beez Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 μου φανηκε σαν καλη προσφορα απο το λιντλ - με εξωτερικο δεκτη. δυστυχως πηγα στο καταστημα πηρα ενα και οταν γυρισα σπιτι ειδα οτι το display ηταν χαλασμενο σε καποια ψηφια. επισης δεν μπορουσε ο εξωτερικο δεκτης να συνδεθει με τον σταθμο. το πηγα πισω και επιτοπου ανοιξα αλλο ενα να δω μηπως ημουν ατυχος αλλα και το δευτερο ειχε θεματα με ψηφια στο display αλλα και μετα απο 7 λεπτα που εδειξε να συνδεθηκε με το εξωτερικο αισθητηρα - αφηνωντας τον αισθητηρα στο ψυγειο δεν ειχε καμια διαφορα στη θερμοκρασια. γενικα το προιον μεγαλη μαπα. το ποσταρω για να γλυτωσω αλλους απο την ταλαιπωρεια. αν εχει κανεις καμια καλη προταση για μετεωρολογικο σταθμο ειναι ευπροσδεκτη.
Haldol Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Έχει πάρει εδώ και λίγο καιρό το ίδιο ο πατέρας μου, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Μάλλον έπεσες σε ελατωμματική παρτίδα.
baskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Επειδη επεσες σε 2 ελλατωματικά σημαινει ότι ειναι μαπα? Δε παιζει να μη δουλευουν ολα.. Αν δουλευε και δε σου εκανε οκ τοτε μπορεις να πεις ειναι μαπα..Αλλα με 2 ελλατωματικά οχι.. Και εγω εχω ενα παρομοιο απο παλια και παιζει αψογα..
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 2 στα 2 προβλημα στο display = εντελως μαπα (τουλαχιστον η παρτιδα - δικο τους θεμα τι φταιει). Ευγε beez, πιθανον να γλυτωσες πολλους απο ταλαιπωρια με αυτο το θεμα. (σκεφτηκες ομως το οτι το ψυγειο ειναι ενας μεταλλικος κλωβος που σημαινει οτι τα RF σηματα δεν ειναι ευκολο να βγουν απο εκει και να φτασουν στην βαση ωστε να μεταφερουν τα data; Αυτο για το δευτερο προβλημα που εντοπισες ) 1
Billys100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Επειδη επεσες σε 2 ελλατωματικά σημαινει ότι ειναι μαπα? Δε παιζει να μη δουλευουν ολα.. Αν δουλευε και δε σου εκανε οκ τοτε μπορεις να πεις ειναι μαπα..Αλλα με 2 ελλατωματικά οχι.. Και εγω εχω ενα παρομοιο απο παλια και παιζει αψογα.. δλδ ρε φιλε baskon επρεπε να ανοιξει ολη τη παλετα....? WTF μερικοι..... 2 στα 2 φυσικα κ ειναι total fail... ευχαριστουμε για την ενημερωση,beez!.
beez Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 απορω με μερικους. αναφερω μαπα γιατι εκτος απο ελατωματικο μου φανηκε και πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης. π.χ το να μην βρισκει τον ασυρματο πομπο ειναι ποιο σοβαρο προβλημα απο τις οθονες με προβλημα στα ψηφια. το αλλο θεμα ηταν οτι ενω οταν εβαζες την μπαταρια και ανοιγε ολο το display τα ψηφια εμφανιζοντουαν στιγμιαια αρα δεν ηταν καμμενα, οταν εκανες της ρυθμισεις π.χ. στην ωρα δεν εβγαζε καποιο απο τα ψηφια της ωρας η το σημα του ασυρματου δεκτη. αυτο μου κανει για προβλημα στο software αλλα γινετε να στελνουν ετσι το προιον. πανω που αναφερω ψυγειο - το αφησα σε ενα απο τα ανοιχτα ψυγεια που εχουν τα supermarket - μιλαμε αυτα που παρεχουν ψυξη και εσυ πας και το βλεπεις το προιον και το περνεις χωρις να ανοιξεις τπτ - π.χ. εκει που περνεις τα γαλατα. βρισκομουν τα 3 μετρα μακρια και δεν εκανε τπτ - η εξωτερικη θερμοκρασια ηταν ποιο υψηλη απο την εσωτερικη. εντωμεταξυ και εγω δεν καταλαβαινω την βαθμολογια με 1 στα 5 αστερια οταν αναφερω στο τιτλο οτι αυτο δεν ειναι προσφορα αλλα προσφορα προς αποφυγη. λολ
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 αν θελετε αξιοπιστο μετεωρολογικο σταθμο θα πρεπει να τον πληρωσετε. και αν δεν εχετε 1000 ευρω να παρετε ενα davis (και ποιος τα εχει στις μερες μας) http://www.nouveauxobjets.com/GB2300noire25com.php la crosse ws-2300 η χρηση του ειναι εντελως δωρεαν και μπορειτε να ανεβασετε δεδομενα στο διαδικτυο αυτοματα καθως και προσωπικη μετεωρολογικη ιστοσελιδα που επισης φτιαχνεται αυτοματα με το προγραμμα cumulus που ειναι εντελως δωρεαν και ειναι συμβατο με το σταθμο. υπαρχει και η λυση του national 265ne τον οποιο εχω και θα σας τον προτεινα αλλα πλεον δεν ειναι διαθεσιμος στην ελλαδα.
kukukali Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγώ ειχα πάρει από την προσφορά του lidl παρόμοια της ιδιας εταιρείας με 9 ευρω το καθένα 2 κομμάτια και πάντα έδειχνε την ίδια θερμοκρασία μέσα και έξω! μάπα!
zizu10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εντωμεταξυ και εγω δεν καταλαβαινω την βαθμολογια με 1 στα 5 αστερια οταν αναφερω στο τιτλο οτι αυτο δεν ειναι προσφορα αλλα προσφορα προς αποφυγη. λολ Είναι troll φίλε μου και το κάνει σε όλα τα θέματα των προσφορών...
drgreco Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, νέος στην παρέα..έχω αγοράσει και γω το ίδιο μοντέλο μετερεωλογικού σταθμού, όχι από το Lidl, χωρίς να έχει όμως καμία σημασία..beez θα δώσω κάποιες διευκρινήσεις για να καταλάβεις τι παίζει με το συγκεκριμένο μηχάνημα..ο σταθμός επικοινωνεί αμφίδρομα μέσω του εξωτερικού αισθητήρα με συγκεκριμένο ρολόι το οποίο βρίσκεται στη Φρανκφούρτη και δουλεύει με απίστευτη ακρίβεια -έχει απώλεια μόλις 1 δευτερολέπτου σε 1.000.000 έτη- και θεωρείται παγκόσμια από τα πιό ακριβή ρολόγια στον κόσμο (μαζί με την ώρα Γκρίνουιτς). Το κακό είναι πως η εκπομπή σημάτων από αυτό έχει εμβέλεια μέχρι 1.500 χλμ. Αν είσαι πχ. θεσσαλονίκη (όπου και ήμουν εγώ όταν το είχα πάρει), δέχεται τα DCF σήματα κανονικότατα. Αν είσαι Αθήνα (όπως και γω πλέον), δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του. Οπότε σ' αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ρυθμίσεις μόνος σου ώρα και ημερομηνία. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους ο αισθητήρας με τον σταθμό, οπότε έχεις κανονικά καταγραφή εξωτερικής θερμοκρασίας και πρόγνωση καιρού. Όσο για τα ψηφία που λες, μήπως είναι ο σταθμός ρυθμισμένος σε κάποια περίεργη γλώσσα και εκλαμβάνεις κάποια άγνωστα σύμβολα ως πρόβλημα στα ψηφία? Απ' όσο θυμάμαι έχει πέντε διαθέσιμες γλώσσες.. ελπίζω να σε διαφώτισα λίγο και να σοθ έλυσακάποιες απορίες...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγω παντως του ειπα το "πρωι" κατα τις 12 στο msn μηπως εχει γλωσσα της φυλης των predators και εχει επιλεξει αυτην με αποτελεσμα οι αριθμοι στο ρολοι να ειναι "περιεργοι"... 2
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 δεν ειναι τιποτα διαστημικο να περνει την ωρα ο σταθμος απο το διεθνες ρολοι. συγκεκριμενα ολοι οι μετεωρολογικοι σταθμοι που σεβονται τον εαυτο τους περιπου στις 9.30 το βραδυ διορθωνουν την ωρα αυτοματα οταν και εκπεμπεται το ραδιοσημα απο γερμανια. δεν ειναι κανα ρολοι αποκλειστικα για τον auriol δλδ μη παρεξηγιομαστε!!μαλιστα συνηθως την ωρα που διορθωνεται το ρολοι συνηθως για λιγο χανουν τη συνδεση με τους εξωτερικους αισθητηρες. αλλα δεν εχουν τα προβληματα στις ενδειξεις που εχουν παρατηρησει τα παιδια
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Προκειται για ενα Γερμανικο clock το οποιο εχει σκοπο να συγχρονιζει ρολογια, ανεξαρτητως κατασκευαστη. Μαλιστα υπαρχουν και ρολογια χειρος που δεχονται αυτο το σημα και συγχρονιζονται ωστε να εχουν ακριβη ωρα. Και φυσικα δεν εχει καμια σχεση η ωρα που θα δειχνει το ρολοι με την ενδειξη θερμοκρασιας που εχουμε. Οταν μαλιστα εισαι εκτος εμβελειας σου λεει το user manual οκ, απλα ρυθμισε την ωρα χειροκινητα... Δεν επηρεαζεται δηλαδη σε κατι η λειτουργια του ως μετεωρολογικος σταθμος απο την ωρα που εχει. (μας εβαλε χθες ο drgreko να διαβαζουμε για το DCF77. )
baskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 δλδ ρε φιλε baskon επρεπε να ανοιξει ολη τη παλετα....? WTF μερικοι..... 2 στα 2 φυσικα κ ειναι total fail... ευχαριστουμε για την ενημερωση,beez!. Φυσικά και αν μια παρτιδα ειναι ελαττωματικη δε σημαινει οτι το προιον ειναι μαπα.. Και φυσικά προσωπικά δε βγαζω συμπερασμα απο 2 κομματια.Μπορει και να τυχε.. Διαβαστε πρωτα τι γραφουμε,καταλαβετε τι εννοουμε και μετα γραψτε οτι θελετε ,και μαλιστα και με προσωπικά σχολιακια.. Και συμφωνω φυσικά ..WTF μερικοι που νομιζουν οτι μιλανε με το κολληταρι τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα