Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγες μέρες μου επιβλήθηκε πρόστιμο από τον ΟΑΣΘ,επειδή δεν είχα εισητήριο μαζί μου.(Είχα,αλλά ξέχασα να το χτυπήσω).Το πρόστιμο παρότι έδειξα το πάσο μου σαν φοιτητής χτυπήθηκε σε λάθος αριθμό ταυτότητας.Mπορώ να κάνω κάτι με αυτό;Δεν έχω την οικονομική άνεση να πληρώσω.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Tο λάθος ήταν ο αριθμός ταυτότητας?? Δηλαδή έγραψε το νούμερο του πάσου?? Τα άλλα είναι σωστά, δηλαδή κινητο, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση??

Δημοσ.

Αμα ειναι δεν εχει κινητο γραμμενο και ειναι λαθος ο αριθμος ταυτοτητας απλα ξεχνα και μην κανεις τιποτα

Δημοσ.

Αμα ειναι δεν εχει κινητο γραμμενο και ειναι λαθος ο αριθμος ταυτοτητας απλα ξεχνα και μην κανεις τιποτα

Όλα είναι σώστα εκτός από τον αριθμό ταυτότητας.Δεν έχω δώσει κινητό.Ο Α/Τ ήταν ΑΗ 1589** και στο πρόστιμο έγραφε 1389**.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κινητό είναι γι αυτούς πιο δύσκολο. Τώρα απ τη μια μπορείς να ισχυρισθείς πως κάποιος άλλος έδωσε τα δικά σου στοιχεία λανθασμένα αλλά για ένα λάθος νούμερο σίγουρα έχουν ελαφρυντικό.

Το θέμα είναι πως αν τους διαψεύσεις θα πάει δικαστικά κάποια στιγμή και δεν ξέρω το κατα πόσο θα είσαι προθυμος να πληρώσεις τα έξοδα αυτά συν το ποσό που και γω δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αυξηθεί μετά από κάποιον καιρό.

Από τη στιγμή που έκανες τη μ@λ@κια πήγαινε και πλήρωσε την μέσα στο 10ήμερο για να μην διπλασιαστεί και για να μην έχεις το φόβο ότι θα μπλέξεις στο μέλλον.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κινητό είναι γι αυτούς πιο δύσκολο. Τώρα απ τη μια μπορείς να ισχυρισθείς πως κάποιος άλλος έδωσε τα δικά σου στοιχεία λανθασμένα αλλά για ένα λάθος νούμερο σίγουρα έχουν ελαφρυντικό.

Το θέμα είναι πως αν τους διαψεύσεις θα πάει δικαστικά κάποια στιγμή και δεν ξέρω το κατα πόσο θα είσαι προθυμος να πληρώσεις τα έξοδα αυτά συν το ποσό που και γω δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αυξηθεί μετά από κάποιον καιρό.

Από τη στιγμή που έκανες τη μ@λ@κια πήγαινε και πλήρωσε την μέσα στο 10ήμερο για να μην διπλασιαστεί και για να μην έχεις το φόβο ότι θα μπλέξεις στο μέλλον.

Επειδή και εγώ δεν βλέπω να βγαίνει άκρη,παρόλο που έψαξα το θέμα,θα αναφέρω το πλήρες περιστατικό προσεχώς όπως εξελίχθηκε στο λεωφορίο εντός δύο με τριών ημερών.

Δημοσ.

Ένα λεπτό, δεν πληρώνεις επιτόπου όταν σε πιάνουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...