matsangos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μαζεύεται αυτό το μπουρδέλο-κοινωνία άραγε;Μέχρι πόσο κάτω ακόμα; Μπόταση δίπλα απ'τη Δέσποινα ένα πρεζάκι καταπληγιασμένο με εμφανή συμπτώματα καρπόζι στα σκαλάκια καθισμένο ανακάτευε σε ένα καπάκι κοκακόλας το σταφ και δίπλα το σέο έτοιμο για γέμισμα. Ήταν πανωκάτω δώδεκα χρονώ,θηλυκό,κατάμαυρα μαλλιά,πάνγλυκο προσωπάκι απ' τους αγγέλους του Μιχαλάτζελο κατεβασμένο,η κόρη που θα θέλαμε νάχουμε όλοι,λινκ των μύχιων συναισθηματικών προσδοκιών μας... ...αν ήταν διαφορετικά τα πράματα... Δεν πήρα φωτόζ,πλήγιασα απλά τη μνήμη μου προσπαθώντας να συγκρατήσω την εικόνα της. Άντε και Καλή Ανάσταση μάγκες.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Νέα Υόρκη αρχές της δεκαετίας του '80 30 χρόνια μετά είναι μέσα στην κυρίλα
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Νέα Υόρκη αρχές της δεκαετίας του '80 30 χρόνια μετά είναι μέσα στην κυρίλα Ντριμ ον, μπεϊμπι. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ντριμ ον, μπεϊμπι. θα έλεγα Αμβούργο, αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο την ΝΥ από την τηβή
viper2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μαζεύεται αυτό το μπουρδέλο-κοινωνία άραγε;Μέχρι πόσο κάτω ακόμα; Μπόταση δίπλα απ'τη Δέσποινα ένα πρεζάκι καταπληγιασμένο με εμφανή συμπτώματα καρπόζι στα σκαλάκια καθισμένο ανακάτευε σε ένα καπάκι κοκακόλας το σταφ και δίπλα το σέο έτοιμο για γέμισμα. Ήταν πανωκάτω δώδεκα χρονώ,θηλυκό,κατάμαυρα μαλλιά,πάνγλυκο προσωπάκι απ' τους αγγέλους του Μιχαλάτζελο κατεβασμένο,η κόρη που θα θέλαμε νάχουμε όλοι,λινκ των μύχιων συναισθηματικών προσδοκιών μας... ...αν ήταν διαφορετικά τα πράματα... Δεν πήρα φωτόζ,πλήγιασα απλά τη μνήμη μου προσπαθώντας να συγκρατήσω την εικόνα της. Άντε και Καλή Ανάσταση μάγκες.
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ήταν πανωκάτω δώδεκα χρονώ,θηλυκό,κατάμαυρα μαλλιά,πάνγλυκο προσωπάκι απ' τους αγγέλους του Μιχαλάτζελο κατεβασμένο,η κόρη που θα θέλαμε νάχουμε όλοι,λινκ των μύχιων συναισθηματικών προσδοκιών μας... Άλλος τρυπάει, άλλος πετάει.
slipknot Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 12 χρονών ε; Η φωνή της δηλαδή θα έμοιαζε με... http://www.youtube.com/watch?v=O1HiDokRJzU
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 @matsangos μην σε παραξενεύει φίλε μου , ο κόσμος μας είναι πολυ πιο σκληρός απ'οτι πιστεύουν οι περισσότεροι , ακόμα και αυτή η εικόνα είναι κάτι πολύ soft οταν εχεις δει άλλα και άλλα, όσο κυνικό και αν ακούγετε. @slipknot πω τραγουδάρα ρε φίλε , κόλλησα τώρα , τι μου το θύμησες και το είχα ξεχάσει
matsangos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Άλλος τρυπάει, άλλος πετάει. Σ' αρέσει μωρή;Έχω κι άλλα. Άμα προλάβω.
slipknot Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 @slipknot πω τραγουδάρα ρε φίλε , κόλλησα τώρα , τι μου το θύμησες και το είχα ξεχάσει Με λύπη διαπίστωσα πως ο ανεπίσημος ύμνος του Μπλα Μπλα έχει καιρό να ακουστεί. Ας γίνει το play button αφορμή να θυμηθούμε παλιές και όμορφες μέρες.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Με λύπη διαπίστωσα πως ο ανεπίσημος ύμνος του Μπλα Μπλα έχει καιρό να ακουστεί. Ας γίνει το play button αφορμή να θυμηθούμε παλιές και όμορφες μέρες.
kuzko21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Τι ειναι σεο και καρποζι? Λόγια της πιάτσας. οχι σοβαρα τωρα , τι ειναι ? απο τα συμφραζομενα σεο = συριγγα το καρποζι με προβληματιζει λιγο...καμια αρρωστια θα ειναι αλλα ξερει κανας αλλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα