Προς το περιεχόμενο

prepaid cards

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα απο ποια τραπεζα να επιλεξω την χρειάζομαι αμεσα και χωρις πολλες διαδικασις πχ απο οτι ξερω στην κυπρου θελουν ενα σορο χαρτια

Δημοσ.

Τραπεζα Κυπρου εβγαλα πριν απο κανα μηνα.

Χρειαστηκα ταυτοτητα και εναν λογαριασμο. Εγω πχ ειχα της ΔΕΗ εναν.

Γρηγορα και ευκολα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν έχεις σε κάποια τράπεζα κάποιον λογαριασμό και η τράπεζα αυτή διαθέτει προπληρωμένη τότε μπορείς να την βγάλεις άνετα και εύκολα μέσα σε 5 λεπτά μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας!

Δημοσ.

Bασικα εγώ όταν είχα βγάλει πριν 2 χρόνια περίπου προτίμησα την Κύπρου, από την Πειραιώς και την Άττικα. Αυτό το έκανα για τους εξής λόγους:

1) Γιατί στην Πειραιώς μου ζήταγαν λογαριασμό τραπέζης να έχω, αλλιώς έπρεπε να ανοίξω έναν.

2) Στην άττικα μου είπαν ότι θα καθυστερήσεινα εκδοθεί μία εργάσιμη και επιπλέον μόνο τηλεφωνικά μάθαινες το υπόλοιπο σου.

Χαρτιά όλες ζητάνε λίγο πολύ. Ταυτότητα, ένα χαρτί να φαίνεται το ΑΦΜ, λογαριασμό.

Στη Κύπρου το μόνο αρνητικό ότι πλήρωσα 5 ευρώ να εκδοθεί. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αγοράζεις από όπου θες άφοβα. Μπαίνω και σε ένα site και βλέπω τις κινήσεις της κάρτας. Αυτά.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα απο ποια τραπεζα να επιλεξω την χρειάζομαι αμεσα και χωρις πολλες διαδικασις πχ απο οτι ξερω στην κυπρου θελουν ενα σορο χαρτια

Διάλεξε την prepaid της Κύπρου. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία, θέλουν το αφμ, την ταυτότητα και (νομίζω) ένα λογαριασμό, δεν θυμάμαι καλά γιατί την έβγαλα πριν κάπου ενάμιση χρόνο. Πάντως σε ένα τέταρτο είχαμε τελειώσει. Αν την θες επώνυμη, δηλ να έχει το όνομά σου πάνω, θέλει να περιμένεις λίγες μέρες, αλλιώς ανώνυμη θα την πάρεις αμέσως. Για πληροφορίες όμως μπες και στο σάιτ της prepaid για να μάθεις και τα υπόλοιπα. Ελπίζω να βοήθησα! :-D

Δημοσ.

Αμα εισαι φοιτητης μπορεις χωρις λογαριασμο να βγαλεις prepaid απο την κυπρου.Ταυτοτητα,αφμ,πασο.

Γεμιζει και απο ΑΤΜ,απλα να γνωριζεται οτι σε οποιαδηποτε φορτιση(μεσω ταμειου ή απο ATM) χρεωνεσε 1.2 ευρω.

Link

Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω κυπρου αλλα σημερα που εβαλα 20 ευρω για να παιξω στην bwin παταω καταθεση τα 10 και μου βγαζει

Η αίτηση συναλλαγής απορρίφθηκε από το ινστιτούτο πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε σε αυτό.

Δημοσ.

Αμα εισαι φοιτητης μπορεις χωρις λογαριασμο να βγαλεις prepaid απο την κυπρου.Ταυτοτητα,αφμ,πασο.

Γεμιζει και απο ΑΤΜ,απλα να γνωριζεται οτι σε οποιαδηποτε φορτιση(μεσω ταμειου ή απο ATM) χρεωνεσε 1.2 ευρω.

Link

Τελειος…

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...