Προς το περιεχόμενο

DDR3 1600 8 gb Komputerbay 32E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπες την γνωμη σου(η οποια αφορουσε κυριως ddr3 2000+ σε 6,8 banks,δηλαδη ενα 5% των pc).Ειπαμε τη δική μας(η οποια αφορουσε φυσιολογικές μνημες,για το 95% των υπολογιστων).

Πριν κατηγορησες εμενα οτι δε θελω να ακουω αλλη αποψη...

Οποιος διαβαζει τα μυνηματα καταλαβαινει εαν και εσυ δεχεσαι να ακουσεις την αλλη αποψη :)

Η αληθεια ειμαι σιγουρος οτι ειναι στη μεση.Αλλά προσωπικά δε θα ακουσω εσενα,όπως και εσυ δε θα ακουσεις εμενα ή τον αλλο φιλο :)

Θα παρακαλέσω όλους (και εμενα) να αφησουμε τον κοσμο να διαλεξει μονος του τι θα κανει (αν και δε νομιζω οτι οι τελευταιες 2 σελιδες τον βοηθησαν καθολου).

Το ποιος ειχε δικιο ή οτι αλλο μπορει οποιοσδηποτε να το κρινει διαβαζοντας τα μυνηματα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι for future reference αυτοί που κλαίγονταν @ amazon ότι οι μνήμες δεν παίζουν 8-8-8-24 @ 1600 @ 1.5V έχουν δίκιο :)

Οι μνήμες παίζουν απόλυτα σταθερά:

1600 @ 8-9-8-24 @ 1.5V

1866 @ 9-11-9-28 @ 1.6V

διαλέγετε και παίρνετε :)

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρω πανασχημες τις corsair vengeance αλλά αυτο ειναι προσωπικό θεμα..Οπως και να χει δεν διαλεγουμε με βαση την εμφανιση..Η ψυκτρα τους ειναι μια απλη κλασσικη ψυκτρα στις komputerbay..Ουτε κατι ιδιαιτερο,ουτε κατι ασχημο.Η φωτογραφιά τις αδικει παντως..

Δημοσ.

40,56 με free super saving τελικη και υπάρχουν ακόμη απο αγγλικό αμαζόνιο.

In stock.<br style="font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; ">Sold by KOMPBAY and Fulfilled by Amazon.

η αρχικη τιμή της προσφοράς ερχόταν στα 30 με μεταφορικά μέσα;

ξέρουμε τι τσιπάκι φοράνε;Κάπου πήρε το μάτι μου για samsung αλλα δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εχει αναφερθει και πιο πριν(και στο αρχικο)..Ηταν δεκα κομματια και δινονταν για 26 λιρες δηλαδη για 31.5 ευρω,μαζι με μεταφορικα. Καποια στιγμη τα κομματια τελιωσαν και η τιμη ξαναπηγε στην κλασσικη των 32 λιρων,οπως και αναφερθηκε εδω..Τα κανει αυτα το amazon οταν εχει λιγα κομματια..

Στις 32 λίρες(39 ευρω και οχι 40.5...μη βαλεις το amazon να κανει τη μετατροπη δε συμφερει) μαλλον δεν αξιζει μιας και ανα καιρους μπαινουν αλλες στο amazon με 33 λιρες. Λιγη υπομονη χριεαζεται απλως..

Οσο για το τι ειναι,μη περιμενεις να σου πουμε κατι παραπανω..Ο μονος τροπος ειναι να βγαλουμε την ψυκτρα και να δουμε ,αλλα προσωπικά δε θελω να χασω την εγγυηση.

Δημοσ.

...

Οσο για το τι ειναι,μη περιμενεις να σου πουμε κατι παραπανω..Ο μονος τροπος ειναι να βγαλουμε την ψυκτρα και να δουμε ,αλλα προσωπικά δε θελω να χασω την εγγυηση.

Δεν χρειαζεται να ξηλωνεις ψυκτρες, τρεξε το speccy (ή οποιοδηποτε διαγνωστικο utility, αυτο βολευει για γρηγορο portable) και θα δεις στην κατηγορια ram τι τσιπακια φορανε.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ξηλωνεις ψυκτρες, τρεξε το speccy (ή οποιοδηποτε διαγνωστικο utility, αυτο βολευει για γρηγορο portable) και θα δεις στην κατηγορια ram τι τσιπακια φορανε.

Νομιζω οτι και μονο η ημερομηνια εγγραφης μου στο φορουμ δειχνει οτι δεν ειμαι τοσο newbie,ωστε να μην εχω κοιταξει ενα cpuz τουλαχιστον:)

Φυσικα εχω τσεκαρει σε 2 διαγνωστικά και δεν βγαζει τιποτα για τη μαρκα..Δοκιμασα και το speccy και μια απο τα ιδια.. Οποτε οπως ειπα και πριν ο μονος τροπος ειναι βγαλσιμο της ψυκτρας(και αν γραφει κατι,επειδη στη φωτογραφια στο amazon στις μνημες που ειναι χωρις ψυκτρα τα τσιπακια γραφουν Komputerbay)

Οσο για το περιεργο που λεει ο φιλος salvation τι να πω..Προσωπικά 4 dimm εχω παρει και ειναι μια χαρα.Τα πρωτα ενα εξαμηνο και τα δευτερα λιγες μερες..

Οι χρηστες που ποσταρουν μεμονομενα πηραν ελλατωματικες μνημες εξαρχης. Για αυτο και στην αρχη του thread ειπαμε οτι καλο ειναι να γινει ενα memtest..

Δηλαδη ελλατωματικές παρτιδες δεν εχει καμια εταιρια...?

Προφανως και εχουν και αν πεσεις πανω σε μια τετοια και δεν ειναι και γνωστη η μαρκα λες πωπω μουφα...Αν ειναι γνωστη λες...ε ετυχε :)

Σιγουρα οι γνωστες εταιριες κανουν καλους ελεγχους. Αλλα απαξ και μια μνημη δουλευει οι πιθανοτητες να χαλασει είναι ιδιες με οποιες αλλες..

Και προφανως οι καλες κριτικες στο 90-95% των πελατων δειχνουν κατι.Οι 90% δεν εχουν κανενα θεμα.Οι υπόλοιποι 10% εχουν. Σε συνολο 170 χρηστων(Σε αλλες μνημες Komputerbay http://www.amazon.co.uk/Komputerbay-DDR3-SODIMM-1066Mhz-Apple/product-reviews/B0031GNYBW/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1) νομιζω οτι το δειγμα ειναι αρκετα καλο. Προσωπικά θα βασιστω σε αυτο το δειγμα και οχι σε ενα μυνημα εδω,ενα ποιο κει κλπ...

Φυσικα αν η διαφορα τιμης ειναι ελαχιστη δεν αξιζει να μη παρεις επωνυμες.Αν ειναι μεγαλη ομως ..το σκεφτεσαι..Και αυτες φαινεται να ειναι καλη επιλογη..

Οταν και αν χαλασουν τα ξαναλεμε :)

Δημοσ.

-Όλες οι εταιρίες βγάζουν ελαττωματικές παρτίδες.

-Τα "Μac forums" παίζει να είναι ότι το χειρότερο για hw συμβουλές ( "Chinese shit" LMAO, για να γυρίσουμε μία να διαβάσουμε τι γράφει το iPhone μας από πίσω ;) )

-Οι μνήμες είναι μία χαρά, τσέκαρα και δεύτερο σετάκι, απλά αν είναι πολύ άπειρος χρήστης θα ταλαιπωρηθεί από το "χαζό" SPD και θα πρέπει να βάλεις manual τα νούμερα που είπα παραπάνω.

-Οι μνήμες είναι far from "οι χειρότερες μνήμες της αγοράς"

22676493.jpg

My 2 cents :)

Δημοσ.

Με αλλα λογια εχουμε 8 dimm στα 8 komputerbay που παιζουν αψογα..

Και ενα φιλο με 2 στις 2 corsair που επαιξε προβλημα :)

Οι παρτίδες που λεγαμε :)

Απλως στη μια περιπτωση λεμε ε corsair ειναι ετυχε..

Ενω στην αλλη περιπτωση ψαχνουμε τους 10-100-1000 που ειχαν προβλημα και λεμε πωπω μαπα το καρπουζι..Scumms Κλπ :)

Δημοσ.

Νομιζω οτι και μονο η ημερομηνια εγγραφης μου στο φορουμ δειχνει οτι δεν ειμαι τοσο newbie,ωστε να μην εχω κοιταξει ενα cpuz τουλαχιστον:)

Φυσικα εχω τσεκαρει σε 2 διαγνωστικά και δεν βγαζει τιποτα για τη μαρκα..Δοκιμασα και το speccy και μια απο τα ιδια.. Οποτε οπως ειπα και πριν ο μονος τροπος ειναι βγαλσιμο της ψυκτρας(και αν γραφει κατι,επειδη στη φωτογραφια στο amazon στις μνημες που ειναι χωρις ψυκτρα τα τσιπακια γραφουν Komputerbay)

κανενα προβλημα, ειπα μηπως κ δεν το ξερεις.

αλλα απο περιεργεια, τι ακριβως σου βγαζει για τις μνημες, οταν κανεις κλικ πανω στην κατηγορια ram κ δειχνει λεπτομερειες?

εχω τρεξει το speccy σε δεκαδες PC και δεν εχει τυχει να μην λεει κατιτις.

Κανε copy-paste εδω, μηπως σε βοηθησουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...