Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν παλιό Aspire (που είχε παραδώσει πνεύμα) και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στην εν λόγω εταιρεία, Alfanet, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη (ίσως να έχουν λάβει κάποιοι ε-μέιλ από αυτήν). Η οποία και καλά κάνει φθηνές επισκευές υπολογιστών.

Αν και τελικά τον επισκεύασαν τον υπολογιστή (αναμένω να δω αν θα αντέξει) η επικοινωνία μαζί τους είναι βγαλμένη από άλλες εποχές.

- Κατ' αρχάς για την επισκευή μου ζήτησαν 140€ (ξεχνώντας να με ενημερώσουν ότι δεν περιελάμβανε ΦΠΑ).

- Παραλαμβάνω τον υπολογιστή, ύστερα από 3 εβδομάδες και ύστερα από οχλήσεις δικές μου αφού δεν έμπαιναν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους δώσω το ΟΚ να προχωρήσουν.

- Αφού τον παρέλαβα, ο υπολογιστής μετά από 5 λεπτά νεκρώθηκε ξανά.

- Τους τον επιστρέφω και αφού τον είδαν με πληροφόρησαν ότι είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό μου (το είχαν εντοπίσει από την πρώτη φορά) και ότι αυτός ήταν και ο λόγος που είχε υποστεί εξ αρχής την ζημιά !!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μου επέστρεψαν τον υπολογιστή με το προβληματικό PSU.

Τέλος πάντων, αφού με επιβεβαίωσαν ότι ο υπολογιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα, τους ρώτησα πόσο θέλουν για ένα τροφοδοτικό. Μου ανέφεραν ρητά ότι το τροφοδοτικό θα στοιχίσει στα 15€ (+ΦΠΑ) και τους είπα να προχωρήσουν.

Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, μου έρχεται τιμολόγιο 30€, +ΦΠΑ, +4€ μεταφορικά.

Επικοινωνώ μαζί τους και τους ρωτώ γιατί με χρέωσαν 15€ παραπάνω. Η απάντηση του υπευθύνου ήταν 15€ έκανε το κινέζικο και ότι μου είχε προτείνει κάτι καλλίτερο και εγώ του είπα εντάξει. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Προτείνω όποιος εμπλακεί μαζί τους να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πωπω... μολις ειχα μια δυσαρεστη εμπειρια με την εταιρια αυτη και εγω... δυστυχως παρομοια φαση, με καμενη καλωδιοταινια οθόνης.

Τελικό κόστος 150 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ και φυσικά δεν μπήκαν στον κόπο να το αναφέρουν), μου είπαν ότι θα μου αλλάξουν και τα πλαστικά της οθόνης με το έτσι θέλω (+20 ευρώ) και τελικά θα γίνει αλλαγή στην οθόνη γιατί δεν ήταν μόνο η καλωδιοταινία.

Το laptop (HP 6280s) έμεινε εκεί 2 μήνες, έπερνα συνέχεια τηλ και συνέχεια μου έλεγαν θα είναι την επόμενη βδομάδα έτοιμο. Τελικά αποφάσισαν να το στείλουν και δεν με ενημέρωσαν. Το laptop ήταν σε κατάστημα ACS (40 χιλιόμετρα μακρυά από μένα) με την εντολή θα περάσουν να το πάρουν. Δλδ καμία ενημέρωση και το laptop έμεινε εκεί...

Πήρα τηλ στην Alfanet κ μου είπαν ότι είναι έτοιμο και μου έστειλαν. Πάω να το πάρω, πληρώνω αντικαταβολή 30 ευρώ (αντί για 200+ που θα έπρεπε να ήταν). Το ανοίγω και τι να δω... ακριβώς όπως τους το είχα στείλει, καμία δουλειά πάνω στο laptop, ΤΙΠΟΤΑ!!!!

2 μήνες εκεί, παραμύθι άπειρο, καμία εργασία και νταβατζιλίκι 30 ευρώ για τον "κόπο" τους...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!.. ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που έχει πάρε δώσε μαζί τους..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις κάποιον να μπορείς να εμπιστευτείς ότι θα σου πεί τα πράγματα όπως είναι: και τι έχει το λάπτοπ και τι μπορεί να κάνει και πόσο θα βγει και στο τέλος τι έκανε ακριβώς, πόσο κόστισε τι και τέτοια.

Επίσης θεωρώ πολύ μεγάλη ντροπή να μου φέρει κάποιος λάπτοπ που είτε λόγω τεχνολογικής απαρχαίωσης, είτε λόγω φθοράς δε θα πάει μακρυά και παρόλ' αυτά να πω "ναι, φυσικά και διορθώνεται" για να φάω τα λεφτάκια του άλλου.

ΥΓ: Η πιο απίστευτη περίπτωση ήταν όταν μου έφεραν λάπτοπ HP του 1999 με 128MB (!) SDRAM για να το αναβαθμίσω και να περάσω Windows XP για σερφάρισμα και word κι επέμεναν ότι θα πάει καλά για τη χρήση αυτή :P

Δημοσ.

Να διορθώσω ότι τελικά δε μου το έστειλαν όπως το είχα στείλει, αλλά ακόμη χειρότερα. 

Όπως το παρέλαβα από την ACS, το έστειλα κατευθείαν σε άλλη εταιρία (με δωρεάν διάγνωση κιόλας!!!) και μου είπε ότι όταν το άνοιξαν ότι έχει κομμένη καλωδιοταινία, την οποία την είχα ήδη πληρωμένη στην ΑΛΦΑΝΕΤ και υποτίθεται ότι θα πλήρωνα μόνο την οθόνη...

αα επίσης μου είπαν και καλύτερη τιμή. Τώρα το μόνο που μένει είναι να επισκευαστεί και φυσικά να πάρει λιγότερο από δύο μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...