Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Οταν ημουν μικρος ειχα φτιαξει και εγω. Στην αρχη δεν ηξερα πως να κανω το καρβουνο σκονη,και χρησιμοποιησα αυτο εδω: Ε μετα εβαζα καρβουνακια απο θυμιατο που γινοντουσαν σκονη πιο ευκολα. Ωραιες εποχες.. (Βασικα ισως να μιλαμε για αλλο πραγμα,εγω ειχα φτιαξει κατι ''καπνογονα'')
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 210-6977000 Εύφλεκτες ύλες Καλαφάτης & Υιοί Πάρε και ζήτα κατευθείαν τι θες, δε ρωτάνε τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις