fermat Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παιδια ήθελα να ρωτήσω αν σε αυτους που έχουν μονοφασικό ρεύμα πηγαίνει το χαράτσι της ΔΕΗ; Και επίσης ποιοι δικαιούνται να έχουν μονοφασικό ρεύμα;
andreapaog328 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Και επίσης ποιοι δικαιούνται να έχουν μονοφασικό ρεύμα; τι πα να πει ποιοι δικαιούνται? η δεη δίνει δυο ειδών παροχές, μονοφασική και τριφασική. ανάλογα με τα φορτία που έχεις σπίτι βάζεις...
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 σε ολους πηγαίνει το χαράτσι. εμάς δεν μας ήρθε ουτε 1 χαράτσι ποτέ ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
kfyros Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εμάς δεν μας ήρθε ουτε 1 χαράτσι ποτέ ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ποιοι είστε εσείς ; να έρθω να μείνω κι εγώ ; 4 τινά για να μη σου έχει έρθει : ή κάνατε χαρτιά για να εξαιρεθείτε (άνεργος - αντικειμενική αξία κάτω από 100.000 κλπ.), ή είστε κωλόφαρδοι και η δεη δεν έχει σωστά κιτάπια για το σπίτι σας, ή το πληρώσατε και δεν το πήρατε χαμπάρι (ο ίδιος λογαριασμός είναι , απλά περιλαμβάνει και το εετηδε στις χρεώσεις υπέρ τρίτων), ή δεν σας το έχει στείλει η δεη ακόμα και θα σας έρθει το μπουγιουρντί. Αυτό το τελευταίο το έχω ακούσει σε θεωρίες συνωμοσίας ότι το κάνανε σε περιοχές για να το φέρουν λάου λάου και να μην εξοργιστεί (κι άλλο) ο κόσμος. Ή αλλού το υπολόγισαν χαμηλότερα (με χαμηλότερες αντικειμενικές), και θα ζητήσουν τη διαφορά με επαναϋπολογισμό με τις σωστές αργότερα..
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 κανονικά δικαιούμαι να μην το πληρώσω λογο ανεργίας αλλα απότι ξέρω πρώτα το πληρώνεις και μετά στα επιστρεφουν και καλά.
Tsino Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 κανονικά δικαιούμαι να μην το πληρώσω λογο ανεργίας αλλα απότι ξέρω πρώτα το πληρώνεις και μετά στα επιστρεφουν και καλά. Άρα σου ήρθε το χαράτσι/θα σου έρθει ... το αν δικαιούσαι να μην το πληρώσεις είναι άλλο. άρα ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Άρα σου ήρθε το χαράτσι/θα σου έρθει ... το αν δικαιούσαι να μην το πληρώσεις είναι άλλο. άρα ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ αρα δεν μου ήρθε και δεν θα μου έρθει εκτος αν το ξέχασαν λίγους μήνες (μισο χρόνο). αρα εισαι ΛΑΘΟΣ . deal with it
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 αρα δεν μου ήρθε και δεν θα μου έρθει εκτος αν το ξέχασαν λίγους μήνες (μισο χρόνο). αρα εισαι ΛΑΘΟΣ . deal with it Το οτι δε θα σου ερθει, πως το σιγουρεψες; Ετσι αυθαιρετα;
Tsino Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εντάξει παιδάκι κέρδισες.... μην trolareis άλλο...
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το οτι δε θα σου ερθει, πως το σιγουρεψες; Ετσι αυθαιρετα; οχι , αφου δεν ήρθε λεω εντάξει παιδάκι κέρδισες.... μην trolareis άλλο... δεν ειμαι παιδάκι μεγάλε , ειμαι 22 χρονών και αν νομίζεις οτι σου κανω πλάκα κανεις ΛΑΘΟΣ. απλά σου λεω τι συνέβη και εγω παραξενεύομαι ομως ειναι η αλήθεια τι να κάνουμε τώρα.
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 οχι , αφου δεν ήρθε λεω δεν ειμαι παιδάκι μεγάλε , ειμαι 22 χρονών και αν νομίζεις οτι σου κανω πλάκα κανεις ΛΑΘΟΣ. απλά σου λεω τι συνέβη και εγω παραξενεύομαι ομως ειναι η αλήθεια τι να κάνουμε τώρα. Ναι αλλα λες με σιγουρια στον αλλον οτι δε θα ερθει...
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ναι αλλα λες με σιγουρια στον αλλον οτι δε θα ερθει... ναι , σε εμένα, οχι σε αυτόν. Εχουν έρθει πόσα χαράτσια ? 2 ? 3? εμένα κανένα. Μου είχε έρθει τότε το sms που επιβεβαίωνε οτι δικαιούμαι να μην το πληρώσω και δεν μου ήρθε τελικά κανένα χαράτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα