Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγραψα μία με έναν φίλο, πραγματικά και εγώ απόρησα με όλο αυτό .

Από εκεί και πέρα, για να μην κάνω καινούργιο θέμα:

Οι συστατικές επιστολές από πρώην εργοδότες θέλουν υπογραφή/σφραγίδα;

Μονο υπογραφη και ειναι απο τον προϊσταμενο σου. Τα στοιχεια της εταιριας που αναγραφονται στην σφραγιδα, δεν μπαινουν σε συστατικες επιστολες, αφου αναγραφονται τα στοιχεια του προϊσταμενου.

ΑΝ ζητησει κανα κουλο, οπως σφραγιδα, κινητο τηλεφωνο κλπ απο τον πρωην προϊσταμενο σου, κανε μεταβολη απλα. Ειναι αντιεπαγγελματικο, αντισυναδελφικο και ηλιθιο να ζηταει προσωπικα δεδομενα ή δεδομενα επιχειρησης χωρις να συντρεχει ουσιαστικος λογος(επισημο εγγραφο).

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα παράδειγμα ΑΠΛΟ για να συνταχθεί μια τέτοια;

Του προηγούμενου προϊσταμένου μου δεν του έχει ζητηθεί.

Δημοσ.

1) Γραφεις ενα κειμενο στα γρηγορα στη "Μεταφραση" του google

2) To μεταφραζεις στα κινεζικα

3) Του το δινεις

4) Και αν απορησει, του λες οτι κανεις μονο με κινεζους παρεα για να παιξεις και ιντερνατιοναλ τυπος

και υστερα μας φταινε μερκελ, δντ, γαπ κλπ...αφηστε ρε τον κοσμο να δουλεψει να χορτασουν ολοι χρημα!

Δημοσ.
Δημοσ.

Οριστε.

Δεν με εξέπληξε το reference για φίλο, το γνωρίζω ότι υπάρχει, το reference για θέση πωλητή με εντυπωσίασε.

Σε λίγο θα αρχίσουν τα ψυχομετρικά σε deliverάδες και γυροτυλιχτές.

Δημοσ.

Δουλειά θέλει να βρει το κορίτσι, όχι να πουλήσει μούρη , να πει δυο μαλακίες, και να της πουν άντε γεια..

Δε νομίζω ότι σηκώνει καλαμπούρι η φάση, και ο ψυχανεμισμός του καθενός είναι off-topic.

Δημοσ.

Δουλειά θέλει να βρει το κορίτσι, όχι να πουλήσει μούρη , να πει δυο μαλακίες, και να της πουν άντε γεια..

Δε νομίζω ότι σηκώνει καλαμπούρι η φάση, και ο ψυχανεμισμός του καθενός είναι off-topic.

Δωσε μου με δυο λογια, τι θα μπορουσε να γραψει ενας φιλος για καποιον αλλον, για μια θεση πωλητη, και πες μου απο ποιον θα παρεις επιστολη, αν οντως δεν εχεις φιλους (παρα μονο καποιους ελαχιστους γνωστους).

Δεν ειναι καθολου καλαμπουρι. Αν αυριο ζητησουν επιστολη απο γκομενα, να τρεχω να βρω δηλαδη;

Δημοσ.

Ισχυει αυτο, εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε.

Απτην αλλη ειναι οτι ειπα και στο προηγουμενο ποστ και οτι ειπε και ο πουρναρας παραπανω:

Αν ζητησουν επιστολη απο γκομενα/πρωην γκομενα θα πρεπει να υποβαλλω εαυτον αλλα και τη γκομενα (οπως αντιστοιχα το φιλο) στη διαδικασια να με συστηνει σε εναν αγνωστο τυπακο με τη προοπτικη να εργοδοτηθω με καμια 600ρια ευρω ως πωλητης?

Καποιοι θα το δεχονταν σιγουρα, γιατι κακα τα ψεματα, προεχει το ψωμι.

Αλλα, επειδη τον εαυτο μου τον γνωριζω καλυτερα απτον καθενα, πραγματικα οταν αισθανθω οτι με δουλευουν η μου προσβαλλουν αξιοπρεπεια και νοημοσυνη σπανιως θα κατσω μοκο, ΕΙΔΙΚΑ οταν δεν εχω να χασω τιποτα. Εν προκειμενω συμπεριελαβε στα παραπανω, οτι πατανε επι πτωματων και εκμεταλλευονται καταστασεις, απλα για να σου κανουν ενα κακογουστο καψονι. Η συστατικη επιστολη απο φιλο για μια θεση πωλητη, δεν εχει κανενα αλλο νοημα πλην της επιδεικτικης επιβολης στον απεγνωσμενο νεο. Προσωπικα, σιγουρα θα αντιδρουσα με καποιο ηρεμο τροπο, αλλα σε αντιστοιχο τονο ειρωνειας με την οση ειρωνεια εμπεριεχει το να σου ζητανε με ολο τους τον καθωσπρεπισμο συστατικη επιστολη φιλου για να σου δωσουν θεση πωλητη και μισθο οχι πανω απο 700 ευρω. Ισως και πολυ χαμηλοτερο.

Δημοσ.

Slightly off topic

Με αφορμή ένα θέμα που είχε ανοιχτεί από τον TS στην ενότητα του προγραμματισμού (όπου, επιγραμματικά, ζητούσε "απλή" βοήθεια για να κάνει προγραμματισμό σε flash ενώ δεν ήξερε ούτε πως να ψάξει το πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο google και άρα πως κάποιος που δεν ξέρει ούτε πως να ψάξει στο google κάτι που θέλει προγραμματισμό ζητάει απλή βοήθεια και όχι έτοιμο αποτέλεσμα; ) και από τις ερωτήσεις, επίσης του TS, σε αυτό εδώ το topic...

προσωπικά δύο πράγματα συμπεραίνω...

1) Για μία ακόμη φορά ζητάει να κάνει κάτι κάποιος αντί για αυτόν, δηλαδή να του δώσουνε έτοιμη την επιστολή και απλά να αλλαχτούνε τα ονόματα

2) Για μία ακόμη φορά, κάποιος συμπολίτης μας προσπαθεί να κάνει το οτιδήποτε με πλάτες άλλων.

Και σχετικά με το reference... εάν κάποιος έχει μία νοοτροπία... μου φαίνεται λογικό να τυχαίνει σε "παρόμοιες" καταστάσεις.

Δημοσ.

συγνωμη αλλα μονο εμενα μου φαινεται κουλο το θεμα τις συστατικης απο φιλο γενικα; οχι μονο για πωλητη αλλα για οποιαδηποτε θεση. μονο που το σκεφτομαι με φανταζομαι να τους πεταω το βιογραφικο στην μουρη και να φευγω θιγμενη. με ποια λογικα ανακατευουν τους φιλους ΜΟΥ στην δουλεια; θελω πληρη διαχωρισμο των δυο καταστασεων

Αν δεν ειναι ξεπατικουρα θα ειναι κακη αντιγραφη.Τετοιου ειδους σαχλαμαρες απο κει ξεκινουν συνηθως.Οπως κατι διημερα-εκδρομες στελεχων για συσφιξη σχεσεων και προωθηση ομαδικου πνευματος

να τους παρει κανας διαολος ε; κουμαντα ακομα και στις παρεες μας δλδ; οχι ρε πουστη δεν θελω να βλεπω τις φατσες τον συναδελφων μου εκτος δουλειας τελος. αλλο φιλοι αλλο συναδελφοι.

Δημοσ.

Πότε δούλεψα τελευταία φορά, Εύα;

Δε συμφωνώ με αυτήν τη συστατική, όπως και με καμία συστατική αλλά έτσι πια δουλεύει το σύστημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...