Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, ας αποδίδει στη χειρότερη 620. 2 6870 παίρνει πάνω.

Δεν είπα ότι είναι καλύτερη. Είπα αρκετά κοντά σε επιδόσεις ειδικά η OC edition της Sapphire:

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/35221-sapphire-radeon-hd-7770-oc/?page=14

Ναι, κοντά είναι. Αλλά γιατί να πληρώσει ακριβότερη μία κάρτα που είναι έστω και ελάχιστα χειρότερη. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Δεν παίζει σ αυτήν την τιμή η 7770.

Δημοσ.

Πιστευεις θα εχω προβλημα με την τροφοδοσια?Για διαφωτισε με.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να εχω bottleneck.Δεν ειναι και για τα μπαζα ο τετραπυρηνος q6600.Για εξηγησε μου μιας και εχω μεινει πισω στο hardware οπως βλεπεις.

170Ε δεν σκαω με τιποτα.Εχω κανονες στην επιλογη gpu δεκαετιες τωρα.Δεν εχω προβλημα να παιζω παιχνιδια εντελως στο full.Συμβιβαζομαι ριχνοντας ΑΑ και απενεργοποιωντας SSAO και αλλα φρου-φρου.

Θυμηθηκα.Της Chieftec ειναι το psu.

Ο q6600 ειναι ΤΕΡΑΣ..!Για το τιποτα δεν τον λες για τα μπαζα..!!Απλα στα 2.4 οπου ειναι χαραμιζεται..!!Οποτε καλο θα ηταν ν παρεις μια ψυχτρα και την 6850..!!! 130 η καρτουλα και παιρνεις κ αυτην την ψυχτρα και τον πας ανετα μεχρι 3.0Ghz.!!! Cooler

Συνολο γυρω στα 155..!!!Μια χαρα δεν ειναι???

Δημοσ.

Ούτε τέρας είναι ο q6600, ούτε χαραμίζεται στα 2.4. Απλά τα παιχνίδια θέλουν MHz από ένα σημείο και μετά. Κι έτσι να τον αφήσει, μια χαρά θα παιζει, απλά καλό θα ήταν να τον κλοκάρει για να πάρει το 100% της κάρτας και όχι το 93.

Δημοσ.

Τελικα προχωρησα στην αγορα της Sapphire 6850 στα 109Ε που θεωρω εξαιρετικη τιμη.Βεβαια μου βγηκε η πιστη μεχρι να την βρω καθως δεν υπηρχαν 6850 πουθενα και ολοι σχεδον προσπαθουσαν να μου πασαρουν τις καινουριες 7xxx ως καλυτερες..Την βρηκα την καρτα εκει που δεν περιμενα (σε γνωστο πολυκαταστημα απο το οποιο δεν αγοραζω ποτε) και μαλιστα στο καινουριο τους καταστημα στη Θεσσαλονικη οπου ειχαν 5-6 στα κουτια και οχι εκθεσιακα μοντελα.

-Τωρα, επειδη τοσα χρονια δουλευα με Riva Tuner, ποιο ειναι το αντιστοιχο για ΑΤΙ?Το MSI Afterburner?

-Προς το παρον λειτουργω ετσι την καρτα, δεν ειδα ουτε fan speeds ουτε τιποτα.Να φτιαξω fan profiles ή λειτουργει stock μια χαρα το fan της καρτας?Πολυ ησυχη μου φαινεται.

Τελικα το τροφοδοτικο μου δεν εινα chieftec, που ειχα γραψει, αλλα cougar.

Ετρεξα και λιγο το Skyrim με την καρτα ολα σε high και ultra,οπου ηταν δυνατο, και 4xΑΑ,8xAF και ολα μια χαρα.Πιθανως να κοψω λιγο απο ΑΑ και να βαλω το FXAA.

Την 8800gt την εβαλα στο φουρνο (προθερμανση στους 200 βαθμους και φουρνισμα για 10 λεπτα περιπου,την ξεχασα και 2 λεπτα παραπανω εγω..) και δουλευει μια χαρα τωρα.Θα μεινει στην ακρη για περιπτωση αναγκης καθως την θεωρω εξαιρετικη καρτα (αν εξαιρεσεις το προβλημα ψυξης της).

Δημοσ.

Νομιζω ειναι σαφως χειροτερη σε επιδοσεις απο την 6850.Μπορει να εχει περισσοτερη μνημη αλλα ειναι 192bit και η ταχυτητα της μνημης ειναι πιο χαμηλη.Ειναι και ακριβοτερη.Οποτε πιστευω τα 109Ε για την 6850 που εδωσα ειναι ιδανικα και ο,τι καλυτερο για το budget που διεθετα.

Δημοσ.

Ναι, είναι χειρότερη, έκανες την καλύτερη επιλογή. Ακόμα και στα 135 να την έπαιρνες πόσο μάλλον στα 109.

Καλύτερα θα ήταν ό,τι κάνεις να το κάνεις με το sapphire trixx που σε αφήνει (αν θες) να πειράξεις και ρεύματα.

Δημοσ.

Ναι, είναι χειρότερη, έκανες την καλύτερη επιλογή. Ακόμα και στα 135 να την έπαιρνες πόσο μάλλον στα 109.

Καλύτερα θα ήταν ό,τι κάνεις να το κάνεις με το sapphire trixx που σε αφήνει (αν θες) να πειράξεις και ρεύματα.

Τα ρολογια θα τα αφησω stock.Με fan speeds θελω συμβουλη.Με την 8800gt εκανα custom profiles για το ποσο της % να λειτουργει ο ανεμιστηρας αναλογως της Τ που επιανε ανα περιπτωση.Γινεται αυτο με το Trixx?Η' πλεον δεν ειναι τοσο αναγκαιο να γινει αυτο στις νεες καρτες?

Δημοσ.

Γίνεται και με το trixx και με το afterburner. Η κάρτα σου έχει μια χαρά σύστημα ψύξης και αν δεν πειράξεις τα ρολόγια δεν υπάρχει λόγος για μένα να κάνεις προφιλ. Αν τώρα (όπως εγώ) θέλεις να μην φτάνει ποτέ τους 60 βαθμούς με τον χαμηλότερο δυνατό θόρυβο, τότε θα σου προτεινα αυτές τις ρυθμίσεις.

Ποτέ η κάρτα δεν ξεπερνάει τους 57 βαθμούς. Έχε υποψιν σου ότι ο ανεμιστήρας αρχίζει να κάνει θόρυβο από το 65% και πάνω.

post-228313-0-15286900-1334829165_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Οι 6850 τι διαφορές έχουν στις διαφορετικές υλοποιήσεις τους; Αξίζει να δώσω παραπάνω $$ για την club/msi υλοποίηση αντί να πάρω την sapphire?

Δημοσ.

Όχι γιατί με τα λεφτά που θα δώσεις γι αυτές παίρνεις καλύτερη κάρτα (6870 δλδ). Στο σύστημα ψύξης είναι οι διαφορές αλλά πρωτον της sapphire είναι πολύ καλό και δεύτερον η κάρτα είναι γενικά κρύα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Οι 6850 τι διαφορές έχουν στις διαφορετικές υλοποιήσεις τους; Αξίζει να δώσω παραπάνω $$ για την club/msi υλοποίηση αντί να πάρω την sapphire?

Η' παιρνεις την Sapphire 6850 ή μετα πας σε 6870.Παντως για τα λεφτα της (109Ε) η 6850 ειναι μια χαρα.Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...