Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή την philips αυτή θα την προτείνατε και για πρόσωπο ή και σώμα?

θέλω μια και για πρόσωπο και για κεφάλι..το 1mm μου φτάνει σαν ελάχιστο μήκος στο πρόσωπο, οπότε θα είναι οκ?

Εγω την χρησιμοποιω και για προσωπο και για σωμα και εχω βρει την υγεια μου. Για προσωπο με 1mm θα δειχνεις αξυριστος 1,5 ημερας, τουλαχιστον ετσι δειχνω εγω που βγαζω πολυ γρηγορα γενια.
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μηχανή του Luxx Καλή μεν Αλλά Όχι για τη ΔΟΥΛΕΙΑ που τη θέλω κ αυτο που ζήτησα όταν άνοιξα το θέμα, το link της Braun δεν μου το βγάζει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω την χρησιμοποιω και για προσωπο και για σωμα και εχω βρει την υγεια μου. Για προσωπο με 1mm θα δειχνεις αξυριστος 1,5 ημερας, τουλαχιστον ετσι δειχνω εγω που βγαζω πολυ γρηγορα γενια.

Εμενα πλεον που τα πιο πολλα εχουν ασπρισει, το 1mm ειναι σαν να ειμαι ξυρισμενος, απλα δε φαινεται :mrgreen:

Δημοσ.

Η μηχανή του Luxx Καλή μεν Αλλά Όχι για τη ΔΟΥΛΕΙΑ που τη θέλω κ αυτο που ζήτησα όταν άνοιξα το θέμα, το link της Braun δεν μου το βγάζει

Για την Braun (εάν δεν σου ανοίγει το link) googlαρε το

Braun Cruzer 6

Δημοσ.

Πάντως ότι και να κάνεις φίλε μου μην πάρεις ποτέ braun μιλάμε για πολύ μάπα μηχανές!!!!Άκουσε με κάτι ξέρω για να στο λέω!!!

Δημοσ.

Κριτικές μάγκες,κριτικες.Αυτό να κοιτάτε.Κατι η δική μου πήρε τις καλύτερες.Ενώ άλλες 4 αστέρια.Και με πολλές κριτικές.

Δημοσ.

Παντως θα σου προτεινα να αγορασεις απο το αμαζον. Θα σου βγει πολυ φθηνοτερα, δωρεαν μεταφορικα και δε θα κανει παραπανω απο 7 ημερες για να σου ερθει. Απλα θα χρειαστεις και ενα ανταπτορα για μετατροπη σε αγγλικο φις.

Επισης οι κριτικες απο το αμαζον βοηθανε αρκετα.

Δημοσ.

Πάντως ότι και να κάνεις φίλε μου μην πάρεις ποτέ braun μιλάμε για πολύ μάπα μηχανές!!!!Άκουσε με κάτι ξέρω για να στο λέω!!!

Επειδή σκέφτομαι να πάρω εγώ, θα μπορούσες να πεις γιατί;

Δημοσ.

Κριτικές μάγκες,κριτικες.Αυτό να κοιτάτε.Κατι η δική μου πήρε τις καλύτερες.Ενώ άλλες 4 αστέρια.Και με πολλές κριτικές.

Το μηχανακι ηρθε την Τριτη. Αλλη μια καλη κριτικη απο μενα. Αψογο σε ολα του, και στη διαβαθμιση των ξυρισματος, και στο μεγεθος της μηχανης (πολυ καλο "πιασιμο", και στο κοψιμο των γενιων. Εχει και κοφτακι για περιποιηση του περιγραμματος στο μουσι. Καθαριζεται πολυ ευκολα.

Γενικα για τα λεφτα της, πολυ καλη αγορα. Με ευχαριστω, και μπραβο μου που την αγορασα :mrgreen: .

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να πάρω εγώ, θα μπορούσες να πεις γιατί;

Πολύ απλά δεν αντέχουν καθόλου ,εγώ είχα πάρει την cruzer 2 και έσκασα 89ε (όταν είχε πρωτοβγεί ) ,όλα καλά τον πρώτο χρόνο ,μετά όμως το κοπτηράκι της αυτό για τις τρίχες και όχι η κεφαλή δεν έκοβε καθόλου και αποφορτιζόταν πολύ γρήγορα η μπαταρία αντίθετα μια φτηνή philips που είχα πάρει και πολύ φτηνά βγήκε σκυλί.Επομένως οι braun είναι πολύ ακριβές για το τίποτα.Πολύ μάπα εταιρείαmad.png

Δημοσ.
Οι phillips νομιζω' date=' ειδικα αυτες οι φθηνες δεν εχουν ανταλλακτικα αν κατι χαλασει.

Αυτες εδώ πως σας φαινονται;

1)Panasonic ER2302K803

2) Panasonic ERGC50K503

Γι αυτές εδω μπορείτε να μου πείτε γνώμες; Είναι αξιόλογες προτάσεις κ Από μαγαζί που προμηθεύει επαγγελματιες

Δημοσ.

ρε συ άνθρωπε πάρε μια εκεί μέρα γένια είναι, ο άλλος που έλεγε για όρχεις πάει στο διάτανο να ρωτήσει, εσύ τώρα για τα γένια πια; Έχεις κατ'αρχήν γένια πυκνα (να πω παει στο καλό ρωτάει για να μην στομώνει) ή απλά 5-10 τρίχες και νομίζεις ότι θα κουρέψεις το γκαζόν της Μαργκαρετ Θάτσερ;

if-you-know-what-i-mean.jpg

Τέλος πάντων, εγώ έχω αυτήν με την οποία κουρεύω μούσια, μαλλιά (απ' όταν έκοψα την κοτσίδα και πλέον είμαι γλόμπος). Όλες καλές είναι πάρε μία και δοκίμασε αρκεί να μην είναι κινέζικη από την λαϊκή/πανηγύρι

babylissformen.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...