Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριξτου coca cola!!! Εχει ζιζανιοκτόνο :-D

Τέτοιο πράγμα δεν εχω ξαναδεί! Το ποιο ενδιαφέρον όμως είναι αυτά που διαβάζεις στο net για αυτό :)

Το πιο ενδιαφερον ειναι αυτα που διαβαζεις στο νετ για την κοκα κολα.

Δημοσ.

φιλε μου προσεχε.Ειναι ενα εξωγοιηνο σκουλικι που κατεβηκε απ το πλανητη κρονο και ειναι ετοιμο να μεταλαχθει σε μια τεραστια αραχνη και να σε φαει.μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις και πισω στο χωριο..Επισης πρεπει να εkκενωθει η πολυκατοικια γιατι οπιος το αγγιζει μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο .Ειναι σοβαρο το θεμα.Καλη τυχη :whistle: :devil: :shifty:

Δημοσ.

φιλε μου προσεχε.Ειναι ενα εξωγοιηνο σκουλικι που κατεβηκε απ το πλανητη κρονο και ειναι ετοιμο να μεταλαχθει σε μια τεραστια αραχνη και να σε φαει.μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις και πισω στο χωριο..Επισης πρεπει να εkκενωθει η πολυκατοικια γιατι οπιος το αγγιζει μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο .Ειναι σοβαρο το θεμα.Καλη τυχη :whistle: :devil: :shifty:

Θα ξερασω με το χιουμορ...

Δημοσ.

JsstMl.jpg

http://i.imgur.com/JsstM.jpg

Παίδες ξέρει κανεις τι ειναι αυτο; Βρισκω σχεδον 1 καθε μερα στο τειχο.. Ειναι μεγαλο σχετικα σαν σκονη αλλα κινειται..

Φέρνει στο μυαλό εικόνες από Game of Thrones, beyond the Wall φάση μ'εκείνους τους νεκροζωντανούς στα χιόνια. Χμμμμ....

Δημοσ.

Φέρνει στο μυαλό εικόνες από Game of Thrones, beyond the Wall φάση μ'εκείνους τους νεκροζωντανούς στα χιόνια. Χμμμμ....

Πιο πολύ θυμίζει ταινία αποτρίχωσης, πεταμένη μετά τη χρήση.

Δημοσ.

Το ηξερα οτι θα γινει χαβαλες αλλα δε πειράζει:D.. Απο οτι βλεπω πρεπει να καθαρισω τις αραχνες στο υπογειο :).

Θα βαλω video να δειτε πως ειναι ζωντανο αν βρω αλλο.

Δημοσ.

Το ηξερα οτι θα γινει χαβαλες αλλα δε πειράζει:D.. Απο οτι βλεπω πρεπει να καθαρισω τις αραχνες στο υπογειο :).

Θα βαλω video να δειτε πως ειναι ζωντανο αν βρω αλλο.

Επειδή μπορεί να βρεις αυτό, :shock:

review_flukeman_1.jpg

θα χρειαστείς αυτό.

29930.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...