Arch11 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ψάχνω μια καλη ξυριστική μηχανή για γένια που να μπορεί να κόβει σε διάφορα μήκη. Δεν με νοιαζει να κανω σχεδιακια κλπ, αλλα να εχει πολλες θεσεις κ να κοβει σε πολλα μηκη με μικρη αποσταση το ενα μηκος απο το αλλο ωστε να εχω επιλογες,με καλη κατασκευη κ κοπτικο μηχανισμο. Είχα μια philishave φθηνη πριν (Με ενδιαφερει μια καλη μηχανουλα αν αξίζει μπορω να δωσω κ μεχρι 100ευρώ)
Porg Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πήρα πρόσφατα την BaByliss For Men 7890U i-stubble Trimmer και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την πήρα απευθείας απτο amazon και κόστισε 34.75gbp τελική.Κάνε μια ερώτηση στο chat λογικά θα την ξαναφέρουν
Andreas2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αυτή πιστεύω είναι ότι πρέπει: http://www.amazon.co.uk/Remington-MB320C-Barba-Beard-Trimmer/dp/B000SZ7460/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1334753522&sr=1-1
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αυτή πιστεύω είναι ότι πρέπει: http://www.amazon.co.uk/Remington-MB320C-Barba-Beard-Trimmer/dp/B000SZ7460/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1334753522&sr=1-1 Συμφωνω απολυτα, την παρελαβα χτες. Ξεκιναει απο το 1,5 χιλιοστο, με πολλες διαβαθμισεις, και κοβει μια χαρα. Αν και λεει super save delivery, επειδη ειναι κατω των 25 με χρεωσε 1.5 λιρα και πληρωσα τελικα 20,49 λιρες.
Andreas2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Και αυτή η babyliss φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά κάνουμε την δουλειά μας.
Arch11 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,οπως ειπα αν καποιος θελει να προτεινει κ πιο ακριβη δεν υπαρχει προβλημα, θα τα εδινα δλδ για μια καλη κ οχι απλως να κανω την δουλεια μου Εννοειτε οτι με ενδιαφερει να εχει πολλες διαβαθμισεις κ να κοβει καλα να μην χρειαζεται να περνας πολλες φορες απο πανω Επισης μερικες αν σπασει καποιο απο τα δοντακια που εχει το καπακι της, εχετε γεια, ουτε ανταλλακτικο δεν υπαρχει Απο εδω υπαρχει κατι καλο; ειναι καλο μαγαζακι κ προμηθευει κ κομμωτηρια
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Philips QC5530 Θα με θυμηθεις! Τα σπαει! Το εψαξα αρκετα. Το μεγαλο πλεονεκτημα οτι ειναι αδιαβροχη. Θα ηθελα να ειχε και ειδικο αποθηκευτικο χωρο που να μαζευει τις τριχες, αλλα ισως να ηταν και μειονεκτημα, γιατι θα ηθελε συνεχεια αδειασμα.
skipperas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Philips QC5530 Θα με θυμηθεις! Τα σπαει! Το εψαξα αρκετα. Το μεγαλο πλεονεκτημα οτι ειναι αδιαβροχη. Θα ηθελα να ειχε και ειδικο αποθηκευτικο χωρο που να μαζευει τις τριχες, αλλα ισως να ηταν και μειονεκτημα, γιατι θα ηθελε συνεχεια αδειασμα. φαίνεται αρκετά καλή..κλειδώνει καλά το πάνω μέρος ή περιστρέφεται εύκολα? επίσης απότι βλέπω είναι περισσότερο κουρευτική, για πρόσωπο κάνει?για φούλ ξύρισμα?
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την Braun. Στην Ελλάδα έχουν το προηγούμενο μοντέλο καμία 90€ ενώ από internet (amazon ή ebay) το τελευταίο μοντέλο έχει καμία 90άρα €. Έχει κανείς άποψη για τις Braun; TS, το σκέφτεσαι για Braun; Είχες ποτέ άλλη ξυριστική μηχανή;
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 φαίνεται αρκετά καλή..κλειδώνει καλά το πάνω μέρος ή περιστρέφεται εύκολα? επίσης απότι βλέπω είναι περισσότερο κουρευτική, για πρόσωπο κάνει?για φούλ ξύρισμα? Για φουλ ξυρισμα οχι, μεχρι 1 χιλιοστο. Φουλ ξυρισμα νομιζω κανουν μονο τα ξυραφακια. Κλειδωνει πολυ καλα, δε περιστρεφεται.
The_Judas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Philips QC5530 Θα με θυμηθεις! Τα σπαει! Το εψαξα αρκετα. Το μεγαλο πλεονεκτημα οτι ειναι αδιαβροχη. Θα ηθελα να ειχε και ειδικο αποθηκευτικο χωρο που να μαζευει τις τριχες, αλλα ισως να ηταν και μειονεκτημα, γιατι θα ηθελε συνεχεια αδειασμα. Και εγώ αυτήν έχω. Πολύ καλή στο κούρεμα. Δεν έχει όμως και πολλές επιλογές για ξύρισμα. Την πήρα από ελληνικό κατάστημα (λίγο πιο ακριβά) για να στηρίξω την ελληνική αγορα http://www.5050.gr/productdetails.aspx?product=7d499be4-f226-4b09-a382-42c5719ac7e0
Porg Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Βασικά η philips που δίνει ο luxx είναι πολύ καλή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει στα γένια και τι σκάλες έχει για κοντά. Έριξα και μια ματιά στην braun, πρέπει να είναι κορυφή αλλά τα 90Ε δεν τα δίνω
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Και εγώ αυτήν έχω. Πολύ καλή στο κούρεμα. Δεν έχει όμως και πολλές επιλογές για ξύρισμα. Την πήρα από ελληνικό κατάστημα (λίγο πιο ακριβά) για να στηρίξω την ελληνική αγορα http://www.5050.gr/productdetails.aspx?product=7d499be4-f226-4b09-a382-42c5719ac7e0 Ξεφευγουμε, αλλα πως ακριβως θα στηριξεις την ελληνικη αγορα, με το να αγοραζεις απο ενα καταστημα που υπαρχει μονο στο ιντερνετ και που τα προϊοντα του ειναι παραεισαγωγης;
skipperas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δηλαδή την philips αυτή θα την προτείνατε και για πρόσωπο ή και σώμα? θέλω μια και για πρόσωπο και για κεφάλι..το 1mm μου φτάνει σαν ελάχιστο μήκος στο πρόσωπο, οπότε θα είναι οκ?
The_Judas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ξεφευγουμε, αλλα πως ακριβως θα στηριξεις την ελληνικη αγορα, με το να αγοραζεις απο ενα καταστημα που υπαρχει μονο στο ιντερνετ και που τα προϊοντα του ειναι παραεισαγωγης; Έχει και κατάστημα. Υπάλληλοι υπάρχουν, φπα πληρώνουν φαντάζομαι για τα προιόντα. Τώρα αν τα προϊόντα είναι παραεισαγωγής δεν το γνωρίζω. Μήπως το amazon πουλάει made in uk προιόντα; Τα πιο πολλά κινέζικα είναι. Όπως και να έχει το να αγοράζω από το amazon για να γλιτώσω 5-6 ευρώ δεν το θεωρώ και σημαντικό. Ασε που αν χαλάσει η μηχανή θα χρειαστείς κάνα 6-7 ευρώ τουλάχιστον για να το στείλεις στην Αγγλία. Σε ορισμένα προϊόντα παίζει ρόλο και η εγγύηση. Αγοράζω και εγώ πολλά ψιλοπράγματα (π.χ μελάνια από το ebay) αλλά αυτά είναι τόσο φθηνά που ακόμη και αν χαλάσουν απλά τα πετάς... γιατί δεν συμφέρει και πολύ να τα επιστέψεις. Από amazon αγοράζω κυρίως ξένα βιβλία και cd που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα