Aztec Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Υπαρχει και άλλη λύση ! Πες σε μια φίλη σου κούκλα να έρθει από εκεί και να την εξυπηρετήσεις και να την δει και εκείνος . Μετά πέρασε του ότι το εχεις με τις γκόμενες ! Στα ώπα ώπα θα σε έχει Άλλη λύση να έρθουν τίποτα τουμπανιασμενοι φίλοι
y0shi Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ο αγνος συνδικαλισμος δεν νομιζω να υπαρχει πλεον, οταν λεω αγνος εννοω ολοι μαζι να προασπισουμε το λογικο συμφερον μας , εδω και αρκετα χρονια πιστευω οτι ο συνδικαλισμος ειναι πως να καβατζωσουμε χρημα εις βαρος συμπολιτων μας φαντάζομαι ο αγνός συνδικαλισμός είναι κάτι αντίστοιχο με τον αη-βασίλη που είναι καλός με όλους και δεν αφαιρεί από κανέναν τίποτα; γιατί δυστυχώς αν εσύ απαιτήσεις περισσότερα μετά το αφεντικό θα πρέπει να τσεπώσει λιγότερα ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ και ότι και αν είναι αυτο, δικαιώματα, λεφτά, ημέρες άδειας κλπ... ή νομίζεις ότι όλη η ομάδα πρέπει να δουλεύουμε μαζί για το καλό του αθλήματος γενικότερα στο χώρο της εργασίας; για ιδιωτικό τομέα μιλαώ πάντα, μιας και η εμπειρία μου από τον αμειβόμενο συνδικαλισμό του δημοσίου είναι τόσο κακή όσο και των υπολοίπων, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μόνο .. παραθέσατε μουσική υπόκρουση
benign Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αφαίρεσα κάποιες λεπτομέρειες του συμβάντος μετά από παράκλησή του. Οπότε μένουμε στο ότι υπήρξε ένα Χ επεισόδιο, και τώρα φοβάται για την συνέχεια. Παραίτηση καθώς και κόντρα στον ανώτερο δεν παίζει, δεν θέλει να ρισκάρει την δουλειά του. Πρότεινα συζήτηση με τους ανώτερους (με αυτόν δεν) και εάν υπάρξει πρόβλημα escalate πιο ψηλά στην τροφική αλυσίδα της εταιρίας, απλά φοβάμαι μην τυχόν και μόνο η κουβέντα με κάποιον φανεί σαν πρόκληση. Τώρα η επιθεώρηση εργασίας δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι. Θα ήταν όμως "νόμιμη" μια απόλυση με την αιτιολογία "because fuck you, that's why", ειδικά αν ο υπάλληλος αποτελεί υπόδειγμα εργαζομένου εδώ και πάνω από τρία χρόνια; Κατσε πρωτα να αρχισει αυτος ο ψυχολογικος πολεμος και βλεπουμε. Γνωμη μου,πες στον φιλο σου να διατηρησει την ψυχραιμια του, γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο να εργαζεται σε τετοια συναισθηματικη κατασταση και θα εχει επιπτωση στην δουλεια του και στην προσωπικη του ζωη. Επισης χωρις να το παιζει πολυ φιλικος απενταντι στον ''ανωτερο'' για να μην φανει φοβισμενος,απο την αλλη ας δειξει συγκρατημενη ευγενεια απεναντι του,στυλ, ''εχω ξεπερασει τον καυγα και δεν τρεχει τιποτε μεταξυ μας'' και να επικεντρωθει στο να κανει την δουλεια του καλα οχι μονο για να μην δινει δικαιωματα αλλα και για να δειχνει οτι ειναι χρησιμος. Αν αρχισει ομως αυτη η ασχημη συμπεριφορα και ο ψυχολογικος πολεμος που φοβαται ο φιλος σου,μηπως τοτε να μας πεις το καταστημα μηπως εγω η καποιο αλλο μελος εδω στο ινσομνια , ''ξερει καποιον που ξερει καποιον'' και γινει καποια παρεμβαση υπερ του φιλου σου. Καμμια φορα δεν ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα