Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ήθελα να ρωτήσω αν σε αυτους που έχουν μονοφασικό ρεύμα πηγαίνει το χαράτσι της ΔΕΗ; :confused:

Και επίσης ποιοι δικαιούνται να έχουν μονοφασικό ρεύμα; :-(

Δημοσ.

Και επίσης ποιοι δικαιούνται να έχουν μονοφασικό ρεύμα; :-(

τι πα να πει ποιοι δικαιούνται? η δεη δίνει δυο ειδών παροχές, μονοφασική και τριφασική. ανάλογα με τα φορτία που έχεις σπίτι βάζεις...

Δημοσ.

σε ολους πηγαίνει το χαράτσι.

εμάς δεν μας ήρθε ουτε 1 χαράτσι ποτέ ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ

Δημοσ.

εμάς δεν μας ήρθε ουτε 1 χαράτσι ποτέ ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ

ποιοι είστε εσείς ; :P

να έρθω να μείνω κι εγώ ;

4 τινά για να μη σου έχει έρθει :

ή κάνατε χαρτιά για να εξαιρεθείτε (άνεργος - αντικειμενική αξία κάτω από 100.000 κλπ.),

ή είστε κωλόφαρδοι και η δεη δεν έχει σωστά κιτάπια για το σπίτι σας,

ή το πληρώσατε και δεν το πήρατε χαμπάρι (ο ίδιος λογαριασμός είναι , απλά περιλαμβάνει και το εετηδε στις χρεώσεις υπέρ τρίτων),

ή δεν σας το έχει στείλει η δεη ακόμα και θα σας έρθει το μπουγιουρντί.

Αυτό το τελευταίο το έχω ακούσει σε θεωρίες συνωμοσίας ότι το κάνανε σε περιοχές για να το φέρουν λάου λάου και να μην εξοργιστεί (κι άλλο) ο κόσμος.

Ή αλλού το υπολόγισαν χαμηλότερα (με χαμηλότερες αντικειμενικές), και θα ζητήσουν τη διαφορά με επαναϋπολογισμό με τις σωστές αργότερα..

Δημοσ.

κανονικά δικαιούμαι να μην το πληρώσω λογο ανεργίας αλλα απότι ξέρω πρώτα το πληρώνεις και μετά στα επιστρεφουν και καλά.

Δημοσ.

κανονικά δικαιούμαι να μην το πληρώσω λογο ανεργίας αλλα απότι ξέρω πρώτα το πληρώνεις και μετά στα επιστρεφουν και καλά.

Άρα σου ήρθε το χαράτσι/θα σου έρθει ... το αν δικαιούσαι να μην το πληρώσεις είναι άλλο.

άρα ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ

Δημοσ.

Άρα σου ήρθε το χαράτσι/θα σου έρθει ... το αν δικαιούσαι να μην το πληρώσεις είναι άλλο.

άρα ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ

αρα δεν μου ήρθε και δεν θα μου έρθει εκτος αν το ξέχασαν λίγους μήνες (μισο χρόνο).

αρα εισαι ΛΑΘΟΣ . deal with it

Δημοσ.

αρα δεν μου ήρθε και δεν θα μου έρθει εκτος αν το ξέχασαν λίγους μήνες (μισο χρόνο).

αρα εισαι ΛΑΘΟΣ . deal with it

Το οτι δε θα σου ερθει, πως το σιγουρεψες; Ετσι αυθαιρετα;

Δημοσ.

Το οτι δε θα σου ερθει, πως το σιγουρεψες; Ετσι αυθαιρετα;

οχι , αφου δεν ήρθε λεω

εντάξει παιδάκι κέρδισες.... μην trolareis άλλο...

δεν ειμαι παιδάκι μεγάλε , ειμαι 22 χρονών και αν νομίζεις οτι σου κανω πλάκα κανεις ΛΑΘΟΣ.

απλά σου λεω τι συνέβη και εγω παραξενεύομαι ομως ειναι η αλήθεια τι να κάνουμε τώρα.

Δημοσ.

οχι , αφου δεν ήρθε λεω

δεν ειμαι παιδάκι μεγάλε , ειμαι 22 χρονών και αν νομίζεις οτι σου κανω πλάκα κανεις ΛΑΘΟΣ.

απλά σου λεω τι συνέβη και εγω παραξενεύομαι ομως ειναι η αλήθεια τι να κάνουμε τώρα.

Ναι αλλα λες με σιγουρια στον αλλον οτι δε θα ερθει...

Δημοσ.

Ναι αλλα λες με σιγουρια στον αλλον οτι δε θα ερθει...

ναι , σε εμένα, οχι σε αυτόν. Εχουν έρθει πόσα χαράτσια ? 2 ? 3? εμένα κανένα. Μου είχε έρθει τότε το sms που επιβεβαίωνε οτι δικαιούμαι να μην το πληρώσω και δεν μου ήρθε τελικά κανένα χαράτσι.

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...