Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί κανείς δεν παντρεύτηκε μέχρι δεύτερη ξάδελφη. Από τρίτη και πάνω.

οι γυφτοι παντρευονται ακομα και πρωτα ξαδερφια

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι γυφτοι παντρευονται ακομα και πρωτα ξαδερφια

Γι αυτό βγαίνουν και όπως βγαίνουν. Δεν έχω κάτι με τους γύφτους αλλά σα φυλή δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό (σωματικά, διανοητικά, κλπ).

Δημοσ.

Πάντως στην Ελλάδα η νομοθεσία λέει παράνομο ώς και 4ου βαθμού, δηλαδή ώς και πρώτα ξαδέρφια και θείους/θείες των γονέων

(βαθμός συγγένειας είναι πόσες γεννήσεις μακριά βρίσκονται δυο άτομα)

Δημοσ.

Γι αυτό βγαίνουν και όπως βγαίνουν. Δεν έχω κάτι με τους γύφτους αλλά σα φυλή δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό (σωματικά, διανοητικά, κλπ).

Δεν εχεις κατι με τους γυφτους? Ξανασκεψου το καλυτερα εκτος και αν θες να εμφανιστεις "politicaly correct" μεσα στο forum.

Δημοσ.

Δεν εχεις κατι με τους γυφτους? Ξανασκεψου το καλυτερα εκτος και αν θες να εμφανιστεις "politicaly correct" μεσα στο forum.

Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς είναι παράσιτα.

Δημοσ.

Όντως είναι αλλά δε μπορώ να χαρακτηρίσω κάθε τυχαίο γύφτο ως παράσιτο γι αυτό το λόγο. Ο ikaruga24 είναι μάλλον υπερευαίσθητος σε αυτό το θέμα, εγώ είπα απλά ότι σα φυλή δεν έχουν και τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ανα γεια σου. Και ναι φιλε haldol ειμαι μαλλον ποιο "ευαισθητος" πανω στο θεμα γιατι εζησα καμποσα χρονια αναμεσα τους. Τους ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη.

Δημοσ.

Όπως και η μαϊμού συνταξιούχοι είναι παράσιτα.

Προφανως δεν εχετε ιδεα τι εστι γυφτος γι αυτο και βαζετε αυτους τους light παρασιταδες με τις παρανομες συνταξεις στην ιδια κλιμακα με τους γυφτους. Τελος παντων μην λεω πολλα και ειμαι off-topic.

Δημοσ.

Αλλο γυφτος αλλο τσιγγανος ομως ..

Και εγω τους εζησα για αρκετα χρονια (Αγ. βαρβαρα) και οι τσιγγανοι της Αγ. Βαρβαρας δεν εχουν καμμια σχεση με αυτους στο Μενιδι πχ (οπου η φαση θυμιζει Ριο ντε τζανειρο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...