Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παπάρια, δε συμφέρει. Απλώς δεν ξέρεις ποτέ που θα πάει το αίμα σου, χθες που χα ξαναπάει να δώσω ήταν και ένας μπάτσος εκεί που είχε πάει γιατί μια συνάδελφός του χρειαζόταν αίμα. Εκεί σε πιάνει λίγο το ιδεολογικό σου, λες το δικό μου το αίμα, που κρατάει ζωντανό ΕΜΕΝΑ, να πάει τώρα στην τέτοια; Αλλά τι να κάνεις, έτσι πάνε αυτά, σήμερα αυτή, αύριο η γλυκειά μας μανούλα, μεθαύριο εμείς, καλό είναι να 'χουμε καβάτζες.
Toxoman_UK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης να πούμε ότι αν είσαι άνδρας κ έχεις κάνει σέξ με άνδρα έστω κ μια φορά το τελευταίο 1 χρόνο or something αποκλείεσαι από την αιμοδοσία στην Ελλάδα κ σε μια λίστα κουλών χωρών,ανεξάρτητα από την ομάδα αίματος. Ραιτ είμαι γκέι άρα στανταράκι έχω έιτζ.Ζωάδια να πούμε.
salonika91 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παπάρια, δε συμφέρει. Απλώς δεν ξέρεις ποτέ που θα πάει το αίμα σου, χθες που χα ξαναπάει να δώσω ήταν και ένας μπάτσος εκεί που είχε πάει γιατί μια συνάδελφός του χρειαζόταν αίμα. Εκεί σε πιάνει λίγο το ιδεολογικό σου, λες το δικό μου το αίμα, που κρατάει ζωντανό ΕΜΕΝΑ, να πάει τώρα στην τέτοια; Αλλά τι να κάνεις, έτσι πάνε αυτά, σήμερα αυτή, αύριο η γλυκειά μας μανούλα, μεθαύριο εμείς, καλό είναι να 'χουμε καβάτζες. ΘΕΟΣ!!! ax0ax0ax0ax0ax00ax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα