giorgos147 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ο craven ηταν ο αγαπημένος μου καπνός αλλα τον σιχάθηκα δυστυχώς , τώρα καπνίζω οτι βρίσκω μπροστά μου και δεν έχω αγαπημένο , ξέρεις κανέναν καλό ? (ρωτάω επειδή για να σου αρέσει ο craven ισως έχουμε ίδιο γούστο στους καπνούς). Μπα, μάλλον δεν έχουμε. Όπως είπα πιο πριν, για κάθε μέρα έχω light καπνούς και για Π/Σ/Κ (ή μέρες που βαριέμαι τα στριψίματα), Davidoff μπορντό. Αν δε σε πειράζουν τα 4€/20 τσιγάρα, δοκίμασε τα. @RottenLungs Ναι, όντως. Και μένα αυτός ο καπνός, χθες που τον ξαναπήρα μετά από καιρό (είχα ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη του), όποτε ανάβω τσιγάρο, με χαλαρώνει πολύ. Όσο για τον Lucky Strike, θα του ξαναδώσω άλλη μία ευκαιρία μάλλον, γιατί ίσως τον αδίκησα. Αν και δε μου κάνει το "κλικ" γιατί αυτό το ένα τσιγάρο που δοκίμασα κάποτε, με χάλασε. Άραγε, υπάρχει περίπτωση μία στο εκατομμύριο να υπάρχει Davidoff καπνός για στριφτό; Με τη καμία, για Ελλάδα τουλάχιστον, αλλά.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγω έχω αποφασίσει να αλλάξω απο Craven και αυτήν την βδομάδα θα δοκιμάσω Lucky και την επόμενη Drum Bright Blue... Ελπίζω να βρώ τον αντικαταστάτη αλλιώς θα γυρίσω στα ίδια. Βέβαια δεν ψάχνω κάτι αλλα craven οπότε στον φίλο απο πάνω που θέλει κάτι παρόμοιο δεν νομίζω οι επιλογές αυτές να κάνουν. Κάτι άλλο, χρησιμοποιείτε εσείς καπνοσακούλα. Ρε γαμώτο θέλω πάρα πολυ να έχω μάι καπνοσακούλα που να χωράει φιλτράκια, χαρτάκια και Zippo αναπτύρα αλλα που να κρατάει τον καπνό φρέσκο και να μην είναι μία κουμούτσα που να μην χωράει σε τσέπι. Έχετε τίποτα να προτίνετε; .. Άραγε, υπάρχει περίπτωση μία στο εκατομμύριο να υπάρχει Davidoff καπνός για στριφτό; Με τη καμία, για Ελλάδα τουλάχιστον, αλλά. Νομίζω οτι εδω και κάτι μήνες κυκλοφορεί και Ελλάδα. Ψάξε το λίγο στο internet...
giorgos147 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Νομίζω οτι εδω και κάτι μήνες κυκλοφορεί και Ελλάδα. Ψάξε το λίγο στο internet... Αυτή τη στιγμή ψάχνω, αλλά δε βρίσκω κάτι. Θα πάω και από το καπνομάγαζο Χαλκίδα να κοιτάξω. Όσο για τη θήκη που είπες, όχι. Προς το παρόν τώρα τον χειμώνα, είχα βολευτεί με το μπουφάν. Όλα πεταμένα μέσα. Τσιγάρα, Zippo και ένας Bic για όταν ξεμένω από λάδι Τώρα το καλοκαίρι δε ξέρω τι θα κάνω. Στο παντελόνι θα κάνω δέκα χρόνια να τα βγάλω να πούμε, και γω, όπως και εσύ, δε θέλω καμιά τεράστια θήκη. Όσο για το στέγνωμα του καπνού, είχε πάρει το μάτι μου σε ένα περίπτερο κάτι μαλακίες που έλεγαν κάτι για να στον διατηρεί "νωπό", αλλά δε ξέρω αν ήταν για τσιγάρα, μιας που έπρεπε να φύγω να πάρω λεωφορείο, αλλά το είχε στα είδη για καπνιστές. Ψάξου μία. Ναι, ο Craven είναι τελικά στα 4.30, σίγουρα.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχω κάτι υγραντύρες για τον καπνό της πίπας μου αλλα δεν τους έχω ψρησιμοποιήσει ποτέ. Κάνουν και για στριφτό;;;; Τι ακριβώς κάνουν στον καπνό;;;
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 rotten, μην παιδεύεσαι έτσι, κλέψε μια άδεια θήκη golden virginia και χώστη στη θήκη σου. Αυτό έχω κάνει εγώ και κρατάει για πάντα.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι οτι δεν έχω καν θήκη. Θα το κοιτάξω αυτό που λές Luci μόλις αγοράσω μία θήκη. Απο κέντρο μεριά για πείτε καπνοπωλία που να έχουν μία Α ποικιλία απο καπνοσακούλκες σε καλές τιμές. Εγω το μόνο που ξέρω είναι Ψυρρή και δεν το λές και φθηνό. Είχε πίπα 70€ που αλλού την είχα βρεί 50€....
RottenLungs Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λοιπόν, τελικά δοκίμασα και τον Drum Bright Blue που έλεγα αλλα παιδιά βγήκε τρελή μούφα. Απίστευτα ελαφρή με ανεπαίσθητη αλλα ωραία γεύση. Άμα δηλαδη δεν κάτσεις ήρεμα να καπνίσεις παίζει να μην καταλάβεις γεύση. Μικρά ποσοστά υγρασία, πολλά σκουπίδια και αρκετά βραδύκαυστος. Κατεμέ δεν αξίζει πάνω απο 4/10. Πεταμένα 4,30€ Ο Lucky Strike Original έχει πλούσια γεύση (όχι πολυ έντονη) και ωραίο άρωμα και τον θεωρώ αρκετά ποιοτικό καπνό (αν και δεν έχω τρελές γνώσεις) αλλα δεν μου κάνει για πολλά τσιγάρα. Καλά ποσοστά υγρασίας, μέτρια σκουπίδια. Γαμώτο δεν είμαι ικανοποιημένος, μάλλον θα δοκιμάσω και τον Malboro Gold μπας και πέσω σε κάτι καλύτερο. Αυτήν την βδομάδα μου έχει φύγει τρελό χρήμα. Ευτυχώς πούλησα τον έναν Craven αλλα άντε να βρώ κάποιον να αγοράσει τον Drum Bright Blue...
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δοκίμασε και γκολουάζ ρε συ. Εδώ άρεσε σε μένα που κάνω κολώνιες με πίτουρο, λογικά θα σου κάνει.
vrioniscy Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 φιλε εγώ από στριφτά 2 είναι η red bull κίτρινος m rizla μπλε και "φιλτρακια" rizla sli η old holborn με τα "διδια" φίλτρα και κόλα...και από έτοιμα προτιμώ μάλμπορο κόκκινα...ΚΑΙ "ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ" SWAN ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ 1 ΣΕΙΡΑ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ
giorgos147 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 φιλε εγώ από στριφτά 2 είναι η red bull κίτρινος m rizla μπλε και "φιλτρακια" rizla sli η old holborn με τα "διδια" φίλτρα και κόλα...και από έτοιμα προτιμώ μάλμπορο κόκκινα...ΚΑΙ "ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ" SWAN ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ 1 ΣΕΙΡΑ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ Bot; Υπάρχει καπνός "Red Bull" στην αγορά μας;
vrioniscy Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 πάντως στην κύπρο ύπαρxη για την ελλάδα δεν γνωρίζω όπως εσείς έχετε μάλμπορο πράσινα εμείς δεν έχουμε να τοσ εδο http://www.katsafados.com/tobacco/red-bull-virginia.html
RottenLungs Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Κάπνισα έναν Malboro Gold το βράδυ και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε αρκετά, γαμάτω άρωμα και γεύση. Αρκετά straight καπνός. Η μόνη μαλακία είναι οτι με ενοχλή πολύ η μυρουδιά του καπνού στην σακούλα αλλα παλεύεται αυτό. Θα πάρω και άλλον αύριο γιατι ε μία μέρα δεν μπορείς να καταλάβεις. Με Rizla γαλάζιο ήταν ωραίο, με Ασημί και Micron δεν καπνιζόταν. Βέβαια έχω σκατά κεφάλι και δεν ξέρω αν φταίει ο καπνός ή τα σκατά που ήπια.
LRoi Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 φιλε εγώ από στριφτά 2 είναι η red bull κίτρινος m rizla μπλε και "φιλτρακια" rizla sli η old holborn με τα "διδια" φίλτρα και κόλα...και από έτοιμα προτιμώ μάλμπορο κόκκινα...ΚΑΙ "ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ" SWAN ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ 1 ΣΕΙΡΑ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ Εσείς εκεί στην Μεγαλόνησο τους μπάφους τους πίνετε με φίλτρα?
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Κάπνισα έναν Malboro Gold το βράδυ και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε αρκετά, γαμάτω άρωμα και γεύση. Αρκετά straight καπνός. Η μόνη μαλακία είναι οτι με ενοχλή πολύ η μυρουδιά του καπνού στην σακούλα αλλα παλεύεται αυτό. Θα πάρω και άλλον αύριο γιατι ε μία μέρα δεν μπορείς να καταλάβεις. Με Rizla γαλάζιο ήταν ωραίο, με Ασημί και Micron δεν καπνιζόταν. Βέβαια έχω σκατά κεφάλι και δεν ξέρω αν φταίει ο καπνός ή τα σκατά που ήπια. Ειναι ωραίος καπνός, ειδικά για καθημερινή χρήση. Σε ενοχλεί η μυρωδιά του Malboro και όχι του Craven; :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα