Arken Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ηρθε μια πωλητρια της hol στο σπιτι και πουλησε κατι παραμυθια στον πατερα μου για οπτικες ινες που μονο στην περιοχη μας εχουν περαστει κλπ κλπ και αυτος το φαγε και υπεγραψε συμβολαια. Θελω να ρωτησω πρωτον ισχυει κατι τετοιο η οχι? Θα δω διαφορα απο τον οτε? Η ισχυει αυτο που ακουω παντου ολα περνανε απο τον οτε και σε ποιοτητα ειναι πρωτος ο οτε? Θα παρω τηλεφωνο την τριτη να υπαναχωρησω γιατι αποτι ξερω στις συμβασεις που ερχεται καποιος σπιτι σου παντα εχεις προθεσμια υπαναχωρησης αλλα θελω να σιγουρευτω πρωτα οτι δεν ειμαι εγω ο .... της υποθεσης. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2012 από poulinos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 δυστυχώς όχι δεν ισχύει, όλοι οι εναλλακτικοί παίζουν με οπτικές μέχρι το DSLAM του Α/Κ, όχι μέχρι το ΚΑΦΑΟ ή τα σπίτια μας που είναι αυτό που θα έκανε την μεγάλη διαφορά...
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 α.οι πωλητες της Hol λενε τις μεγαλυτερες βλακειες που μπορεις να ακουσεις.οχι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που σου ειπαν. δεν σημαινει οτι θα εχεις υποχρεωτικα προβληματα σε σχεση με τον οτε αλλα ουτε οτι θα παει καλυτερα.ειναι θεμα χαλκου.απλα η Hol βγαινει πιο φτηνη απο οτι ο οτε .ο οτε ενταξει εχει καλυτερα Pings επειδη τα καλωδια ειναι δικα του υπαρχει μια πιο αμεσοτητα στις βλαβες αλλα ειναι ο πιο ακριβος.απο εκει και περα εσυ διαλεγεις.πολυς κοσμος την εχει πατησει με τις βλακειες που λεει η Hol για οπτικες ινες για ιδιοκτητα καφαο για αγορα περιοχης και δεν ξερω τι αλλο.κριμα που δεν εχει ερθει ακομα κανεις σε μενα. ναι εχεις περιθωριο να κανεις υποαναχωρηση εφοσον δεν εχουν περασει πολλες ημερες. τωρα για να καταλαβεις πως δουλευουν τα υπολοιπα απλα κοιτα το guide στην υπογραφη μου.
Neo106 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παραμυθαρες, καθως ζοριζονται κι αυτοι οι ιδιοι να κλεισουν τις αιτησεις αλλιως τους περιμενει η πορτα.Επισης κατα 99% οι πωλητες δεν ειναι ουτε καν freelancer-συνεργατες με καποιον παροχο, αλλα freelancers προωθητικης εταιρειας τριτου. Προσοχη λοιπον.
Orfeus Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εμενα μου ηρθε ενα απιστευτο πλάσμα με προσοντα και χαρακτηρα και οριακα καταφερα να αντισταθω στην ασχετοσυνη της πανω στο κομματι των τηλεπικοινωνιων...Οχι οτι ειμαι κανα λιγουρι αλλα το να σου χτυπαει το κουδουνι στις 10 ενα τετοιο πλασμα και οχι ο ταχυδρομος,εσυ να εισαι αγουροξυπνημενος ειναι σαν τη διαφημιση της coca cola zero και μενεις να αναρωτιεσαι αν ειναι ονειρο... ααααχχχ δικαιωμα υπαναχωρησης υπαρχει και στις τηλ. πωλησεις.
Arken Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εμενα μου ηρθε ενα απιστευτο πλάσμα με προσοντα και χαρακτηρα και οριακα καταφερα να αντισταθω στην ασχετοσυνη της πανω στο κομματι των τηλεπικοινωνιων...Οχι οτι ειμαι κανα λιγουρι αλλα το να σου χτυπαει το κουδουνι στις 10 ενα τετοιο πλασμα και οχι ο ταχυδρομος,εσυ να εισαι αγουροξυπνημενος ειναι σαν τη διαφημιση της coca cola zero και μενεις να αναρωτιεσαι αν ειναι ονειρο... ααααχχχ δικαιωμα υπαναχωρησης υπαρχει και στις τηλ. πωλησεις. χαχα κι ο πατερας μου ετσι πρεπει να την πατησε. Εχει αγορασει 2 αμαξια ετσι. Εγω δε την ειδα αλλα για να ηταν τοσο προθυμος κατι υποχθονιο θα παιξε.. Thx μαγκες για τις πληροφοριες. Θα τους παρω και θα τους τα χωσω πολυ ασχημα.
orck Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εαν αξιζε το κοριτσι καλα εκανε και υπογραψε, τωρα εαν δεν εχει τηλεφωνο η ιντερνετ απο τις μοναδικες οπτικες ινες που φανταζονται οι υπαλληλοι της hol δεν πειραζει.
aslanG7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πατερα κατσε φρονιμα οπως λεει και το τραγουδι ξερουν την κανουν εκει στην Hol
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παραμυθαρες, καθως ζοριζονται κι αυτοι οι ιδιοι να κλεισουν τις αιτησεις αλλιως τους περιμενει η πορτα.Επισης κατα 99% οι πωλητες δεν ειναι ουτε καν freelancer-συνεργατες με καποιον παροχο, αλλα freelancers προωθητικης εταιρειας τριτου. Προσοχη λοιπον. πραγματι συνηθως ειναι τριτη εταιρεια.οχι πωλητες Hol. Εαν αξιζε το κοριτσι καλα εκανε και υπογραψε, τωρα εαν δεν εχει τηλεφωνο η ιντερνετ απο τις μοναδικες οπτικες ινες που φανταζονται οι υπαλληλοι της hol δεν πειραζει. τυχαιο ειναι οτι βαζουν κοπελες για τετοιες δουλειες και εχουν μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας???αλλο να δεις τον μουστακαλη τον αξυριστο και αλλο ενα ομορφο πλασμα.βεβαια στις γυναικες πρεπει να πηγαινει κανας αντρας με κοιλιακους κτλ.
devil-ji Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Απ'οτι καταλαβα απο την ερωτηση 5 σε αυτο το link μπορεις να εχεις connx χωρις να πληρωνεις το παγιο. 'Η καταλαβα λαθος???
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 connex χωρις παγιο δεν γινεται.η ερωτηση 5 εννοει αν εγω εχω forthnet και θελω να βαλω connx μπορω??? και σου απανταει ναι οτι μπορεις.δεν εννοει να εχεις και Forthnet και connex αλλα στην ουσια να φυγω απευθειας απο forthnet και να παω στον οτε με το ιδιο νουμερο και με φορητοτητα.
alan2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 connex = OTEnet? είναι διαφορετικό απο ΟΤΕ? για να εχω ΟΤΕ internet poio πακετο είναι? επίσης μπορώ να εχω ιντερνετ conn-x και σταθερο τηλ allo παροχο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 conn-x=otenet=ote όχι δεν νομίζω ότι μπορείς να το έχεις αυτό...
theomalegan Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 connex = OTEnet? είναι διαφορετικό απο ΟΤΕ? για να εχω ΟΤΕ internet poio πακετο είναι? επίσης μπορώ να εχω ιντερνετ conn-x και σταθερο τηλ allo παροχο? Δεν γίνεται όχι και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο ο ΟΤΕ δεν είναι ο πιο σταθερός πάροχος και μετά το χάος όπως ήταν πριν χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα