Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός.

Όμως ειναι και το στυλ που επιθυμείς να έχεις.

Ας πούμε ο καπνός έγινε διάσημος όχι μόνο επειδή είχε ωραία γεύση (εγω είμαι τύπος που δε μπορω να καπνίσω καπνό με τη καμία ας πούμε), αλλά και επειδή δίνει στυλ.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο...ντελικάτο. Ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα καριερίστρια ή σε άντρα γιαπη ρε παιδί μου.

Ο καπνός ειναι πιο...αλήτικος :-)

Απο κάθε άποψη :-P

Συμφωνώ απόλυτα :D

Εγω καπνιζω κατα προτεραιοτητα Craven/Virginia κιτρινο/Camel με ασημι χαρτακια και swan κιτρινα extra slim.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι καπνιζουν holborn κιτρινο. Αθλιος ειναι!

Τα ασημι micron πρωτη φορα τα βλεπω! Καλη φαση, θα τα δοκιμασω!

Ποιο craven?

Craven rizzla γαλαζια swan κιτρινα.

Camel rizzla μαυρα swan κιτρινα.

Lucky Strike rizzla γαλαζια swan κιτρινα.

Golden Virginia πρασσινος rizzla γαλαζια swan κιτρινα.

Μερικες φορες αντι για rizzla γαλαζια παιρνω ή raw ή ocb

Golden Virginia πρασσινος, μου έχουν πει, ότι είναι πολύ γαμηστερός και εμένα ο λαιμός μου είναι ευαίσθητος. Από camel ποιο ακριβώς προτείνεις;

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Craven πια ειναι ενας o extra dark virginia οπως και ο camel που ειναι ενας!

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση αλλά δεν είναι για τα γούστα μου ο craven. Για camel θα ψάξω. Ελπίζω να μην βαρύς καπνός. Και κάτι άλλο. Όσο πιο λεπτά χαρτάκια τόσο τι; Και όσο πιο χοντρά τότε τι γίνεται. Α και τι είναι τα γλυκόριζα; :Ρ

Είμαι πολύ πρωτάρης. Χεχε

Δημοσ.

Το χαρτακι εχει να κανει με την πισσα .Οσο λεπτοτερο τοσο ελαφρυτερο..

Τα γλυκοριζα εχουν γευση απο γλυκοριζα αυτο.

Τωρα ο camel ειναι ενα μετριος καπνος απο αυτην την αποψη μετα παιζει μεγαλο ρολο το χαρτακι που θα του βαλεις.. με μαυρα γινετε λιγο βαρυ αλλα αν σου αρεσει σαν γευση βαλτου ενα γαλαζιο και θα εισαι τζετ πιστευω!

Καλα οχι οτι εγω ειμαι η μεγαλη εμπειρια

Δημοσ.

Κοιτα εγω γενικα δν ειμαι πολυ φαν του τσιγαρου γιατι δν με κερδισε ιδιαιτερα ποτε.(το κοψα οταν ηταν νωρις... :devil: ).Ομως εχω να σου πω τα εξης σαν συμβουλη:Eχω πολυ ευαισθητο λαιμο,σε σημειο που το να κατεβαζω καπνο με δυσκολευει.Αρα νομιζω οτι ειμαστε στα ιδια και προτεινω τα εξης combo 1.Παρηγγειλε καπνο απο κανα χωριο της Ελλαδας(Με 30 ευρω θα παρει τουλαχιστον 0.5 κιλο απο ποιοτικο και νοστιμο καπνο+rizzla ασημενια η γαλαζια η και ocb αλλα δν θα τα βρισκεις ευκολα,ασε που θελουν κοψιμο στο παχος(κατι για γλυκοριζα που ακουσα ειναι καρκινος σκετος)+rizzla φιλτρακι). 2. Combo:Τσιγαρα camel active μεντα η lucky strike μεντα.Αυτα τα τσιγαρα ειναι απλα απιστευτα.Εχουν στο φιλτρο ενα μπιλακι μεντας το οποιο το σπας πιεζοντας το φιλτρακι και με καθε τζουρα απο το τσιγαρο ειναι σαν να παιρνεις εισπνοη απο μεντα.Καμια σχεση με καπνο και μαλιστα δν καει καθολου.Try it οπωσδηποτε.

Υ.Γ:Mια καλη τακτικη για καλυτερη γευση ειναι το στριψιμο του τσιγαρου με την τεχνικη back leapLink.Αν και γω προτιμω το οικολογικο(Αν με πιανεις ;) ...) :devil:

Δημοσ.

Το χαρτακι εχει να κανει με την πισσα .Οσο λεπτοτερο τοσο ελαφρυτερο..

Τα γλυκοριζα εχουν γευση απο γλυκοριζα αυτο.

Τωρα ο camel ειναι ενα μετριος καπνος απο αυτην την αποψη μετα παιζει μεγαλο ρολο το χαρτακι που θα του βαλεις.. με μαυρα γινετε λιγο βαρυ αλλα αν σου αρεσει σαν γευση βαλτου ενα γαλαζιο και θα εισαι τζετ πιστευω!

Καλα οχι οτι εγω ειμαι η μεγαλη εμπειρια

Χμμμ οκ. Βασικά μήπως ξέρεις μία μάρκα καπνού που τυχαίνει να βγάζει μια γλυκιά μυρωδιά που γουστάρεις να την μυρίζεις. Το χω πετύχει καμιά πενταριά φορές και μια φορά που ρώτησα μου είπε ότι είναι L&M μπλε . Ένα φιλαράκι μου όμως μου είπε ότι όλα τα τσιγάρα κάποιες φορές βγάζουν αυτή τη μυρωδιά σε συνδυασμό με τον αέρα κάτι τέτοιο. Ξέρεις τι παίζεται;

Κοιτα εγω γενικα δν ειμαι πολυ φαν του τσιγαρου γιατι δν με κερδισε ιδιαιτερα ποτε.(το κοψα οταν ηταν νωρις... :devil: ).Ομως εχω να σου πω τα εξης σαν συμβουλη:Eχω πολυ ευαισθητο λαιμο,σε σημειο που το να κατεβαζω καπνο με δυσκολευει.Αρα νομιζω οτι ειμαστε στα ιδια και προτεινω τα εξης combo 1.Παρηγγειλε καπνο απο κανα χωριο της Ελλαδας(Με 30 ευρω θα παρει τουλαχιστον 0.5 κιλο απο ποιοτικο και νοστιμο καπνο+rizzla ασημενια η γαλαζια η και ocb αλλα δν θα τα βρισκεις ευκολα,ασε που θελουν κοψιμο στο παχος(κατι για γλυκοριζα που ακουσα ειναι καρκινος σκετος+rizzla φιλτρακι)). 2. Combo:Τσιγαρα camel active μεντα η lucky strike μεντα.Αυτα τα τσιγαρα ειναι απλα απιστευτα.Εχουν στο φιλτρο ενα μπιλακι μεντας το οποιο το σπας πιεζοντας το φιλτρακι και με καθε τζουρα απο το τσιγαρο ειναι σαν να παιρνεις εισπνοη απο μεντα.Καμια σχεση με καπνο και μαλιστα δν καει καθολου.Try it οπωσδηποτε.

Υ.Γ:Αν και γω προτιμω το οικολογικο(Αν με πιανεις ;) ...) :devil:

OCB παραγγέλνεις από το internet πολύ οικονομικά κιόλας. Αυτά που μου πες με την μέντα με φτιαξες άσχημα αλλά για στείλε λινκ επειδή δεν βρίσκω τίποτα Lucky Strike Μέντα. <-- Αυτά λες από LS; Και γω μην νομίζεις ότι θα με κερδίσει το τσιγάρο. Απλά θέλω όταν κάνω να το απολαμβάνω στο φουλ. Εντάξει το οικολογικό είναι αλλιώς :) . Αλλά δύσκολα βρίσκεις ποιοτικό εδώ. Εκτός αν μένεις τίποτα κοντά στη καλαμάτα ;)

Κοιτα εγω γενικα δν ειμαι πολυ φαν του τσιγαρου γιατι δν με κερδισε ιδιαιτερα ποτε.(το κοψα οταν ηταν νωρις... :devil: ).Ομως εχω να σου πω τα εξης σαν συμβουλη:Eχω πολυ ευαισθητο λαιμο,σε σημειο που το να κατεβαζω καπνο με δυσκολευει.Αρα νομιζω οτι ειμαστε στα ιδια και προτεινω τα εξης combo 1.Παρηγγειλε καπνο απο κανα χωριο της Ελλαδας(Με 30 ευρω θα παρει τουλαχιστον 0.5 κιλο απο ποιοτικο και νοστιμο καπνο+rizzla ασημενια η γαλαζια η και ocb αλλα δν θα τα βρισκεις ευκολα,ασε που θελουν κοψιμο στο παχος(κατι για γλυκοριζα που ακουσα ειναι καρκινος σκετος)+rizzla φιλτρακι). 2. Combo:Τσιγαρα camel active μεντα η lucky strike μεντα.Αυτα τα τσιγαρα ειναι απλα απιστευτα.Εχουν στο φιλτρο ενα μπιλακι μεντας το οποιο το σπας πιεζοντας το φιλτρακι και με καθε τζουρα απο το τσιγαρο ειναι σαν να παιρνεις εισπνοη απο μεντα.Καμια σχεση με καπνο και μαλιστα δν καει καθολου.Try it οπωσδηποτε.

Υ.Γ:Mια καλη τακτικη για καλυτερη γευση ειναι το στριψιμο του τσιγαρου με την τεχνικη back leapLink.Αν και γω προτιμω το οικολογικο(Αν με πιανεις ;) ...) :devil:

Καλή φάση το βιντεάκι. Έχουμε ίδιο γούστο προφανώς στον τομέα τσιγάρο. :)

Δημοσ.

Τωρα πια ocb και αλλες μαρκες αρχιζουν να γινονται ευρεως γνωστες.

Με μεντα υπαρχουν επισης και φιλτρακια swan τα μαυρα δεν χρειαζεται να αγορασεις ετοιμα τσιγαρα.

Καπνος που να βγαζει γλυκια μυρωδια χμμμ..

Οντως εξαρταται και που εισαι αλλα ο camel o craven εχουν αυτο το πραμα και γενικως ολοι οι αρωματικοι :)

Και δεν χρειαζεται να μενεις καλαματα για να βρεις κατι ποιοτικο ;)

Επισης για το αναποδο στριψιμο το ειχα δοκιμασει για κανα μηνα και δεν καταλαβα τρελη διαφορα...αυτο ειναι κυριως αν περνεις βαρια χαρτακια.

Δημοσ.

OCB παραγγέλνεις από το internet πολύ οικονομικά κιόλας. Αυτά που μου πες με την μέντα με φτιαξες άσχημα αλλά για στείλε λινκ επειδή δεν βρίσκω τίποτα. Και γω μην νομίζεις ότι θα με κερδίσει το τσιγάρο. Απλά θέλω όταν κάνω να το απολαμβάνω στο φουλ. Εντάξει το οικολογικό είναι αλλιώς :) . Αλλά δύσκολα βρίσκεις ποιοτικό εδώ. Εκτός αν μένεις τίποτα κοντά στη καλαμάτα ;)

Καλή φάση το βιντεάκι. Έχουμε ίδιο γούστο προφανώς στον τομέα τσιγάρο. :)

Κοιτα τωρα λινκ δν βρισκω.Αλλα τι το θες μωρε τραβα στον περιπτερα σου και πες του κατι απο τα 2.Μην παρεις κανα malboro μεντα αν δν εχει διοτι απλα εχει μια επιγευση μεντα στο φιλτρακι και οχι αυτο το υγρο σε μπιλια.Οσο για τα οικολογικα αν θες βρισκεις και αλλου ;) .Παντως αυτο με τα Ocb καλη φαση θα το ψαξω.Γιατι πολυ συχνα ξεμενω απο χαρτακια.(Βλεπεις φευγουν 3-3 :devil: )

Δημοσ.

Τωρα πια ocb και αλλες μαρκες αρχιζουν να γινονται ευρεως γνωστες.

Με μεντα υπαρχουν επισης και φιλτρακια swan τα μαυρα δεν χρειαζεται να αγορασεις ετοιμα τσιγαρα.

Καμια σχεση τα μεντα φιλτρακια με τα ετοιμα αυτα που λεω

Καπνος που να βγαζει γλυκια μυρωδια χμμμ..

Οντως εξαρταται και που εισαι αλλα ο camel o craven εχουν αυτο το πραμα και γενικως ολοι οι αρωματικοι :)

Και δεν χρειαζεται να μενεις καλαματα για να βρεις κατι ποιοτικο ;)

Χαχα με προλαβε ο συμφορουμιτης

Επισης για το αναποδο στριψιμο το ειχα δοκιμασει για κανα μηνα και δεν καταλαβα τρελη διαφορα...αυτο ειναι κυριως αν περνεις βαρια χαρτακια.

Δημοσ.

Δικος μας εισαι εσυ :P :P :P

Και κατι αλλο..

Μερικες φορες οταν βαριεμαι να στριβω ή παιζω καποιο παιχνιδι ή βλεπω ταινια εχω ενα πακετακι king size παντα καβατζα για αυτες τις περιπτωσεις

Δημοσ.

Και κατι αλλο..

Μερικες φορες οταν βαριεμαι να στριβω ή παιζω καποιο παιχνιδι ή βλεπω ταινια εχω ενα πακετακι king size παντα καβατζα για αυτες τις περιπτωσεις

Tι και καλα για να διαρκει πιο πολυ?Γιατι αν εννοεις αυτο παιζει να εχει χαλια γευση.Αμα ηταν επαιρνες και ρολο και σου κραταγε για ολη την ταινια :P

Δημοσ.

Και κατι αλλο..

Παιδιά σας trollάρω τόση ώρα. Είμαι από την δίωξη ναρκωτικών, εντόπισα τα IP σας και σας φέρνω την κλούβα.

Δημοσ.

.(Βλεπεις φευγουν 3-3 :devil: )

Κλασσικη ατακα σε παρτακι αθηνα πεταγεται ενας τυπος απο ενα δασακι και ρωταει

"- Μαγκες μηπως εχετε εφτά (7!) χαρτακια"?

Γραφτηκε στην ιστορια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...