Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκολουάζ.

Δε το κάνουν πιο βαρύ αναφορικά με πίσσες/νικοτίνες, απλώς όσο πιο αρωματικό είναι κάτι, τόσο πιο έντονη γεύση έχει. Από φαγητό μέχρι τσιγάρο, η όσφρηση είναι συνδεδεμένη στενά με τη γεύση. Οι αρωματικοί καπνοί τείνουν να σε "μπουκώνουν" πιο γρήγορα και να χορταίνεις για περισσότερη ώρα κατ' εμέ.

Δεν έχω ιδέα για γλυκόριζα, τη σιχαίνομαι.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκολουάζ.

Δε το κάνουν πιο βαρύ αναφορικά με πίσσες/νικοτίνες, απλώς όσο πιο αρωματικό είναι κάτι, τόσο πιο έντονη γεύση έχει. Από φαγητό μέχρι τσιγάρο, η όσφρηση είναι συνδεδεμένη στενά με τη γεύση. Οι αρωματικοί καπνοί τείνουν να σε "μπουκώνουν" πιο γρήγορα και να χορταίνεις για περισσότερη ώρα κατ' εμέ.

Δεν έχω ιδέα για γλυκόριζα, τη σιχαίνομαι.

Καλά εγώ νόμιζα διαβάζεται τίποτα γκαύλισες χαχαχα.

Εσύ καπνίζεις κανά αρωματικό καπνό ή έχεις κάνει ποτέ σου;

Δημοσ.

Τα πρασσινα με τα κοκκινα ειναι ιδια.

Τα πρασσινα εχουν κομμενες γωνιες και 2000 περιπους μικροτρυπες στην επιφανεια τους!

Επισης και ο gauloises δεν θυμομουν το ονομα του.

Εγω τελευταια φορα παντως που πηρα γλυκοριζα καθομουν και τα εγλυφα για την γευση :-D

Δημοσ.

Τα πρασσινα με τα κοκκινα ειναι ιδια.

Τα πρασσινα εχουν κομμενες γωνιες και 2000 περιπους μικροτρυπες στην επιφανεια τους!

Επισης και ο gauloises δεν θυμομουν το ονομα του.

Εγω τελευταια φορα παντως που πηρα γλυκοριζα καθομουν και τα εγλυφα για την γευση :-D

Χθες που είπες για τα φιλτράκια μέντας όπως και ο οικολόγος φίλος μας, ότι τα ποτίζουν ότι να ναι, τι εννοείς;

Πάντως θα πάρω σίγουρα αυτό που πρότεινε GoldMaNn Camel Activate

και μετά από καπνό θα δείξει.

Κάτι άκουσα ότι τα ασημί χαρτάκια είναι πιο επικίνδυνα από τα γαλάζια επειδή περιέχουν χλώριο δεν ξέρω και γω τι κάτι τέτοιο πάντως άκουσα. Ισχύει;

Δημοσ.

Ρε σεις, μιας που μαζευτήκαμε, να ρωτήσω λίγο. Ποια είναι η διαφορά του μαλακού πακέτου από το σκληρό; Πέραν του πακέτου, αλλάζει κάτι στο τσιγάρο; Έχω ακούσει διάφορα, για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Ρε σεις, μιας που μαζευτήκαμε, να ρωτήσω λίγο. Ποια είναι η διαφορά του μαλακού πακέτου από το σκληρό; Πέραν του πακέτου, αλλάζει κάτι στο τσιγάρο;

οχι

Χθες που είπες για τα φιλτράκια μέντας όπως και ο οικολόγος φίλος μας, ότι τα ποτίζουν ότι να ναι, τι εννοείς;

Πάντως θα πάρω σίγουρα αυτό που πρότεινε GoldMaNn Camel Activate

και μετά από καπνό θα δείξει.

Κάτι άκουσα ότι τα ασημί χαρτάκια είναι πιο επικίνδυνα από τα γαλάζια επειδή περιέχουν χλώριο δεν ξέρω και γω τι κάτι τέτοιο πάντως άκουσα. Ισχύει;

δεν ξερω ακριβως αν τα ποτιζουν κατι αλλα φανταζομαι ολο και καποια μαλακια θα βαζουν.

δες για τα χαρτακια ολο και κατι θα εχουν μεσα γιατι ειναι υπερβολικα λεπτα και δεν σκιζονται δεν το εχω ψαξει το θεμα για να σου πω με σιγουρα αλλα καθε φορα που καπνιζω ασημι παρατηρω μια διαφορετικη γευση στο τσιγαρο.

Δημοσ.

οχι

δεν ξερω ακριβως αν τα ποτιζουν κατι αλλα φανταζομαι ολο και καποια μαλακια θα βαζουν.

δες για τα χαρτακια ολο και κατι θα εχουν μεσα γιατι ειναι υπερβολικα λεπτα και δεν σκιζονται δεν το εχω ψαξει το θεμα για να σου πω με σιγουρα αλλα καθε φορα που καπνιζω ασημι παρατηρω μια διαφορετικη γευση στο τσιγαρο.

Προφανώς θα βάζουν μενθόλη μέσα.

Πιο ελαφρύ γίνεται το τσιγάρο ε;

Δημοσ.

Ρε σεις, μιας που μαζευτήκαμε, να ρωτήσω λίγο. Ποια είναι η διαφορά του μαλακού πακέτου από το σκληρό; Πέραν του πακέτου, αλλάζει κάτι στο τσιγάρο; Έχω ακούσει διάφορα, για αυτό ρωτάω.

το μονο που αλλάζει είναι το επίπεδο οξυγόνου στον καπνό...

το μαλακό πακέτο είναι ανοιχτό και εκτεθειμένο άρα αλλάζει και η γεύση του...

βγάλε ένα μαλακό και ένα σκληρό και άφησε τα έξω από το πακέτο 10 λεπτά.

μετά κάπνισε.

same thing

Δημοσ.

Γεια χαρά. Μετά από ώριμη σκέψη σε συνδυασμό με τον παρορμητικό μου χαρακτήρα και ηλικία(18) λέω να αρχίσω το κάπνισμα(όχι μηχανικό δηλαδή να κάνω 15+ την μέρα αλλά μόνο όταν το έχω "ανάγκη", για να χαλαρώσω κοκ.). Πρώτη φορά που αγόρασα καπνό ήταν marlboro κόκκινο + κόκκινα rizla + φιλτράκια rizla slim. Είχα διαβάσει αρκετά threads και πολλοί πρότειναν αυτό τον συνδυασμό για αυτό και τα πήρα. Δεν μ'άρεσαν καθόλου. Ήταν τόσο πικρά και βαριά με αποτέλεσμα να τα δώσω σε φίλο μου. Μετά από ένα μήνα πήρα Lucky Strike άσπρο + ασημί rizla + swan κίτρινα(επειδή δεν είχε old holborn) και αυτό μου κάθισε καλύτερα στο λαιμό.

Μια άλλη στιγμή δοκίμασα εργοστασιακό marlboro και.......Αποτυχία στο full. Είχα και βήχα εκείνο τον καιρό με αποτέλεσμα να κρατήσει 1 μήνα ο βήχας μου. Δεν ξαναβάζω εργοστασιακό στο στόμα μου ακόμα και αν μου προσφέρουν τζάμπα κούτα. Και φτάνουμε στο τώρα μετά από 1 μήνα αποχής απότο τσιγάρο, ήρθε πάλι η ανάγκη να κάνω. Από ότι έχω καταλάβει ο λαιμός μου δεν είναι για τα βαριά τύπου craven και παχιά χαρτάκια.

Οπότε μάγκες και μάγκισσες θα 'θελα κάτι ελαφρύ, να με φτιάχνει όμως κιόλας όσο μπορεί. Έχω ακούσει ότι το Old Holborn κίτρνο είναι ελαφρύς καπνός αλλά μόνο στην ελλάδα έχει επιτυχία αυτός ο καπνός. Από χαρτάκια έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα OCB αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Επίσης θέλω να μου εξηγήσετε αν μπορείτε για τους αρωματικούς καπνούς και για φιλτράκια με γεύσεις( ή ότι είναι τελωσπάντων) όπως swan μέντα( μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα πάντως).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΣ: Να λείπουν τα σχόλια περί βλάψιμου υγείας και αργού θανάτου. Κανείς δεν βιάζεται να πεθάνει.

Σα να μη το χαίρεσαι και τόσο μέχρι τώρα και να προσπαθείς να γίνεις καπνιστής με το ζόρι... ;)

Δημοσ.

Σα να μη το χαίρεσαι και τόσο μέχρι τώρα και να προσπαθείς να γίνεις καπνιστής με το ζόρι... ;)

Απλά προσωπικά, με χαλαρώνει και είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να "ξεφύγεις" από το άγχος των πανελλαδικών που έρχονται. Ανησυχώ και λίγο μήπως το τσιγάρο ελέγχει εμένα κι όχι εγώ αυτό, επειδή έχω δει και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες να υποκύπτουν.

Δημοσ.

Απλά προσωπικά, με χαλαρώνει και είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να "ξεφύγεις" από το άγχος των πανελλαδικών που έρχονται.

Και γιατί δε δοκιμάζεις τα ηλεκτρονικά; Και κακό, απ'όσο λένε έως τώρα, δε θα κάνεις στον οργανισμό σου, και θα έχεις όποια γεύση θέλεις. Αφού το θες και για μέσα στο σπίτι, ακόμη καλύτερα. Τη νικοτίνη σου θα τη πάρεις. Βέβαια, άλλο το τσιγάρο και άλλο το ηλεκτρονικό, αν και έχω δοκιμάσει να κάνω μόλις μία φορά, και πάλι, η μπαταρία του δεν ήταν φορτισμένη και δε τράβαγε καλά. :-(

Δημοσ.

Απλά προσωπικά, με χαλαρώνει και είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να "ξεφύγεις" από το άγχος των πανελλαδικών που έρχονται. Ανησυχώ και λίγο μήπως το τσιγάρο ελέγχει εμένα κι όχι εγώ αυτό, επειδή έχω δει και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες να υποκύπτουν.

εμενα με ελεγχει αναλογα με τις καταστασεις ...

γενικος ειμαι χυμα στο κυμα 5 την ημερα και αν...

τελευταια φορα που με 'ελεγξε' καπνισα ενα καπνο σε 5 ωρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...