xmaria Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη .Έχω ένα πρόβλημα κατά λάθος πάτησα κάποια πλήκτρα και εγκαταστάθηκαν δύο μηχανές αναζήτησης χωρίς να τις θέλω. Η μια είναι η ASK και η άλλη babylon πώς θα τις εξαφανίσω παιδιά μια μικρή βοήθεια σας παρακαλώ.Περιμένω νέα σας.[/size][/size][/size]
flik Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πήγαινε στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων και ότι βρεις σχετικό με babylon και ask κάνε uninstall. Επι τη ευκαιρία, μπορείς τις απεγκαταστάσεις να τις κάνεις με το revo uninstaller free. Όμως για να φύγει απο τον browser πρέπει να μας πεις τι browser έχεις. Για firefox πχ, πατάς πάνω αριστερά το κουμπί "Firefox" και μετά επιλέγεις "Πρόσθετα". Εκεί έχει και τα addons και τα plugins και μπορείς να τα κάνεις αφαίρεση ότι σχετικό βρεις. Αυτό για να φύγουν τα toolbars που μπήκαν, γιατί νομίζω βάζουν και toolbars μέσα. Τώρα αν δεν γίνει και το search engine ξανά όπως ήταν, πάλι πρέπει να μας πεις τον browser. Συνήθως γίνεται με δεξί κλικ πάνω στο πεδίο-περιοχή αναζήτησης και σου εμφανίζεται μια επιλογή σχετικά με διαχείριση μηχανών αναζήτησης. Απλά κάνε και τα παραπάνω, δε χρειάζεται ούτε προγράμματα στον υπολογιστή σου ούτε πρόσθετα στον browser σου. Δεν είναι μόνο το search δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα