Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά επειδή από ψιχτρες δεν ξέρω και πολλά πράγματα θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω motherboard:ASUS P5Q3 DELUXE WIFI/AP,cpu:INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ,ram:Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit 2x4GB και θα ήθελα να μου προτείνεται μια καλή ψιχτρα

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά επειδή από ψιχτρες δεν ξέρω και πολλά πράγματα θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω motherboard:ASUS P5Q3 DELUXE WIFI/AP' date='cpu:INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ,ram:Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit 2x4GB και θα ήθελα να μου προτείνεται μια καλή ψιχτρα

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: :rolleyes:[/quote']

Budget?

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

ως 40

καλησπέρα παιδιά επειδή από ψιχτρες δεν ξέρω και πολλά πράγματα θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω motherboard:ASUS P5Q3 DELUXE WIFI/AP,cpu:INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ,ram:Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit 2x4GB και θα ήθελα να μου προτείνεται μια καλή ψιχτρα

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: :rolleyes:

επίσης καμια φορα κλείνει το pc μονο του και όταν το ξανά ανοίγω γραφει ότι ο cpu έχει υπερθερμανθεί

Δημοσ.

Thermalright True Spirit 120 30.00€

αν και εγω θα σου προτεινα να ανοιξεις να καθαρισεις την δικη του την ψυχτρα και να βαλεις καινουργια παστα.

σκεφτόμουν για την corsair A70 αλλα δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με τις μνήμες σε θέμα χώρου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...