Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το παρακάτω σκέφτηκα στην αρχη να το γράψω στο "μικρές απορίες, σύντομες απαντήσεις", αλλά επειδή φοβάμαι πως οι απαντήσεις ισως να μην ειναι τόσο σύντομες το αφήνω εδω στη κρίση των mods Μια ερώτηση περί ιστορίας λοιπόν. Ξέρει κανεις αν γράφτηκαν ποτέ βιβλία (Ελληνικά ή ξένα) το οποία να "απαντάνε" στον Φαλμεράυερ και στο γνωστό βιβλίο του "Περί της καταγωγής των Ελλήνων" στο οποίο ουσιαστικά απορριπτει την βιολογικη συνέχεια αρχαίων με νέους Ελλήνς ενω συγχρονως εκσλαβίζει τους Ελληνες από τον 10ο αιώνα μ.Χ. και μετά. Παρακαλώ θα ήθελα ή βιβλίο ή απλά πηγές που να αναφέρουν με αποδείξεις τις αντιθέσεις προς τα επιχειρήματα και την αντίκρουση προς τη θεωρία που προέβαλε ο συγκεκριμένος ερευνητής.
linuslost Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Λογικο ειναι με το περασμα των αιωνων πολλες φυλες να εχουν ''δανειστει στοιχεια'' απο αλλες φυλες... Για παραδειγμα σιγουρα οι κατοικοι που ζουν σημερα στην Ισπανια δεν ειναι 100% ιδιοι με αυτους που ζουσαν εκει πριν 2000 χρονια,μιας και πολλοι λαοι,αναμεσα και οι Αραβες περασαν για πολλους αιωνες απο εκει... Τωρα σιγουρα και εδω θα υπηρξαν παρομοια θεματα (τα ξερω απο την επιρροη που υπαρχει στην περιοχη στην οποια ειναι το χωριο μου) αλλα οχι οτι ειμαστε και ολοκληρωτικα σλαβοι...!
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Παρακαλώ θα ήθελα ή βιβλίο ή απλά πηγές που να αναφέρουν με αποδείξεις τις αντιθέσεις προς τα επιχειρήματα και την αντίκρουση προς τη θεωρία που προέβαλε ο συγκεκριμένος ερευνητής. Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις;
Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις; Εγραψα.. Ξέρει κανεις αν γράφτηκαν ποτέ βιβλία (Ελληνικά ή ξένα) το οποία να "απαντάνε" στον Φαλμεράυερ Αν υπάρχουν!
Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εν τέλη η ιστορία πολλές φορές δε μπορει να αποδειχθεί με ιστορία αλλά με βιολογία. Να ευχαριστήσω τον φίλο που έκανε το κόπο και μου έστειλε τη παρακάτω έρευνα Ανθρωπολογικά Στοιχεία για τη Θεωρία του Φαλμεράυερ του Διηνέκη Ποντικού Οκ έχει αποδειχθεί οτι τελικά είμαστε Ελληνας με τα όλα μας. Ναι κανεις δε μπορει να αμφισβητεί την Ελληνικότητά μας!!! Ευελπιστώ να αποδειχθει πως είμαστε και πολιτισμένοι
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 τέλοσπάντων, η επιστήμη ενηλικιώθηκε πια από τότε και αποφεύγει να ασχολείται με μαλακίες
Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 τέλοσπάντων, η επιστήμη ενηλικιώθηκε πια από τότε και αποφεύγει να ασχολείται με μαλακίες Ε ειναι και το πως το θέτεις αυτο βέβαια Έχει πλάκα πάντως. Σε έρευνα που έκανα σε βιβλία και στο διαδύκτιο υπάρχει τρομακτικά μεγάλο ποσοστό κόσμου που δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον πολιτισμένο Αρχαίο Ελληνα. Ουσιαστικά η έρευνα που έκανα μου έδειξε πως ποσοστό των σημερινών Ελλήνων, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να βρισκονται σε μια μίζερη κατάσταση, να μην έχουν καμία απολυτως σχέση με το βιολογικο παρελθόν τους και να κοροιδευουν ειρωνικά όσους υποστηρίζουν πως ναι, δυστηχως προερχόμαστε από αυτους. Πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση η συγκεκριμένη αντίληψη. Σε φάση που θα ήθελα να κάνω το διδακτορικό μου πάνω σε αυτές τις αντιλήψεις :-P
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 τέλοσπάντων, η επιστήμη ενηλικιώθηκε πια από τότε και αποφεύγει να ασχολείται με μαλακίες Γι'αυτό το γύρισε στα boob jobs και στα botox.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 η επιστήμη είπαμε, όχι η συντεχνία των γιατρών
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επιστήμη είναι και αυτό, άλλο το ότι δεν μας αρέσει η πραγματικότητα.
Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επιστήμη είναι και αυτό, άλλο το ότι δεν μας αρέσει η πραγματικότητα. Eδω κάνουμε προσπάθειες να αμφισβητήσουμε τη γλώσσα και την εθνικότητά μας. Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ. Ειδικά όταν πουλάμε ιστορία
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 έννοιες όπως εθνικότητες κτλ είναι αρκετά φλου και άνευ σημασίας ώστε να μην επιδέχονται επιστημονικής ανάλυσης. Εδώ καλά-καλά δε έχουν καταλήξει στην έννοια του βιολογικού είδους, που θα περίμενε κανείς να 'ναι φιξ...
zeniath Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Του άλλους λαούς τους ρώτησες αν θέλουν να είναι ίδιοι με σένα;
Cossutius. Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Του άλλους λαούς τους ρώτησες αν θέλουν να είναι ίδιοι με σένα; Βασικά κάνουν τρομερή προσπάθεια να αποκτήσουν ενα μέρος της ιστορίας που πρακτικά είναι του έθνους που ανήκω εγω. Σίγουρα ομως δεν επιθυμούν να αποκτήσουν στην ιστορία τους και τη τελευταια 30ετία της χώρας μου Εδώ καλά-καλά δε έχουν καταλήξει στην έννοια του βιολογικού είδους, που θα περίμενε κανείς να 'ναι φιξ... Αν θες γινε λιγο πιο σαφης εδω βρε γιατι δε σε έπιασα (τι εννοεις λέγοντας..βιολογικο είδος?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα