Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο χρονια φαινεται οτι η καρτουλα ειναι στα τελευταια της με συνεχη freezes τοσο σε videos οσο και σε games καθως και προβληματα bootαρισματος στην οθονη των windows με artifacts στην πρωτη οθονη του bios.Υποψιαζομαι οτι η σειρα 290.xx των drivers της nvidia μου ζορισε την καρτα με τους ηλιθιους πειραματισμους της nvidia (καλα καθομουν στα 270's...).Επομενως, ειμαι σε διλημμα για προς τα που πρεπει να παω σε τιμες εως και 150Ε το πολυ, παρολο που ενα φουρνισμα πιθανως θα επαναφερει την 8800gt.

Να παω προς ati6850 ή στη σειρα 550 της nvidia.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα εξοικειωμενος με την nvidia αλλα δεν θα ειχα προβλημα να κανω το αλμα προς την ati.Καποια προταση κοντα στην τιμη που ανεφερα? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Aν βρεις πουθενά την 6870. Μονόδρομος σε αυτή την κατηγορία τιμής...

Ποια υλοποιηση ομως.Κοντα στα 150Ε που εθεσα ως οριο υπαρχει μονο η XFX 6870 στα 165Ε περιπου, οι αλλες υλοποιησεις ειναι ακριβες (δηλαδη μακρια απο αυτα που δινω).Η 6850 HD της Club στα 125Ε περιπου τι λεει?Αξιζει?

Δημοσ.

Φυσικα θα πρεπει να κλοκαρεις το cpu Σου..!!Επειτα ποια η μαρκα του τροφοδοτικου σου???Παιζεις απαιτητικα παιχνιδια?

E καλα δεν θυμαμαι τωρα τι μαρκα τροφοδοτικο εχω.Περασαν σχεδον 5 χρονια απο την αγορα.700αρι καλο ειναι παντως.Γιατι στα stock ρολογια θα εχω bottleneck??Ας επιλεξω πρωτα την gpu και βλεπουμε για cpu overclocking..

Για παιχνιδια μεχρι τωρα τα επαιζα ολα σε 1920x1080 (ανευ ΑΑ φυσικα) με την "ταπεινη" 8800.Και το Skyrim σε high ολα το τρεχω μια χαρα (μεχρι που αρχισε να τα φτυνει η καρτα βεβαια).Οπως καταλαβες δεν καιγομαι για αυξημενο ΑΑ κυριως λογω των 47'' και της αποστασης θεασης που εχω.

Δημοσ.

Οπως νομιζεις για το τροφοδοτικο..!!!Σιγουρα θα χεις bottleneck.!!Κοιτα αμα δεν εχεις τρελες απαιτησεις για παιχνιδια η 6850 ειναι τελεια...Αν εχεις λιγο παραπανω απαιτησεις και μπορεις να τα σκασεις τα 170 πηγαινε καρφι στην 6870..!!!Θ κρατησει κ παραπανω σιγουρα!

Δημοσ.

Οπως νομιζεις για το τροφοδοτικο..!!!Σιγουρα θα χεις bottleneck.!!Κοιτα αμα δεν εχεις τρελες απαιτησεις για παιχνιδια η 6850 ειναι τελεια...Αν εχεις λιγο παραπανω απαιτησεις και μπορεις να τα σκασεις τα 170 πηγαινε καρφι στην 6870..!!!Θ κρατησει κ παραπανω σιγουρα!

Πιστευεις θα εχω προβλημα με την τροφοδοσια?Για διαφωτισε με.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να εχω bottleneck.Δεν ειναι και για τα μπαζα ο τετραπυρηνος q6600.Για εξηγησε μου μιας και εχω μεινει πισω στο hardware οπως βλεπεις.

170Ε δεν σκαω με τιποτα.Εχω κανονες στην επιλογη gpu δεκαετιες τωρα.Δεν εχω προβλημα να παιζω παιχνιδια εντελως στο full.Συμβιβαζομαι ριχνοντας ΑΑ και απενεργοποιωντας SSAO και αλλα φρου-φρου.

Θυμηθηκα.Της Chieftec ειναι το psu.

Δημοσ.

Δυστυχως εχασες την προσφορα για την 6850 που ειχε το πλαισιο στα 110 ευρω. Εχουν μεινει καποια εκθεσιακα κομματια σε μερικα μαγαζια.

Η αμεσως καλυτερη επιλογη για ελληνικο μαγαζι ειναι κατα την γνωμη μου η

ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Club 3d)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22033&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

ΤΙΜΗ 127.86 €

H 6850 καιει περιπου καμια 20 watts παραπανω απο την 8800GT, οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Δυστυχως εχασες την προσφορα για την 6850 που ειχε το πλαισιο στα 110 ευρω. Εχουν μεινει καποια εκθεσιακα κομματια σε μερικα μαγαζια.

Η αμεσως καλυτερη επιλογη για ελληνικο μαγαζι ειναι κατα την γνωμη μου η

ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Club 3d)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22033&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

ΤΙΜΗ 127.86 €

Πριν λιγο την ειδα και εγω.Καλη περιπτωση φαινεται."Φαινεται", δεν ξερω αν ειναι βεβαια!

Δημοσ.

Η 7770 είναι χειρότερη από την 6850 και ακριβότερη. Μέχρι να πέσει στα 100 ευρώ είναι κακή αγορά σε κάθε περίπτωση. Η κατανάλωση δεν καταλαβαίνω που κολλάει όταν ο TS λέει ότι διαθέτει 700αρι chieftec psu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...