Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής σήμερα freezare, κολλησε το ποντικι και η εικόνα, και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πατήσω το reset. Αυτό το έπαθε χωρίς να έχω κάποια βαριά εφαρμογή ανοιχτή, είχα μόνο προγράμματα του στυλ firefox, thunderbird, msn.

Στην αρχή πίστευα πως έφταιγε το easytune6 της gigabyte στο οποιο είχα βάλει προχθές να ανεβάζει τις στροφές του cpu φαν πιο πριν απο το default, οχι πως αυτό θα το επηρέαζε αλλα μπορει το συγκεκριμένο πρόγραμμα να πείραξε και κάτι άλλο αφού είναι oc utility. Βέβαια το έχω εγκατεστημένο εδώ και καιρό και εγω δεν έχω πειράξει τίποτα σε θέμα oc.

Οπως και να χει το πήγα στο default πάλι αλλα αργότερα ξαναφρίζαρε, πάλι σε φάση browsing. Συνολικά το έπαθε αυτό τρεις φορές, μπορώ να δω σε κάποιο log τι δημιούργησε το πρόβλημα του freeze; Και γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις ποιοι είναι οι συνήθεις ύποπτοι;

edit: το έπαθε τέταρτη φορά με το που πήγα να ανοίξω το θρεντ. Σήμερα έκανε update ο flash player και κάθε φορά που κολλάει είμαι στον firefox οπότε δίνω μια πιθανότητα και σ αυτο. Οπως και να χει έκανα restore μια βδομαδα πισω και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...