capten- Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Καμία ειρήνη με τα αφεντικά! Δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου έτσι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Καμία ειρήνη με τα αφεντικά! Που εχεις δουλεψει φιλε μου? Κολληταρια οι εργοδοτες. Η ιδια ερωτηση και για σενα.
dark_banishing Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εκτός απο το λάθος που σου επεσήμαναν και στο πρώτο ποστ, πιστεύω το insomnia δεν θα σου δώσει "δίκαιο δείγμα" για αυτή την έρευνα.
Rabican Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και με ποιο τροπο θα μπορουσε να παρει ενα δικαιο δειγμα;
xlapacas Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εμενα το αφεντικο μου ειναι και φιλος μου! του λεω οτι κανουν οι συναδελφοι μου και με εχει σε εκτιμηση!
minaras_tio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ^^Χλαπατσας.... Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παιδιά έχετε δίκιο για το ερωτηματολόγιο, ορισμένα ερωτήματα μοιάζουν ίδια αλλά στην ουσία δεν είναι. Οι διαφορές είναι μικρές αλλά νομίζω οτι κουράζει το μέγεθος και όποιος το απαντάει δεν έχει το κουράγιο να αφιερώσει παραπάνω χρόνο για να αναλογιστεί την ερώτηση. Παρόλαυτα είναι βασισμένο στο ερωτηματολόγιο της Denise Rousseau, το μετέφρασα και το προσάρμοσα στα ελληνικά δεδομένα. Ευχαριστώ όσους το συμπλήρωσαν ή σκοπεύουν να το συμπληρώσουν για το χρόνο και τη βοήθειά τους! Επίσης ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να τις εντάξω στο ερωτηματολόγιο! ΥΓ. Στην Αγγλία οι μισθοί είναι τριπλάσιοι, και το κόστος ζωής (supermarket, μπαράκια, ψυχαγωγία) μισό. Το μόνο ακριβότερο είναι το μετρό και τα ενοίκια (μένω σε μια τρύπα και πληρώνω 800 λίρες το μήνα/ να'ναι καλά η υποτροφία). ξερεις αλλαξανε καποια πραγματα απο τοτες Εκτός απο το λάθος που σου επεσήμαναν και στο πρώτο ποστ, πιστεύω το insomnia δεν θα σου δώσει "δίκαιο δείγμα" για αυτή την έρευνα. σε ολα τα ερωτηματολογια και control groups συμβαινουν αυτα γιαυτο το κρατας μικρο με "special" ερωτησεις...
Rabican Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εμενα το αφεντικο μου ειναι και φιλος μου! του λεω οτι κανουν οι συναδελφοι μου και με εχει σε εκτιμηση! κακαλος λεγεται;; και "του τα λες ΟΛΑ";;;;
aris1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου έτσι; Οχι!!!Eγω να δουλεψω;Οσο μπορουν να με συντηρουν οι γονεις και να μου αγοραζουν πραγματα δεν δουλευω να παραγω υπεραξία να την καρπωνεται το αφεντικό. Muaahhaahahah Humor κανω μην ψαρώνεις!!! προς απάντηση σου τώρα.Ναι έχω δουλέψει και μάλιστα απο 14 χρονών σερβιτόρος άρχισα!Εκανα πολλες σαπιες δουλειες στην πορεία.6-7 δουλειές άλλαξα με αποκορύφωμα να μαι άνεργος τώρα. Ειδα τα αφεντικά ολων των "οικονομικών εποχών". Τώρα μπορώ να σου πω η καλύτερη τους τώρα! Για το 80% των αφεντικών μιλάω γιατί άλλα αφεντικά έχουν και άστρο δεν είναι κατσίβελοι και "πονηριδιδες" και γι αυτους κανεις και παραχωρήσεις...
moldovan20 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τελικά σας αρέσει ο όρος αφεντικά παρά εργοδότες .
minaras_tio Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τελικά σας αρέσει ο όρος αφεντικά παρά εργοδότες . Δεν εχει σημασια ο ορος. Σημασια εχει οτι ειναι σχεδον ολοι πουστηδες. Αφεντικα και εργοδοτες. Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 To αριστερό μου αφεντικό πατίνι με έχει κάνει Και ύστερα μου λεν πως φταιν οι Αμερικάνοι.
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πήγα κι γω να απαντήσω αλλά ανακάλυψα ότι απευθύνεται μόνο σε υπαλλήλους. Κίτρινη κάρτα. Γράφτο ξεκάθαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα