Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 αλλα το θέμα που εχεις ανοίξει ειναι για το amazon. οταν μπηκαν οι 2 ψηφοι η ωρα ηταν 4.30+, το θεμα εχει παει ηδη "αλλου" και απο την πλευρα μου απο τις 3.05, και αλλαξα και τον τιτλο στις 3.55 οποτε και επισημα δεν ηταν για το αμαζον οταν ψηφιστηκε ως χαλια. (μπορει να ειναι και ενας που εχει δυο λογαριασμους - δεν ειναι λιγο περιεργο το οτι 2 ωρες μετα, μεσα σε 2 λεπτα βρεθηκαν 2 ατομα να ψηφισουν με το απολυτο μηδεν και κανεις αλλος δεν σκεφτηκε στα υπολοιπα 118 λεπτα να ψηφίσει; ) Δεν με χαλανε οι καφροι αλλα το οτι τους θελουν (η απλα τους αφηνουν) εδω μεσα. Ας τους χαιρονται. Αν δεν ενδιαφερθεις για το μαγαζι σου κλαφτα. Αλλα αυτο πρεπει να ενδιαφερει αυτους που το εχουν και οχι εμας. Κλαιν λοιπον, αφου το εχουν οι ιδιοι κλαιν-μενο.
sintalkas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά αν κατάλαβα καλά αν βάλω το κουπόνι θα πάρω το ps3 από 299 ,μόνο 188? Μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία για το πως το παίρνω σε αυτή τη τιμή μιας και δεν κατάλαβα?
astymagos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 οταν μπηκαν οι 2 ψηφοι η ωρα ηταν 4.30+, το θεμα εχει παει ηδη "αλλου" και απο την πλευρα μου απο τις 3.05, και αλλαξα και τον τιτλο στις 3.55 οποτε και επισημα δεν ηταν για το αμαζον οταν ψηφιστηκε ως χαλια. (μπορει να ειναι και ενας που εχει δυο λογαριασμους - δεν ειναι λιγο περιεργο το οτι 2 ωρες μετα, μεσα σε 2 λεπτα βρεθηκαν 2 ατομα να ψηφισουν με το απολυτο μηδεν και κανεις αλλος δεν σκεφτηκε στα υπολοιπα 118 λεπτα να ψηφίσει; ) Δεν με χαλανε οι καφροι αλλα το οτι τους θελουν (η απλα τους αφηνουν) εδω μεσα. Ας τους χαιρονται. Αν δεν ενδιαφερθεις για το μαγαζι σου κλαφτα. Αλλα αυτο πρεπει να ενδιαφερει αυτους που το εχουν και οχι εμας. Κλαιν λοιπον, αφου το εχουν οι ιδιοι κλαιν-μενο. εγω τα έβαλα τα αστερακια μου..αντε παντα τέτοια..
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εγω τα έβαλα τα αστερακια μου..αντε παντα τέτοια.. Τελευταιο ηταν...
manosfp Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εγω σου έβαλα μονάδα γιατί έχεις μέρες να επικοινωνησεις. Sent from my iPhone using Insomnia
lionheart75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 offtopic Αν και δεν είναι της παρούσης, @Μatrixxx έχουν ξαναειπωθεί (γραφτεί) αυτά που λές στο πρόσφατο παρελθόν αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Βέβαια υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές όπως λέει η λαική μας ρήση... ontopic Το 5άστερο πάντως το έριξα και εγώ (όπως και στην fuji F80 Exr στο προηγούμενο τόπικ) καθώς ΕΙΝΑΙ πολύ καλή προσφορά. Όσο αφορά το amazon, εγώ προσωπικά πρώτα κοιτάω πλέον εκεί για κάτι που θέλω και μετά αλλού, αν δεν είναι διαθέσιμο ή σε συμφέρουσα τιμή (σπάνια). Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να είναι κάτι σε προσφορά για να ψωνίσει κάποιος απο amazon αφού οι τιμές είναι τις περισσότερες των περιπτώσεων απο χαμηλότερες έως πολύ χαμηλότερες σε σχέση με εδώ. Μεταφορικά ώς γνωστόν απο 25 λίρες και πάνω δεν παίζουν για Ελλάδα και το έχεις στην πόρτα σου σχεδόν πάντα σε μία βδομάδα ή και λιγότερο (αν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα και δεν συμπέσει εορταστική περίοδος ή ΣΚ). Επίσης το skroutz δεν είναι πανάκεια, αποτελεί ΜΟΝΟ μηχανή σύγκρισης τιμών με την εγχώρια αγορά (που και αυτό δεν το κάνει απόλυτα σωστά πολλές φορές), μιας και η διαθεσιμότητα στα καταστήματα σε αρκετές περιπτώσεις είναι κλάφτα ενώ σε άλλες λειτουργούν απλά σαν κράχτες για ντόρο και μια καλύτερη θέση στην βαθμίδα του skroutz. Πρόσφατο παράδειγμα η χτεσινή προσφορά με την Inno3D GTX470 στα 99€ που δεν ήταν διαθέσιμη, τι έκπληξη .... Στο amazon δεν παίζουν αυτά που συμβαίνουν εδώ, ότι βλέπεις διαθέσιμο υπάρχει άμεσα για αγορά στην τιμή που βλέπεις + το επιπλέον ΦΠΑ για Ελλάδα (πολλές φορές αναφράφοντας και το υπόλοιπο των διαθέσιμων τεμαχίων αν είναι περιορισμένος) ενώ ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αλλά κατόπιν παραγγελίας έρχεται όταν παραλειφθεί απο αυτούς και μάλιστα στην τιμή της παραγγελίας και όχι στην νεότερη συχνά αυξημένη τιμή. Εκτός και αν η νεότερη τιμή είναι χαμηλότερη της παραγγελίας, οπότε το παίρνεις στην νέα χαμηλότερη τιμή. Η κάρτα επιβαρύνεται με το ποσό όταν το προιόν είναι διαθέσιμο για αποστολή, όχι νωρίτερα κατά την παραγγελία. Όσοι πάλι έχει χρειαστεί να επιστρέψουν προιόν ξέρουν τι εστί amazon. Άμεσοι - γρήγοροι και χωρίς πολλά -πολλά ούτε και καραγκιοζηλίκια με τις αναγραφόμενες τιμές στο πιστωτικό που συμβαίνει εδώ. Που συμβαίνουν αυτά εδώ για να τα προτιμήσω οέο? Χίλιες φορές λοιπόν να πάρω απο amazon οτιδήποτε ψάχνω την δεδομένη χρονική στιγμή παρά απο εδώ. Μόνο στην περίπτωση που η εγχώρια τιμή είναι ίδια ή (χαμηλότερη?) του amazon, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά θα έλεγα, αντιθέτως. Αυτοί λοιπόν που δεν γουστάρουν αναρτήσεις απο amazon ας πρόσεχαν, τι να κάνουμε. Ας εξισωθούν σε αντίστοιχο επίπεδο οι τιμές και οι υπηρεσίες στην πλειονότητα των εγχώριων καταστημάτων (και όχι μόνο σε απειροελάχιστα καταστήματα) να τους προτιμήσουμε & να τους στηρίξουμε. Έως τότε ας είναι καλά το amazon και κατά το δοκούν το ebay. Προσφορές απο κεί θα εξακολουθούν να ανεβαίνουν είτε γουστάρουν κάποιοι - είτε όχι. Εκτός και αν επίσημα απαγορευτεί η ανάρτηση τους απο τους ιθύνοντες του forum.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εγω σου έβαλα μονάδα γιατί έχεις μέρες να επικοινωνησεις. Αφου δεν προλαβαινεις ουτε να... κλαιν ρε συ τι "γκρινιαζεις"; Ουτε γκομενα να ησουν δε θα ηθελες τοσο "κυνηγι"... (αχ αυτο το χουμορ σου - καποιοι θα πιστεψουν οτι το εκανες εσυ )
beez Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 matrixx σε βρισκω λιγο υπερβολικο. απο τη στιγμη που φαινετε ποιος εχει ανοιξει το τοπικ τα αστερακια δεν παιζουν ρολο. για τον φιλο που ρωτησε τα 320 γιγα και uncharted 3 αξιζουν τα 35 ευρώ παραπανω - ας κοιταξει ποσο πωλειτε το UC3 αυτη τη στιγμη στην ελλαδα.
pedrojay Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 beez ευχαριστώ για την απάντηση.Είδα πόσο έχει το παιχνίδι,αλλά μπορείς να το πάρεις και δανεικό,μεταχειρισμένο,νοικιασμένο.Τα 320GB αξίζουν για κάποιον που δεν είναι hardcore gamer ή και τα 160 είναι οκ? Γιατί αν δεν αξίζουν καλύτερα να πάω με τα ίδια χρήματα στο πακέτο με την τιμονιέρα ή στην οικονομική λύση που έχει μόνο το DS3 έξτρα.
tool1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πολυ καλες τιμες ειδικα το πσ3 κ το βιτα. Το βιτα το θελω αλλα δεν θυσιαζω το αρνι κ το τραπεζι του πασχα για να το παρω. ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΑΛΑΚΕΣ. Πηρε κανενας τιποτα ή τα κοιταμε μονο?
Narayan Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 beez ευχαριστώ για την απάντηση.Είδα πόσο έχει το παιχνίδι,αλλά μπορείς να το πάρεις και δανεικό,μεταχειρισμένο,νοικιασμένο.Τα 320GB αξίζουν για κάποιον που δεν είναι hardcore gamer ή και τα 160 είναι οκ? Γιατί αν δεν αξίζουν καλύτερα να πάω με τα ίδια χρήματα στο πακέτο με την τιμονιέρα ή στην οικονομική λύση που έχει μόνο το DS3 έξτρα. Αν αρχίσεις να κάνεις εγκαταστάσεις παιχνιδιών στο σκληρό δίσκο τότε σύντομα θα σου τελειώσουν τα 160GB. Το Metal Gear Solid 4 π.χ. θέλει υποχρεωτικά εγκατάσταση 30GB στον δίσκο, το Gran Turismo 5 40GB κ.ο.κ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ευχαριστω για την φιλοφρονηση beez αλλα μη νομιζεις οτι ολοι κοιτουν ποιος ανοιξε ενα θεμα, επισης οι περισσοτεροι δεν ξερουν ποιος ειναι ο καθενας και τι γραφει. Τα αστερακια καποιους θα τους κανουν να μπουν σε ενα θεμα καποιους θα τους αποτρεψουν. Σκεφτηκα και αλλαξα τον τιτλο ωστε να προλαβουν ολοι "να παρουν πρεφα" τις απιστευτες και πρωτοφανεις τιμες του ελεκτρο σε 5-10 προιοντα (μιας και ειναι σιγουρο οτι δεν θα κρατησουν πολυ). Καποιοι λοιπον (ενας η δυο) εκαναν αυτο που εκαναν ειτε απλα επειδη δεν σκεφτονται τους αλλους και κανουν οτι τους κατεβει ή απο σκοπιμοτητα προφανως. Πχ να προλαβουν να ψωνισουν κοψοχρονια ωστε μετα να τα πουλησουν; (μια πιθανοτητα ειναι αυτο). Δεν θα κατσω να σκεφτω και να παραθεσω αλλες 5-10 πιθανες εξηγησεις δινοντας μεγαλη αξια στην... ενεργεια τους. Μπορει να ηταν απλα και προσωπικη επιθεση για τον α η β λογο. Απλα κουραστηκα να διαβαζω θεματα απο επαγγελματιες με η χωρις εισαγωγικα. Βλεπουμε σχεδον καθημερινα μετριοτατες "προσφορες" που οι ιδιοι που τις ανοιγουν πετανε και ενα πενταστερο στο δευτερολεπτο. Μεσα απο τις αναρτησεις τους εκεινες πετανε και διαφημισεις πλαγιως, ποτε με λινκ direct με το προιον και καλα, ποτε στα λινκ που εχουν στην υπογραφη τους. Ειναι τοσα τα στραβα που βλεπω που σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερβολικος. Δεν ειναι μονο το σημερινο συμβαν, αυτο ηταν απλα η αφορμη να "αντιδρασω". Αν λοιπον εγω που ειμαι ενα απλο μελος διακρινω ολα αυτα (και ειμαι σιγουρος και πολλοι αλλοι) δεν θα επρεπε να τα βλεπουν πρωτα απο ολους αυτοι που μπορουν να επεμβουν και να τα περιορισουν αν οχι εξαλειψουν; Εκει ειναι η απογοητευση μου και οχι για τον καθε τυχαρπαστο, η οπως τους ειπαν τα παιδια πριν, τον καθε καφρο κομπλεξικο ή δεν ξερω τι αλλο. Αυτοι στο τελος-τελος εχουν τη συμπονια μου. Το συμπερασμα ειναι τελικα οτι μεγαλη αξια και σημασια δινουμε πολλες φορες σε εναν χωρο, δεν αξιζει να αναλωνομαστε. Αυτα απο μενα, ας ξαναγυρισουμε ον τοπικ.
john_shadow Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Παιδιά εγώ επειδή ψαχνόμουν το χτύπησα το PS3 με το δεύτερο μοχλό Μπράβο στον φίλο που μας έδωσε την προσφορά!
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 καλυτερα το 320 να παρεις με 2ο μοχλο.εδω μιλαμε για προσφορες και εσιες ασχοληστε ποιος εγραψε τι και αν βαθμολογησε...ημαρτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα