JERONIMO888 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 εγω γιατι βλεπω μονο σκουπιδακια και σκονη ?
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 εγω γιατι βλεπω μονο σκουπιδακια και σκονη ? Να έχεις ανοιχτό μυαλό
pournaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ριξτου coca cola!!! Εχει ζιζανιοκτόνο Τέτοιο πράγμα δεν εχω ξαναδεί! Το ποιο ενδιαφέρον όμως είναι αυτά που διαβάζεις στο net για αυτό Το πιο ενδιαφερον ειναι αυτα που διαβαζεις στο νετ για την κοκα κολα.
star12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 φιλε μου προσεχε.Ειναι ενα εξωγοιηνο σκουλικι που κατεβηκε απ το πλανητη κρονο και ειναι ετοιμο να μεταλαχθει σε μια τεραστια αραχνη και να σε φαει.μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις και πισω στο χωριο..Επισης πρεπει να εkκενωθει η πολυκατοικια γιατι οπιος το αγγιζει μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο .Ειναι σοβαρο το θεμα.Καλη τυχη
Thanos1972 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 φιλε μου προσεχε.Ειναι ενα εξωγοιηνο σκουλικι που κατεβηκε απ το πλανητη κρονο και ειναι ετοιμο να μεταλαχθει σε μια τεραστια αραχνη και να σε φαει.μαζεψε οτι εχεις και δεν εχεις και πισω στο χωριο..Επισης πρεπει να εkκενωθει η πολυκατοικια γιατι οπιος το αγγιζει μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο .Ειναι σοβαρο το θεμα.Καλη τυχη Θα ξερασω με το χιουμορ...
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 http://i.imgur.com/JsstM.jpg Παίδες ξέρει κανεις τι ειναι αυτο; Βρισκω σχεδον 1 καθε μερα στο τειχο.. Ειναι μεγαλο σχετικα σαν σκονη αλλα κινειται.. Φέρνει στο μυαλό εικόνες από Game of Thrones, beyond the Wall φάση μ'εκείνους τους νεκροζωντανούς στα χιόνια. Χμμμμ....
slipknot Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Φέρνει στο μυαλό εικόνες από Game of Thrones, beyond the Wall φάση μ'εκείνους τους νεκροζωντανούς στα χιόνια. Χμμμμ.... Πιο πολύ θυμίζει ταινία αποτρίχωσης, πεταμένη μετά τη χρήση.
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Όταν είδα τον τίτλο νόμιζα οτι κάποιος πόσταρε πάλι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=eA70_SdxIrw
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Το ηξερα οτι θα γινει χαβαλες αλλα δε πειράζει.. Απο οτι βλεπω πρεπει να καθαρισω τις αραχνες στο υπογειο . Θα βαλω video να δειτε πως ειναι ζωντανο αν βρω αλλο.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τσάμπα φαί δηλαδής. Άντε καλή όρεξη. Η σως πως φτιάχνεται;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 απ την ραδιενέργια του τσερνομπιλ εχει μεταλλαχθεί
μαφαλντα Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Το ηξερα οτι θα γινει χαβαλες αλλα δε πειράζει.. Απο οτι βλεπω πρεπει να καθαρισω τις αραχνες στο υπογειο . Θα βαλω video να δειτε πως ειναι ζωντανο αν βρω αλλο. Επειδή μπορεί να βρεις αυτό, θα χρειαστείς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα