Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω ρε παιδιά..θέλω να πάρω λίγο το μαλλί, συγκεκριμένα στα πλάγια..

τι σκάλα να βάλω? τα θέλω σχετικά κοντά, τα 15-18 mm κάνουν ?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

30 mm έχω max και μου παν ότι τα παίρνει πολύ κοντά και ότι θέλει παραπάνω..

ισχύει ή μου λέγανε παπάντζες?

Δημοσ.

πάντως εγώ που ρώτησα στο κομμωτήριο μου είπανε πως οι πιο καλές είναι οι panasonic!!!

1)Panasonic ER2302K803

2) Panasonic ERGC50K503

Είχα δώσει κ αυτές παραπάνω αλλά μάλλον δεν ενθουσίασαν κ δεν τις σχολίασε κανείς, πάντως έχουν καλό όνομα στους επαγγελματίες

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω αγοράσει μια philips από αυτές με τα διάφορα εξαρτήματα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θέλω να ρωτήσω όμως αν κάνει να την έχω συνέχεια στην βάσης από την οποία φορτίζει κιόλας. Να την βγάζω από την πρίζα για να μην φορτίζει συνέχεια; Θα πάθει ζημιά η μπαταρία της; Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιον μηχανισμό που να σταματάει την φόρτιση όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Τι λέτε;

Δημοσ.

Πείτε μια γνώμη για τις παρακάτω, τι να προτιμήσω;

PHILIPS QG 3270/32 και

PHILIPS QT 4019/15.

(Γιατί έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή αφού και οι 2 δουλεύουν με και χωρίς καλώδιο;; )

Philips QG3270

Philips QT4019

Ξαναέριξα μια ματιά κι είδα ότι έχουν διαφορά στον τύπο της μπαταρίας(NiMH η μία, λιθίου η άλλη).Δικαιολογεί αυτό την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;

Δώστε καμιά γνώμη κάποιος ρε παιδιά αν έχει κάποια απ'τις 2 για να κάνω την παραγγελία....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

BRAUN EP 50

τα καλυτερα 60 ευρω που μπορεις να ξοδεψεις.

την εχω 2 χρονια και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος , εχω κανει πανω απο 20 κουρεματα χωρις καν να την λαδωσω απο τοτε που την αγορασα , ξυριζει αψογα και ειναι και ιδανικη για κουρεματα , στην προτεινω ανεπιφυλακτα.

αν ρωτησεις σοβαρο μπαρμπερη (λολ) θα σου πει πως οι braun ειναι by far the best

αν θες ντε και καλα να πας σε κατι ποιο καλο (δε χρειαζεται) κοιτα κατι σε braun , μετρανε

Δημοσ.

Έχει πάρει ο αδερφός μου αυτή την μηχανή, κουρευτική είναι και κουρεύεται με αυτή πλέον. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με την συγκεκριμένη να ξυρίζομαι στα γένια κτλπ. Κάνει η συγκεκριμένη;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω και εγω μια κουρευτικη μηχανη για τα γένια που να κόβει σε όσο το δυνατόν κοντύτερο μήκος και να ειναι οσο το δυνατον πιο αξιοποιστη και οικονομικη. Τι προτεινετε? Απο αμαζον που εριξα μια ματια λενε πολυ καλα λογεια για αυτη: http://www.amazon.co.uk/Remington-MB320C-Barba-Beard-Trimmer/dp/B000SZ7460/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1334753522&sr=1-1. Τι λέτε? Επίσης εχω βρει και αυτη απο τo electroworld με εκπτωση:http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10094061 όπως και καποιες αλλες που υπαρχουν εδω με -30% απο την τιμη που γραφουν σε οσες λεει με κουπονι: http://www.electroworld.gr/site/products.jsp?catid=7463/ Τι εχετε να προτεινετε με max τα 30€?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...