mikeharitakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εδω και περιπου 10-15 μερες που το ανακαλυψα απο 4mbit(αποσταση 2+ κμ απο το κεντρο) η ταχυτητα μου επεσε ξαφνικα στα 1mbit με τις τιμες db στα ιδια επιπεδα οπως πριν που ειχα 4...επειτα απο συνεχη τηλεφωνα στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι το κοιταξαν και με βαση τα στοιχεια που περνουν τοσο θα επρεπε να ειναι η ταχυτητα..!χαιρω πολλυυυ!!!το πως επεσε ξαφνικα απο τα 4 στο 1 δεν ηξεραν να μου το πουν!!!ακομα και οταν τον ρωτησα αν "φταιει" ο οτε για κατι τετοιο μου λεει οι τεχνικοι μας αν το κριναν απαραιτητο θα επικοινωνουσαν με τον οτε!!!εχουν σπασει τα νευρα μου!φταιει ο οτε?(εργα/αναβαθμησεις?) εχει γινει πιτα το dslam?(και ειναι τοσο *********** και δεν μου το λενε?) δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να φυγω κιολας να παω σε αλλη εταιρεια!! τα στοιχεια του ρουτερ ειναι αυτα, που υποψην οταν κλειδωνα στα 4 πρωι και βραδυ το snr κλειδωνα κοντα και με 10 db!! Σήμα προς Θόρυβο 7.30 dB 12.0 dB Εξασθένηση Γραμμής 43.5 dB 24.5 dB Ισχύς Εκπομπής 12.3 dB 15.9 dB
SPANK Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δοκίμασε να αλλαξεις το splitter μήπως τα έχει παίξει και ακόμα καλύτερα βάλτο επάνω στο μπριζάκι χωρίς φίλτρο να δεις αν αλλάξει τιποτα
mikeharitakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 δοκιμασα να βγαλω ολες τις τηλεφωνικες συσκευες αλλαξα και ρουτερ εκανα και ρεσετ το ιδιο εκανε!!λες να παιζει θεμα splitter?θα το δοκιμασω..!
mikeharitakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 δοκιμασα..και χωρις σπιλτερ παλι τα ιδια...εντομεταξυ εκανε ενα τσακ καπια στιγμι αστραπιαια και επανασυχρονισε το ρουτερ στα 2.5 mbit και μετα παλι αστραπιαια συχρονισε στο 1mbit..!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 λογικα κατι εχει αλλαξει στο καλωδιο.αυτο μονο βλαβη στον οτε και κανεις το σταυρο σου να κανουν κατι.εκτος αν γινεται κατι στην καλωδιωση του σπιτιου σου που εκει παλι ειναι λιγο δυσκολο να το ψαξεις αμα δεν ξερεις.αν ξερεις εκει κανεις δοκιμη μονος σου στον κατανεμητη
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα..Περιμένω την καινούργια σύνδεση..όμως δεν ξέρω αν δίνουν username/pw για να σετάρω άλλο modem..γιατί το zte δεν το θέλω..
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αμα δεν δινουν username/password σημαινει οτι δεν εχεο οποτε και με αλλο ρουτερ θα παιξει.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αμα δεν δινουν username/password σημαινει οτι δεν εχεο οποτε και με αλλο ρουτερ θα παιξει. Το πάμε άλλη μια;Δεν κατάλαβα Εννοείς,ότι και άλλο ρουτερ να βάλω θα το κάνω dynamic από pppoe ;
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν δινουν Username τοτε τα βαζεις και οκ.αν δεν δινουν το σεταρεις παντα Pppoe/llc και πολυ απλα βαζεις οτι Username/password να ειναι
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν δινουν Username τοτε τα βαζεις και οκ.αν δεν δινουν το σεταρεις παντα Pppoe/llc και πολυ απλα βαζεις οτι Username/password να ειναι καλώς τότε.Ωραία. ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 δεν θα μπορουσες να βαλεις αλλο router αν ειχες voip τηλεφωνια γιατι θα χανες το τηλεφωνο εκει.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 δεν θα μπορουσες να βαλεις αλλο router αν ειχες voip τηλεφωνια γιατι θα χανες το τηλεφωνο εκει. ωραία ναι! ΑΥτό το γνωρίζω..Ευτυχώς εντάξει δεν έχω..Απλώς θέλω το δικό μου ρουτερακι( linksys wag 120n) να βάλω και όχι το zte..
mikeharitakis Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 λογικα κατι εχει αλλαξει στο καλωδιο.αυτο μονο βλαβη στον οτε και κανεις το σταυρο σου να κανουν κατι.εκτος αν γινεται κατι στην καλωδιωση του σπιτιου σου που εκει παλι ειναι λιγο δυσκολο να το ψαξεις αμα δεν ξερεις.αν ξερεις εκει κανεις δοκιμη μονος σου στον κατανεμητη σε ποιο τηλεφωνο του οτε θα πρεπει να παρω για να το δηλωσω?μηπως φαω ακυρο επειδη παω εγω στον οτε απευθειας και οχι η wind στον οτε?
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ωραία ναι! ΑΥτό το γνωρίζω..Ευτυχώς εντάξει δεν έχω..Απλώς θέλω το δικό μου ρουτερακι( linksys wag 120n) να βάλω και όχι το zte.. μια χαρα θα παιξει.ολη η ελλαδα vpi 8 vci 35 αλλακαι εξωτερικο παλι θα επαιζε. σε ποιο τηλεφωνο του οτε θα πρεπει να παρω για να το δηλωσω?μηπως φαω ακυρο επειδη παω εγω στον οτε απευθειας και οχι η wind στον οτε? αφου εχεις wind τοτε λες στην wind να το δηλωσουν βλαβη.αν παρεις εσυ τον οτε απευθειας θα σου πουν μιλα με τον παροχο σου το κλασσικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα