Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια παραηενη ιστορια που ελπιζω να με βοηθησετε.Εξαχνα για ενα iphone στο xe.gr και βρηκα μια αγγελια για ενα κινητο 4ς με 250 ευρω. ξερω , πολυ λιγο , ξερω πολυ καλα, αλλα και πολυ υποπτο!!!τελος παντων ζηταω για πληροφοριες και μου λεει με μεειλ" η πληρωμη γινεται με καταθεση". εκει κολωνω. Ξαναζηταω πληροφοριες και μου στελνει 3 φωτο . μια απο ενα samsung και οι αλλες 2 ειναι απο αλλη αγγελια!!!!!ελεος. εκει σταματαω να επικοινωνω εχοντας καταλαβει οτι ειναι μουφα. τελος παντων το μειλ [email protected] και καλα το χε μου στελνει μειλ οτι ειναι αυθεντικο. ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ????ΕΛΕΟΣ!!!ή η εταιρια δεν ξερει τι κανει ή το μειλ αυτο ειναι στημένο. τελος παντων προσποιουμε οτι το μειλ ειναι αυθεντικο και απανταω επισημως οτι η αγγελια ειναι μουφα, και αυτοι με επιβεβαιωνουν οτι η αγγελια ειναι αληθινη. τελος παντων μου στελενι σμσ η κυρια οτι και καλα α την ενημερωσω τι θα γινει γιατι εχει και αλλουσ αγοραστες...???εγω αμεσως απανταω οχι , και δεν ενδιαφερομαι. μουστελνει sms σημερα λεγοντας οτι θα μου κανει μυνηση(εξωδικο για την ακριβεια) γιατι εχασε πελατες και καλα. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... με περναει για τοσο χαζο, με το να με εκβιαζει? ειναι δυνατον να μου κανει μυνηση?ελεος? λοιπον. οι ερωτησεις που ειναι οι εξης. 1 ειναι δυνατον με ολη την χαζομαρα της γης, να μου στειλει εξωδικο, και αν ναι πως?ουτε που ξερει ποιος ειμαι.2 το μειλ αυτο [email protected] ειναι αυθεντικο?3 τι να κανω απο δω και περα?καμια συμβουλη?ευχαριστω για την υπομονη σαςαν θελετε αλλες πληροφοριες εγω θα δωσω.αληθινα στοιχεια, οχι μουφα.ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Τίποτα δεν κάνεις. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μούφα ήταν και μούφα συνεχίζει να είναι (κοινώς scam).

Tώρα για εξώδικα και μηνύσεις, απλά ως αστεία φαντάζουν. Ευτυχώς εσύ δεν την πάτησες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ο γνωστός Γιώργος ή κάποιος μιμητής του που βάζει μουφα αγγελίες σε τιμές χώμα, ζητά κατάθεση σε τράπεζα και μετά δεν παίρνεις ποτε τίποτα (ουτε τα λεφτά σου). Ο τύπος το εχει κάνει μπίζνα.

1.  
  2. Προφανώς το email ειναι fake γιατί το κανονικά email της xe ειναι [email protected]
  3. Ασκεί πίεση με τα μηνύματα γιατί στατιστικά κάποια κορόιδα θα τσιμπήσουν. Δεν το κάνει μονο σε σένα, αλλά σχεδόν σε όλους όσους επικοινωνήσουν μαζί του.
  4. Η μήνυση είναι και αυτό μέσω πίεσης για να τσιμπήσει παιδάκια/αφελείς ώστε να καταθέσουν λεφτά (και καλά οτι τελικά θα το αγοράσουν) απο φόβο.

Γράψε τον στους όρχεις σου. Δεν μπορει να σου κάνει τιποτα. Αν ήμουν στη θέση σου, θα ετοίμαζα ενα αναλυτικό email στην xe (με όλα τα μηνύματα και αλληλογραφία) και επισης θα έκανα μια αναφορά στην Δίωξη Ηλεκτρονικού (και καλά οτι σε εκβιάζει) μόνο και μόνο για να υπάρχει. Επισης θα έκανα report το λογαριασμό του στο yahoo.

Όχι οτι θα τον βλάψεις (ban λογαριασμού, σβήσιμο αγγελιών, κλπ) γιατί θα φτιάξει καινουργια, αλλά τουλάχιστον θα τον δυσκολέψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μην αντιδρας εν βρασμω. Σιγα μην του/της δωσεις και παραπανω αξια, δινοντας του/της σημασια.

Αν δεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα, θα καταλαβεις οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αδιαφορησεις και να μην ασχοληθεις αλλο με ενα θεμα που μονο να σου χαλασει τη διαθεση μπορει... Αγνοησε τον/την.

Αυτα απο εμενα.

Δημοσ.

Και να ενοχλησει τι εγινε? Στα παπακια σου... σα να μην υπαρχει.

Τωρα αν σε ζαλισει τοτε ισως να αξιζει να ασχοληθεις μονο και μονο για να σταματησει να σε ενοχλει.

Δημοσ.

Επικοινώνησε με την δίωξη ΗΛ. εγκλήματος, συνέταξε ίσως ένα έγγραφο με λεπτομέρειες. Άντε σιγά σιγά να ξεβρομίζουμε

• Like 1
Δημοσ.

ok. ευχαριστω τουσ παντες για τις συμβουλες και ελπιζω να βοηθατε τους αλλους που ισως να βρεθουν στο ιδιο σημειο. να πω μια ιδεα? να ανοιχτει ενα thread η ανακοινωση με τις απατες που παιζουν στην ελλαδα. η ειναι κακη ιδεα?

Δημοσ.

Το email είναι FAKE 100% πάντα σε ενα email μια μεγάλης εταιρίας θα κοιτάς αυτο που λεει μετά το @ πχ xe.contact@yahoo.gr FAKE αν ήταν xe.contact@xe.gr τότε είναι original προσεχέτα αυτά είναι το λεγόμενο Phisinig (ψάρεμα) :)

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια για να μην φτιαχνω καινουργιο ποστ απλα να αναφερω ο,τι τωρα εχει γινει μοδα (κυριως με ξενα ονοματα και ξενους αγοραστες) η πληρωμη με Paypal και καλα ... μην ψαρωνετε και μην απαντατε σε τιποτα παρομοιο περιεργο.. (ακομα και για αγοραστες) συνηθως επιμενουν να αγορασουν ενα προιον που εχεις βαλει σε αγγελια και κυριως επιμενουν να τους στειλεις ολα σου τα προσωπικα στοιχεια και στοιχεια τις Paypal χωρις καν να τους ενδιαφερει αν τους στειλεις μια φωτογραφια....μακρια απο τετοιους και προσοχη στις συνναλαγες ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...