sintalkas Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά πόσα δίνουν στην Εθνική Τράπεζα στους πρακτικάριους ,μου είπαν ότι θα παίρνω τον βασικό μισθό .Όποιος ξέρει ας απαντήσει....
xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πλάκα κάνεις έτσι http://www.insomnia.gr/topic/442045-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82/
black_widow Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ο μισθός του πρακτικάριου βγαίνει σε συνάρτηση με το μισθό της ΕΓΣΕΕ. Για τους άνω των 25 είναι 586,08 μικτά. Χοντρικά δηλαδή 586,08*0,8= 468,86. Αυτά είναι μικτά αλλά οι πρακτικάριοι δεν έχουν κρατήσεις μόνο εάν δεν καλύπτεσαι ως προστατευόμενος από το βιβλιάριο υγείας των γονιών σου μπορεί να δηλώσεις να σου κάνουν κρατήσεις για κλάδο υγείας. Δεν ξέρω τι παίζει με τους άνω των 25 και κάτω των 25 , αν δηλαδή οι μισθοί των πρακτικάριων εξαρτώνται από την ηλικία τους. Δεν ξέρω τι παίζει πλέον με ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ , όταν κάποτε έκανα πρακτική εκεί μέσω ΟΑΕΔ μας δίνανε όλα τα λεφτά κανονικά κάθε μήνα και μετά στο πέρας του εξαμήνου πηγαίνανε από την τράπεζα στον ΟΑΕΔ για να εισπράξουν τα μισά λεφτά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα